Şimdi Ara

Skype online ders çalışma grupları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar, Youtube'de özellikle uzak doğulu insanlar ders çalışırken video çekip (sessiz videolar) yüklüyorlar ve gerçekten hatrı sayılır sayıda izlenmeleri var. Son zamanlarda da canlı videolar ile ders çalışmalarını paylaşıyorlar ( örnek kanal:
    내 옆자리 남자 The man sitting next to meyoutube
    24/7/365 Study With Me - 10 minute break & 50 minutes study(CHAT ON BREAK TIME)
    https://www.youtube.com/watch?v=W7fl6PrVSyY
    ). Şimdi biz öğrencilerin en büyük sorunu ders çalışma isteği ve motivasyon eksikliği. Mesala ben yanımda birisi ders çalışırken daha çok çalışasım geliyor ama gel gelelim kütüphanede değil evimde daha rahat ders çalışıyorum. Benim fikrim şu ki lise, üniversite derecesinde öğrenciler ile skype grupları oluşturalım. O gruplar muhtemel ders çalışma saatlerine göre ayarlansın. Atıyorum 10 kişilik geuplar oluşturulup skypede canlı şeklide ders çalışalım. İsteyenler lise ise alanlarını üniversite ise bölümlerini yazsınlar. Sonra skypelerimize ekleyelim konferans görüşmesi şeklinde başlatalım. İnanın bana aşırı faydası olacak, hatta liseli arkadaşlarıma sayısal derslerinde yardımcı bile olabilirim. En azından deneyelim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.