Şimdi Ara

SkyWell Çin Malı Otomobil Sorunlar ve Yorumlar (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
285
Cevap
17
Favori
65.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi geceler. Ben yeni konu acilmasini desteklemiyorum. Bu nedenle buradan yaziyorum.

Az once izmirden dondum. Yolculuk toplam 520 km idi. 6 saat surdu. 1.5 saati dinlenme ve sarj ile gecti. 540/4.5 dersek ortalama 120 ile gitmisiz. Yolda 157 yi de gordum, 75 i de. Klima surekli olarak sicakta acikti.

Yola cikarken %80 sarjim vardi. 55 e indi, 85 e sarj ettik. 26 ya indi, 70 e sarj ettik. Eve geldigimizde %33 kalmisti. 80+30+44-33=121 yakmisim. Bu da 520/1.21=429 km menzil aldigimi gosteriyor. (120 km ortalama hizla )

Bence bu degerler gayet iyi.

Aracimin, benimkine ozel oldugunu dusundugum bazi aksakliklari var. Not aliyorum, onumuzdeki hafta randevu alip baktiracagim.

Bu seyahatte izmirdeki yakinlarima araci kullandirdim, bepsi bayildi. Arabalara merakli bir yegenimiz var, 10 yasinda. Cok kil dir 🤣 Bugune kadar bindigim en guzel araba dedi.

Bu arada İzmir semikler 6223 nolu sokaklarin sonundaki parkta parkeden acik mavi Skywell in sahibi forumdaysa selam olsun 👏

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• H_Saf H kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın kömürlü sobadan ufoya geçiş güzel olmuş:)

• H_Saf H kullanıcısına yanıt

Ne zaman aldınız kaça aldınız ?

Konuda sizi rahatsız eden ne , arabanın çin malı olması mı , konuda arabanın sorunlarından da bahsedilmesi mi ?

• Merhaba. ben aracı alalı 45 gün oldu, 2300 km yaptım. Araç genel olarak güzel, gayet memnunum. eksikleri daha çok programsal alanda. Ancak buna karşın artı yönleri de güzel. Benim için artı ve eksilerini sıraladım aşağıda

Artıları

Geniş ve ferah olması

Süspansiyonların iyi olması

ön konsolun ve kaput dizaynının sade ve şık olması

yakıt olarak boyutuna göre nispeten ekonomik olması

vergi olarak (tesla vb araçlara göre) çok uygun olması

android oto bağlantısı olması

elektrikli bagaj

bu segmentte nispeten uygun fiyatlı olması,

dış tasarım olarak (özellikle jantlar) şık olması

Hem cam tavan hem sunroof özelliği olması

86 kw batarya çok iyi birşey, araçta en önemli şey menzil

Eksileri

Henüz apple carplay ile çalışmaması

ac hızı 22 değil 11, dc hızı 80 (en az 120 olsa iyi olurdu)

regenerasyon ayarı daha pratik yerde olabilirdi.

fm isimleri ile kayıt yapılabilirdi.

şerit takip, kör nokta, adaptif hız sabitleme vs bir üst pakette.

bakım periyotları 15 bin 25 bin 35 bin şeklinde, elektrikli araçlar için daha seyrek olması gerekir.

• Havalar soğumaya başladı.. menziller ne alemde :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konu bayağı cansız kaldı ya. Hergün gelip okuyordum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şikayetvar da şöyle bir şikayete denk geldim.

www.sikayetvar.com
    Skywell Ayıplı Araç Satışı Ve Sorunlu Hizmet
    https://www.sikayetvar.com/skywell/skywell-ayipli-arac-satisi-ve-sorunlu-hizmet

Araba kronik arızalı ve kazalı olarak müşteriye teslim edilmiş.

• Bu aracın 2022 premium line modellerinde doğru düzgün nasıl google haritalar kullanılabiliyor bir bilginiz var mı? Tablet içinden google haritaları indirdim yükledim ama konumum olan çember mavi oluyor ilk açınca sonradan güncellemiyor ve gri renge dönüyor ardından istediğim yeri yazıyorum rota planlaması yapmıyor.Yandex maps kullanılıyor ama ben sevmiyorum hele carbitlink'den ekran yansıtma konusunu hiç sevmiyorum

• Ben hep ekran yansıtma ile kullanıyorum. Seviyorum yansıtmayı. Sıkışık trafikte stand up, konuşanlar, maç hatta dizi bile izledim:)
    Menzil kaybı kışın oluyor ama artık hesaplamıyorum. Şarj azalınca takıyorum dolunca sürüyorum. Benzinli, dizel hatta hibrit aracımda da kışın menzil düşüyordu. Kışlık lastiklerin de etkisi var tabi. Starmaxx w870 aldım. Memnunum. Menzilin düştüğünü de daha sık şarj etmemden anlıyorum.
    Ancak regen freni %70 e aldığımdan beri ortalama tüketim değeri düştü. Bunu daha önce konuşmuştuk. Benim sürüş şeklime %70 uyumlu oldu.
    Bugün servise gideceğim yeni bir güncelleme gelmiş. Memnuniyetim devam ediyor araçla ilgili. Tabi zaman geçtikçe her araca olduğu gibi buna da alışıyorsunuz. Huyunu suyunu öğrendikçe daha iyi arkadaş oluyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dişçi79 -- 16 Aralık 2023; 9:24:5 >
  • 1 Ocak itibariyle Skywell ithalatı DURDURULUYOR.

Daha doğrusu tüm Çin malı elektrikli otomobiller için 1 Ocak itibariyle çok ağır şartlar getiriliyor.

Açıkçası ithalat durduruluyor.

Ne düşünüyorsunuz ?

2. El değerini düşürür mü ?

• nowhere_man kullanıcısına yanıt
    Bakım içeriği nedir bilginiz var mı ?

• hardcrss kullanıcısına yanıt
    Konuyu aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz. Kullanıcılar o konu üzerinden yazışıyor.

https://forum.donanimhaber.com/skywell-et-5-kullanicilari--157219972

• Skywell hala satılıyor, ama şu an servis durumu nedir? Belli mi? İlanlarına göre 850 bin kredi kullanılabiliyor bu araçta. Ama servisleri açıldı mı? Türkiye’de devam edecekler mi, bilgisi olan var mı?

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Ben bu işin öteleneceğini düşünüyorum.

Resmen olmayacak bir sürede yapılmasını istediler, kim bu kadar servisi hem de TSE onaylı açabilecek.

Benim gümrükte sertifikalı ticari malzemem kaldı TSE onayını almak 3-4 hafta sürdü. Sıfırdan servis inşa edilecek, makineler yerleşecek, onay alınacak vs.

• Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Ankarada dahil kaza vs oldugunda yaptırildigi yer şaşmaz sanayide ....... Usta ..Ve lastiklerle ilgili olanlari okudum..Tek kelimeyle rezillik..

• berkandinçay B kullanıcısına yanıt

1.5, 2.5 kesitle degilde 4mm2 kesitlikablo secerseniz isinma olmaz. Isinma olan kablo kesitin yanlis secilmesinden dolayi ya da uzatmanizi tamamen acmayip rulo seklinde biraktiginizdandolayi bobin gibi davrandigindan dolayi olur

• Arkadaşlar önceden sürekli burada yorum olurdu, kaç ay olmuş bir tane yorum yok :) Ne güzel deneyimleri okuyorduk.

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Bu olay sadece ÇİN malı araçlaramı uygulandı?

• ShaRLooT kullanıcısına yanıt
    Evet

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.