< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SkyWell Çin Malı Otomobil Sorunlar ve Yorumlar (14. sayfa)
-
-
Güle güle kullanın kömürlü sobadan ufoya geçiş güzel olmuş:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne zaman aldınız kaça aldınız ?
Konuda sizi rahatsız eden ne , arabanın çin malı olması mı , konuda arabanın sorunlarından da bahsedilmesi mi ?
-
Merhaba. ben aracı alalı 45 gün oldu, 2300 km yaptım. Araç genel olarak güzel, gayet memnunum. eksikleri daha çok programsal alanda. Ancak buna karşın artı yönleri de güzel. Benim için artı ve eksilerini sıraladım aşağıda
Artıları
Geniş ve ferah olması
Süspansiyonların iyi olması
ön konsolun ve kaput dizaynının sade ve şık olması
yakıt olarak boyutuna göre nispeten ekonomik olması
vergi olarak (tesla vb araçlara göre) çok uygun olması
android oto bağlantısı olması
elektrikli bagaj
bu segmentte nispeten uygun fiyatlı olması,
dış tasarım olarak (özellikle jantlar) şık olması
Hem cam tavan hem sunroof özelliği olması
86 kw batarya çok iyi birşey, araçta en önemli şey menzil
Eksileri
Henüz apple carplay ile çalışmaması
ac hızı 22 değil 11, dc hızı 80 (en az 120 olsa iyi olurdu)
regenerasyon ayarı daha pratik yerde olabilirdi.
fm isimleri ile kayıt yapılabilirdi.
şerit takip, kör nokta, adaptif hız sabitleme vs bir üst pakette.
bakım periyotları 15 bin 25 bin 35 bin şeklinde, elektrikli araçlar için daha seyrek olması gerekir.
-
Havalar soğumaya başladı.. menziller ne alemde :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konu bayağı cansız kaldı ya. Hergün gelip okuyordum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şikayetvar da şöyle bir şikayete denk geldim.
www.sikayetvar.comSkywell Ayıplı Araç Satışı Ve Sorunlu Hizmethttps://www.sikayetvar.com/skywell/skywell-ayipli-arac-satisi-ve-sorunlu-hizmet
Araba kronik arızalı ve kazalı olarak müşteriye teslim edilmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu aracın 2022 premium line modellerinde doğru düzgün nasıl google haritalar kullanılabiliyor bir bilginiz var mı? Tablet içinden google haritaları indirdim yükledim ama konumum olan çember mavi oluyor ilk açınca sonradan güncellemiyor ve gri renge dönüyor ardından istediğim yeri yazıyorum rota planlaması yapmıyor.Yandex maps kullanılıyor ama ben sevmiyorum hele carbitlink'den ekran yansıtma konusunu hiç sevmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben hep ekran yansıtma ile kullanıyorum. Seviyorum yansıtmayı. Sıkışık trafikte stand up, konuşanlar, maç hatta dizi bile izledim:)
Menzil kaybı kışın oluyor ama artık hesaplamıyorum. Şarj azalınca takıyorum dolunca sürüyorum. Benzinli, dizel hatta hibrit aracımda da kışın menzil düşüyordu. Kışlık lastiklerin de etkisi var tabi. Starmaxx w870 aldım. Memnunum. Menzilin düştüğünü de daha sık şarj etmemden anlıyorum.
Ancak regen freni %70 e aldığımdan beri ortalama tüketim değeri düştü. Bunu daha önce konuşmuştuk. Benim sürüş şeklime %70 uyumlu oldu.
Bugün servise gideceğim yeni bir güncelleme gelmiş. Memnuniyetim devam ediyor araçla ilgili. Tabi zaman geçtikçe her araca olduğu gibi buna da alışıyorsunuz. Huyunu suyunu öğrendikçe daha iyi arkadaş oluyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dişçi79 -- 16 Aralık 2023; 9:24:5 >
1 Ocak itibariyle Skywell ithalatı DURDURULUYOR.
Daha doğrusu tüm Çin malı elektrikli otomobiller için 1 Ocak itibariyle çok ağır şartlar getiriliyor.
Açıkçası ithalat durduruluyor.
www.resmigazete.gov.trhttps://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2023/11/20231129-6.htm
Ne düşünüyorsunuz ?
2. El değerini düşürür mü ?
Bakım içeriği nedir bilginiz var mı ?
Konuyu aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz. Kullanıcılar o konu üzerinden yazışıyor.
https://forum.donanimhaber.com/skywell-et-5-kullanicilari--157219972
Skywell hala satılıyor, ama şu an servis durumu nedir? Belli mi? İlanlarına göre 850 bin kredi kullanılabiliyor bu araçta. Ama servisleri açıldı mı? Türkiye’de devam edecekler mi, bilgisi olan var mı?
Ben bu işin öteleneceğini düşünüyorum.
Resmen olmayacak bir sürede yapılmasını istediler, kim bu kadar servisi hem de TSE onaylı açabilecek.
Benim gümrükte sertifikalı ticari malzemem kaldı TSE onayını almak 3-4 hafta sürdü. Sıfırdan servis inşa edilecek, makineler yerleşecek, onay alınacak vs.
-
Ankarada dahil kaza vs oldugunda yaptırildigi yer şaşmaz sanayide ....... Usta ..Ve lastiklerle ilgili olanlari okudum..Tek kelimeyle rezillik..
1.5, 2.5 kesitle degilde 4mm2 kesitlikablo secerseniz isinma olmaz. Isinma olan kablo kesitin yanlis secilmesinden dolayi ya da uzatmanizi tamamen acmayip rulo seklinde biraktiginizdandolayi bobin gibi davrandigindan dolayi olur
-
Arkadaşlar önceden sürekli burada yorum olurdu, kaç ay olmuş bir tane yorum yok :) Ne güzel deneyimleri okuyorduk.
-
Bu olay sadece ÇİN malı araçlaramı uygulandı?
-
Evet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X