quote:Orijinalden alıntı: allthatremains Süper beyler bu grubun parçaları biletixten bilet al bu yaz geliyorlar
quote:Orijinalden alıntı: birahalasogukAlıntıları Göster Aa koy bakalım birkaç şarkısını ilk defa duyuyorum böyle bi grup Allah Allah
quote:Orijinalden alıntı: SouljaBoyAa koy bakalım birkaç şarkısını ilk defa duyuyorum böyle bi grup Allah Allah Alıntıları Göster war zone threesold bakın
quote:Orijinalden alıntı: SouljaBoy Aa koy bakalım birkaç şarkısını ilk defa duyuyorum böyle bi grup Allah Allah +1905.
quote:Orijinalden alıntı: Cémquote:Orijinalden alıntı: SouljaBoy Aa koy bakalım birkaç şarkısını ilk defa duyuyorum böyle bi grup Allah Allah +1905.Alıntıları Göster Bu adam yakında Metallica'yı falan da keşfeder.
quote:Orijinalden alıntı: SpoySwar zone threesold bakınAlıntıları Göster En önemlisi de "Raining Blood"
quote:Orijinalden alıntı: birahalasogukadam keşfetmiş beylerAlıntıları Göster saha içi kombinem var satıyorum lazımmı
quote:Orijinalden alıntı: Xef1ONYXquote:Orijinalden alıntı: AC DC Bu adam yakında Metallica'yı falan da keşfeder. Çok doğru +209 Alıntıları Göster Slayer ne kadar yeni bi grup olsada fena değil keratalar
quote:Orijinalden alıntı: AC DC Bu adam yakında Metallica'yı falan da keşfeder. O değil de ben dün Iron Maiden diye bir grup keşfettim. Bayağı yeniler ve güzel parçaları var öneririm.