Şimdi Ara

SLI nedir olmalı mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    tam kafamda ne güzel sistemi oturtmuştum ki yine karıştım yardımlarınız lütfen :)
    Konu şu ;
    evde kullancağım ve arada sırda oyun oynayacağım ( ama çok fazla değil ole kaliteli görüntü isteğimde yok) bir bilgisayar sistemi topliim dedim ve sistemi kafamda şöle kurdum ;

amd3000+
    msi k8n neo4 ( sLI değil)
    twinmos 512mb (2*256) ram
    sapphire x550 gamer ed.
    aopen h600-b35
    160 GB SAMSUNG SATA2 8MBCACHE

daha sonra genelde bu işlemci için SLI özelliği de içeren bi anakart tavsiye ettiler ama bazıları da basit bir kullanıcı için SLı özelliğinin çok önemli olmadığını hatta gereksiz olduğunu sölediler... nedir bu SLI'ın sırrı?

yine bu sitede amd 3500+ 99$ olduğunu öğrendim oysa benim bulduğum 3000+... 97 $ ee o zaman 3500+ aliim diorum şimdi de ee onu 3500+ alırsam anakartı K8N neo4 platinum aliim diorum ve fiyat uçup gidiyor :)
    sizce işlemciye aradaki 2$ a dayanarak 3500+ mı almalıyım yoksa anakartı yükseltmedikçe işlemci yükseltmenin bir manası olmaz mı?

bu arada yukarıdaki sisteme eleştirilerinizi de bekliyorum ( yalnız aklınızda olsun 1998'den beri aynı bilgisayarı kullanıyorum :) )

hepinize şimdiden teşekkürler

• işlemciyi 3500 al.arada hız farkı var ramini tek parça 1gb ddr 400 twinmost al.sli çift ekran kartı. su an pek önemli degil.oyunlar çift ekran kartını desteklemiyor. 1 ay daha bekle iyi bir concore intelin yeni işlemcisini alırsın.şimdi bunları alma 1 ay sonra pişman olursun!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhan1985 -- 24 Temmuz 2006; 22:11:51 >
  • hocam SLI
    2 adet birbirinne bir köprü ile bağlanmış 6 veya 7 serisi bağzı NVIDIA ekran kartlarının tek bir ankarat üzerinde kullanılmasıdır (çift PSI-E Slotu bulunan yani SLI destekli=yani Nforce chipsetli)
    üzerinde çift PCI-E slotu bulunan ve nforce chipsetli anakart SLI desteklidir
    örn/iki adet nvidia 7800gt ekran kartı alıp SLI yapmayacaksan senın için bu özelligin bir anlamı yoktur zira sen ATI ekran kartı almıssın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakir-bir-kul -- 24 Temmuz 2006; 22:08:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.