Şimdi Ara

SLR Fotoğraf makinesi önerisi D70s-d100 ? Veya ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bi tanıdıkta nikon d70s var bende fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum ama bu konuda pek bilgiye sahip değilim 0 alma şansım yok 2.el alırken slr bi makinede dikkat edilmesi gerekli şeyler nelerdir,nikon d70s mi nikon d100 mü ? Yoksa o fiyat aralığında hangi makineyi önerirsiniz?

• Bu sayfaya fotoğraf makinesi tavsiyesi için açtığınız 5. konu ;

SLR Fotoğraf makinesi önerisi D70s-d100 ? Veya ?
    Pentax SP1000 Mİ PENTAX K1000 Mİ ?
    Maksimum 500TL'Fotoğraf Makinası,Yeni başlayan biri için.
    Eski filmli slr fotoğraf makinesi önerisi 200tlye kdr?
    Eski filmli slr fotoğraf makinesi önerisi bütçe 300-400 tl?

Öncelikle ne istedeğinize karar verin.
  • Açtığım konularda tem cevabı alamadığım için o sayıya ulaştığını belirtmek isterim öncelikle,kararım üstteki iki makineden biri olucak yardım ederseniz.
  • 2.El DSLR alırken bunlara dikkat etmeniz gerekiyor ;

http://resim.donanimhaber.com/m_56841567/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56841567

Ayrıca bütçeniz varsa Nikon D80 satın alın derim
  • teşekkür ederim 2.el nikon d80 lere baktım 650-800civarı mevcut fakat kredi kartıyla alıcağım için %10vade farkı ekleniyor satan yerlerde o yüzden alıcağım d70s 500tl iken zaten 600olucak +lens almam gerek o yüzden d80almam çok zor.
  • Peki.Diğer konuda sorduğum şeyi burdada soriyim 2.el al makine alırken body almakmı daha mantıklı olur yoksa set halindemi hangisi daha ucuza gelir ?
  • Set halinde daha ucuza gelecektir.Makine satılsın diye lensleri uygun fiyatlı koyuyor kişiler.Ayrı lens satanlar biraz pahalıya koyuyorlar
  • peki set halinde alırken nelere dikkat etmek gerek söylediğim yerde vardır sanırım set halinde
  • Mantıken D100 alman daha iyi . D70s ten daha iyi bir makine .
    üst segment.

yanlışım varsa biri düzeltsin.

D100 kullandım . ama d70s bozukdu kllanamadım o yüzden d100 daha iyiydi benim için :D
  • D100 biraz daha kullanım gilgisi gerektiriyor.
    Yani ayarlara hakimiyet olmazsa olmaz..

D70s te otomatik modda çekimler daha hızlı yapılabilir..Bas-çek ciler için daha ideal..

Şu an D100 kullanıyorum..Biraz zor bir makina..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.