Merhaba arkadaşlar bi tanıdıkta nikon d70s var bende fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum ama bu konuda pek bilgiye sahip değilim 0 alma şansım yok 2.el alırken slr bi makinede dikkat edilmesi gerekli şeyler nelerdir,nikon d70s mi nikon d100 mü ? Yoksa o fiyat aralığında hangi makineyi önerirsiniz?
Bu sayfaya fotoğraf makinesi tavsiyesi için açtığınız 5. konu ;
SLR Fotoğraf makinesi önerisi D70s-d100 ? Veya ? Pentax SP1000 Mİ PENTAX K1000 Mİ ? Maksimum 500TL'Fotoğraf Makinası,Yeni başlayan biri için. Eski filmli slr fotoğraf makinesi önerisi 200tlye kdr? Eski filmli slr fotoğraf makinesi önerisi bütçe 300-400 tl?
Öncelikle ne istedeğinize karar verin.
Açtığım konularda tem cevabı alamadığım için o sayıya ulaştığını belirtmek isterim öncelikle,kararım üstteki iki makineden biri olucak yardım ederseniz.
2.El DSLR alırken bunlara dikkat etmeniz gerekiyor ;
teşekkür ederim 2.el nikon d80 lere baktım 650-800civarı mevcut fakat kredi kartıyla alıcağım için %10vade farkı ekleniyor satan yerlerde o yüzden alıcağım d70s 500tl iken zaten 600olucak +lens almam gerek o yüzden d80almam çok zor.
Peki.Diğer konuda sorduğum şeyi burdada soriyim 2.el al makine alırken body almakmı daha mantıklı olur yoksa set halindemi hangisi daha ucuza gelir ?
Set halinde daha ucuza gelecektir.Makine satılsın diye lensleri uygun fiyatlı koyuyor kişiler.Ayrı lens satanlar biraz pahalıya koyuyorlar
peki set halinde alırken nelere dikkat etmek gerek söylediğim yerde vardır sanırım set halinde