Merhaba arkadaşlar bi tanıdıkta nikon d70s var bende fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum ama bu konuda pek bilgiye sahip değilim 0 alma şansım yok 2.el alırken slr bi makinede dikkat edilmesi gerekli şeyler nelerdir,nikon d70s mi nikon d100 mü ? Yoksa o fiyat aralığında hangi makineyi önerirsiniz?
Bu sayfaya fotoğraf makinesi tavsiyesi için açtığınız 5. konu ;
SLR Fotoğraf makinesi önerisi D70s-d100 ? Veya ? Pentax SP1000 Mİ PENTAX K1000 Mİ ? Maksimum 500TL'Fotoğraf Makinası,Yeni başlayan biri için. Eski filmli slr fotoğraf makinesi önerisi 200tlye kdr? Eski filmli slr fotoğraf makinesi önerisi bütçe 300-400 tl?
Öncelikle ne istedeğinize karar verin.
Açtığım konularda tem cevabı alamadığım için o sayıya ulaştığını belirtmek isterim öncelikle,kararım üstteki iki makineden biri olucak yardım ederseniz.
2.El DSLR alırken bunlara dikkat etmeniz gerekiyor ;
teşekkür ederim 2.el nikon d80 lere baktım 650-800civarı mevcut fakat kredi kartıyla alıcağım için %10vade farkı ekleniyor satan yerlerde o yüzden alıcağım d70s 500tl iken zaten 600olucak +lens almam gerek o yüzden d80almam çok zor.
Peki.Diğer konuda sorduğum şeyi burdada soriyim 2.el al makine alırken body almakmı daha mantıklı olur yoksa set halindemi hangisi daha ucuza gelir ?
Set halinde daha ucuza gelecektir.Makine satılsın diye lensleri uygun fiyatlı koyuyor kişiler.Ayrı lens satanlar biraz pahalıya koyuyorlar