Bildirim
sm bus yoneticisi driver tanıtamadım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://rapidshare.com/files/17668635/infinst_autol.rar.html
******* = r a p i d s h a r e
anakartının markasını yazmamışsın ancak söleyeceğim şudur sm bus denetleyicisi USB aygıtlarının genel adıdır bazı asus anakartlarda usb desteği için xp update yapman gerekebilir.sen yine verdiğim driveri bir dene
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewelfener -- 22 Şubat 2007; 9:18:13 > -
anakartım msi nforce 3 aksam yolladıgınız driverı deniycem saolun -
chipset driverini yükle sorun çözülür chipset driveri içinde smbus driver var önceden yüklediklerini kaldır yada sistem geriyükleme yap sonra tekrar yükle driverleri sorun kalmaz yüklerken chipset driverini dikkat et smbus driveri seçili mi -
driver bi acayip ya anlamadım ki cd takıyorum arayuzunde sadece lan driver var giriyom chipset klasorune usb ve 4in1 driverları var usb yukledim olmuyo zaten 4in1 de yok
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kaynak dosya veya diskten okunamıyor
- bilgisayar ekran kartını görmüyor
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- sql dosyası açma
- ara belleğe alınıyor ne demek
- secure boot nedir
- ekran videosu alma
- iso dosyası nedir
- wifi hızlandırma
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X