Şimdi Ara

Smac Basmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 99 Doğumluyum 1.85 boyum var 70 kiloyum çembere zor degiyorum. Sizce smac basmak icin napmalıyım ? Nisanda fitnessa baslıcam .Bileğime Agırlık mı yoksa air alert gibi programlar mı öneririsiniz ? Ya da bu isin baska bi püf noktası var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• smaç basmak için daha çok gençsin ihtiyacın da yok üstelik boyun zaten uzadığında kolayca basarsın kolların da uzamış olacak bence basketbol tekniğini geliştirmeye bak
  • Nedir bu smaç basma sevdası?

Yükselebildiğin kadar yükselip topu çembere bırak işte zaten smaç basmanın %99 u budur %1 i potaya tutunmaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: abatrow1907

Nedir bu smaç basma sevdası?

Yükselebildiğin kadar yükselip topu çembere bırak işte zaten smaç basmanın %99 u budur %1 i potaya tutunmaktır

+1 O kadar zamanını harcıcağına git tekniğini geliştir smaç basıcam diye ortalıkda dolanıyosunuz
  • 99 ve 1.85 boy nedir abi yea

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CorBaysal

99 ve 1.85 boy nedir abi yea

Noldu zoruna mı gitti yea

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haha kilomuz ve boyumuz tam olarak aynıfakat ben voleybol topuyla ince dokunuşlar yapabiliyorum merak etme biz ilerde EN AZINDAN 1.90 oluruz ki KOLLAR da uzayacak eğer kondisyonlu olup sürekli basketbol oynarsan basabilmek mümkünki bu yaşta smaç basmasanda olur çoğu kişi smaç basmanın basketbolda gelinebilecek son seviye olduğunu düşünür.Sen geliştirmeye bak :)

99 doğumlu Lise 1 im ::D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JimmyCool1907 -- 16 Nisan 2014; 17:50:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SMAÇÇ BASMAK İÇİN BOY
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.