Kullanan var ise olumlu olumsuz yanlarını yazarsa çok sevinirim.
Ben 3.5" olanından aldım ve kullanıyorum. Ben DivX ve bilimum videoları izlemek için aldım. Mp3 çalar yetersiz, zira playlist falan yapamıyosun. Binlerce mp3 ün olduğunda ise istediğin parçayı bulman çok zor. Ama dediğim gibi mp3 özelliği benim için önemli değil. Ana menüde video ses resim seçenekleri var ve videoyu seçtiğinde sana hdd deki tüm videoları her sayfada 4 video olacak şekilde gösteriyor. Üzeine geldiğin videoyu ise oynatarak önizlee yapıyor ama tabi bu aşamada alet baya kasıyor yavaşlıyor. Ancak dosya yöneticisi ile videoları seçersen hızlı oluyor. Bu da problem değil onun içim. Ama en büyük ve can sıkıcı problem altyazı boyutu ve renginde. Boyut biraz küçük ve altyazı tek renk beyaz. Yani altyazıda siyah gölgelendirme olmadığı için aydınlık sahnelerde okumak imkansız hale gelebiliyor. Aslında bir firmware upgrade ile çözülür ama kont a bu konuda attığım maile cevap gelmedi, kont upgrade yayınlmayacak gibi duruyor şu an için. Tabiki bu sorun 2.5" lerde var mı bilemiyorum ama araştır derim ben.
Merhaba bende toplam 3 günlüklük hızlı ve destekli bir araştırmadan sonra SmartMedia 2.5 HDD 80 GB olanından aldım. Tek kelime ile süper diyebilirim. thedeparted arkadasın dediklerine katılıyorum altyazıya gelene kadar. Çünkü 2.5 lik olanın altyazısında bir sorun yok menude buyuk alt yazı sekmeside var hatta altyazının etrafında gri çerceve oldugu için film izlerken okumak hiçte zor olmuyor. ben aldığıma çok memnunum. düşünen başkaları varsa kaçırmasın derim.
arkadaşlar bende 3.5 olanından aldım fakat televizyona takınca görüntüyü alamadım acaba yanlış yaptığım bişim var kobloları doru şekilde takıyorum fakat bir çok televizyonda denememe rağmen başaramadım bana yardım olucak biri varmı acaba ürün de mi bi sorun var. yardımcı olursanız sevinirim. saygılar.
tv'den görüntü alabilmek için usb kablosunu çıkarmış olman gerekir.
Bende ilk taktığımda filmi güzelce izlidum sonra bi anda görüntü alamamaya başladım !!!