DivX player alacaktım arkadaşlarım hiç gerek yok böyle bi ürün var alacaksan git ondan al dediler.Bende şimdi baktım ama detaylı bir bilgiye ulaşamadım. Divx 3 4 5 6 ultra Xvid Altyazı Bunlar divx playerlarda karşılaşılan sorunlar.Bu ürünü alan yada kullanan varmı nasıldır? Bu tür sorunlar yaşarmıyım? Teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: aspedisca
DivX player alacaktım arkadaşlarım hiç gerek yok böyle bi ürün var alacaksan git ondan al dediler.Bende şimdi baktım ama detaylı bir bilgiye ulaşamadım. Divx 3 4 5 6 ultra Xvid Altyazı Bunlar divx playerlarda karşılaşılan sorunlar.Bu ürünü alan yada kullanan varmı nasıldır? Bu tür sorunlar yaşarmıyım? Teşekkürler
bende merak ediyorum bu sorunun cevabını.
Kullanışlı değil diye duydum. uzakdan kumandası 2 metre uzaklıktanm, sonra sapıtıyormuş, her divx i desteklemiyor. yine forumdan okumuştum galiba
eğer kaynak belirtirseniz bende okumak isterim teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: krkmz
Kullanışlı değil diye duydum. uzakdan kumandası 2 metre uzaklıktanm, sonra sapıtıyormuş, her divx i desteklemiyor. yine forumdan okumuştum galiba
katılıyorum ewde sony dvd playerım bıle tum formatları tanımazken bunun tanımasını beklemezdım zaten dıvx dıyoruz ama kullanılan bı ton codec var halıyle bunların hrpsını tanımak pek mumkun gorunmuyo suan da ama mp3 ler ıcın ıdeal olsa gerek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme