Şimdi Ara

SMART TV mi Normal TV+Android TV Box Mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar bir süredir led tv ler için bende pusudayim, kafamdan bi kac model geciyor bütcem 1500-2200 TL arasında, TV yi ailem için özellikle uzaktaki akrabalarla netten rahatça görüşmeleri için almayi ve tabiki film dizi takip ettikleri için alıyorum.

İletişim amaçlı olacağı için öncelikle Smart TV ve 46" olan modellere baktım..

1) Samsung 46ES7000/2500TL yada UE50ES6100/2200TL

2) LG 47LA660S/2500TL yada 47LA620/2300TL

Modelleri arasında gidip geldim, fiyatlar biraz bütçeyi zorlasada birisine karar verecekken, bir arkadaşımın "Oglum git 200Hz lik 46'' bi modele maksimim 1500 TL ver, üstüne bide kameralı Android TV box al, bin kat daha fonksiyonel olur daha ucuza da gelir" önerisiyle karman çorman olmuş haldeyim. Aranizda ikisinide kiyaslama firsati bulmus olan varsa bu öneri mantikli mıdır? Yorumlarınız çok önemli bi iki güne karar verip almam lazim :) Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktarz -- 19 Mayıs 2013; 3:30:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: besiktarz

Selamlar bir süredir led tv ler için bende pusudayim, kafamdan bi kac model geciyor bütcem 1500-2200 TL arasında, TV yi ailem için özellikle uzaktaki akrabalarla netten rahatça görüşmeleri için almayi ve tabiki film dizi takip ettikleri için alıyorum.

İletişim amaçlı olacağı için öncelikle Smart TV ve 46" olan modellere baktım..

1) Samsung 46ES7000/2500TL yada UE50ES6100/2200TL

2) LG 47LA660S/2500TL yada 47LA620/2300TL

Modelleri arasında gidip geldim, fiyatlar biraz bütçeyi zorlasada birisine karar verecekken, bir arkadaşımın "Oglum git 200Hz lik 46'' bi modele maksimim 1500 TL ver, üstüne bide kameralı Android TV box al, bin kat daha fonksiyonel olur daha ucuza da gelir" önerisiyle karman çorman olmuş haldeyim. Aranizda ikisinide kiyaslama firsati bulmus olan varsa bu öneri mantikli mıdır? Yorumlarınız çok önemli bi iki güne karar verip almam lazim :) Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

arkadasınızın dedıgı gayet mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.youtube.com/watch?v=Sgq4kTUUbOA

Bahsi geçen Android TV Box bu sanırım, Samsung un 46'' 400Hz lik bi modeliyle bunu kombine yaparsam güzel olacak gibi..
  • Televizyon alacaksanız sadece tv özelliği sizin için iyi olanını alın,dahili uydu alıcısı,media playeri ve smartı var diye tv ye hakkından fazla para ödemeyin.

Harici olarak alacağınız uydu alıcısı,media player ve android tv box,tv ile gelenlerden her zaman daha iyidir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.