Şimdi Ara

Smile adsl internet bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son bir kaçgündür internet bağlantımda sorunlar oluyor, 2 ay kadar önce smile adsl tarife yeniledim 1mb sınırsız... yine aynı tarifedeydim yalnız kampanyaya başvurdum... ondan sonra bazı sorunlar olmaya başladı... son 3 gündür ise evde 2 pc bağlanıyoruz, laptop ile kablosuz bağlantı sağlanılıyor ama laptop ile bağlantı sağladıgımda internette cok acayip bir yavaslama oluyor. kapatınca yine nazaran normale dönüyor acaba bunu sebebi ne olabilir ?

Virüs bulasmış olabilir mi? modem kaynaklo olabilir mi? bu arada modemim tplink TD-W8901G

• Bende smile kullanıyorum. Son zamanlarda genel mi artık bilmiyorum internette çok fazla yavaşlama var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

Bende smile kullanıyorum. Son zamanlarda genel mi artık bilmiyorum internette çok fazla yavaşlama var.

Hım, yarın müşteri hizmetlerini arayacağım.

Başka bir fikri yada önerisi olan varmı ?
  • Eğer sadece laptopla bağlandığında yavaşlama varsa internetle ne alakası var cevabını kendin çok güzel bir şekilde vermişsin modem sorunlu görünüyor başka bir kablosuz modemle dene bir de kablolu olarak dene fark varmı bak eğer sadece kablosuzda yavaşlama oluyorsa smileden dolayı diyemezsin zaten kablosuzun kablo kadar hızlı olması beklenmez zaten
  • Yardım edecek birisi yokmu büyük ihtimal iki bilgisayardan birinde virüs var bu virüsü temizleyemedim comodo, ad-ware kullandım, antivir kullandım olmadı daha önce karsılasan varsa lütfen yardımcı olursa sevinirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.