Şimdi Ara

smile adsl yalanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu şirket çok uyanık özel olarak kullandığı bazı programlarla sınırsız kullanıcılara ıp bazlı bazı kısıtlamalar getiriyor. downloada abandığınız zaman belirli zaman dilimlerinde internet kesiliyor,bilerek hız düşürülüyor ve bazı geçici kısıtlamalarla sistemleri rahatlatıyorlar.bunuda manuel değil programlarla yapılıyor.torrent kullanan arkadaşlar dikkat etsin...

• Son 4 aydır aboneyim ve torrent kullanıyorum ama gündüz işte. Akşam mesai saatinden sonra bilgisayar kapalı. Gündüz full olarak download yapıyorum ve 1 kez dahi senin dediğin sıkıntıyla karşılaşmadım,ama gece yapıyorlarsa bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: truva1975

Son 4 aydır aboneyim ve torrent kullanıyorum ama gündüz işte. Akşam mesai saatinden sonra bilgisayar kapalı. Gündüz full olarak download yapıyorum ve 1 kez dahi senin dediğin sıkıntıyla karşılaşmadım,ama gece yapıyorlarsa bilemem.
    Eğer insanların sana destek vermesini istiyorsan söylediklerini destekleyecek belgeler sunman gerekiyor. Şu anda havada kalmış biraz söylemek istediklerin yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efshane

Eğer insanların sana destek vermesini istiyorsan söylediklerini destekleyecek belgeler sunman gerekiyor. Şu anda havada kalmış biraz söylemek istediklerin yani.

Alıntıları Göster
    1ay kadar oldu smile kullanmaya başlayalı. Bu süre zarfında 150Gb download 20Gb upload yapmışım. Hiç sorunla karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efshane

Alıntıları Göster
    daha çok gece yapıyorlar farkedilmesin diye herkes anlamasın diye iyice salak yerine koyuyorlar bizleri 4 mbit düşüyor 1 mbit in altına bunu özellikle torrent kullanan ve belli bir gb downloadu geçenlere yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_kazma

daha çok gece yapıyorlar farkedilmesin diye herkes anlamasın diye iyice salak yerine koyuyorlar bizleri 4 mbit düşüyor 1 mbit in altına bunu özellikle torrent kullanan ve belli bir gb downloadu geçenlere yapıyorlar

Alıntıları Göster
    çok fazla dizi ve film indiriyorum.. 2 seneyi geçti aboneliğim hiç böyle bir durumla karşılaşmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subat

çok fazla dizi ve film indiriyorum.. 2 seneyi geçti aboneliğim hiç böyle bir durumla karşılaşmadım

Alıntıları Göster
    Kuzenimde kulanıyor sabahları full download yapıyor ama ilk defa duydum bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Kuzenimde kulanıyor sabahları full download yapıyor ama ilk defa duydum bunu.

Alıntıları Göster
    Bende gecmeyi dusunuyordum acaba dogrumu bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IrM1S497

Bende gecmeyi dusunuyordum acaba dogrumu bu?

Alıntıları Göster
    ben de 6 kasımdan beri smile adsl deyim. hergün vakit buldukça film falan indiriyorum. Hiç hız sorunu ile falan karşılaşmadım. Şiddetle Smile tavsiye ederim. Kota durum aşağıdadır.

smile adsl yalanları

• quote:

Orijinalden alıntı: arif32

ben de 6 kasımdan beri smile adsl deyim. hergün vakit buldukça film falan indiriyorum. Hiç hız sorunu ile falan karşılaşmadım. Şiddetle Smile tavsiye ederim. Kota durum aşağıdadır.

smile adsl yalanları

bende 6 kasımda gectim. gayet memnunum.

Siyasi sebeplerde olabilir kötülerken

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaput

quote:

Orijinalden alıntı: arif32

smile adsl yalanları

bende 6 kasımda gectim. gayet memnunum.

Siyasi sebeplerde olabilir kötülerken

Alıntıları Göster
    PC 24 saat açık ve devamlı torrentten oyun indiriyorum. Senin dediğin sorunla hiç karşılaşmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

PC 24 saat açık ve devamlı torrentten oyun indiriyorum. Senin dediğin sorunla hiç karşılaşmadım.

Alıntıları Göster
    Aylık 60 GB indirme de yaptım hiç sorun olmadı. Bence sorun sende ama bunu kabullenip çözüm arayacağına komplo teorisi kuruyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 20 Kasım 2009; 21:23:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

Aylık 60 GB indirme de yaptım hiç sorun olmadı. Bence sorun sende ama bunu kabullenip çözüm arayacağına komplo teorisi kuruyorsun.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende 6 kasım'da abone oldum. Abone oldugum ilk 2 hafta internetim sorunsuzdu ancak evdeki link kablosunu yanlışlıkla kopardım sonra birbirine ek yaptım o yüzden ara ara kopmalar oluyor. Yani benim hatamdan dolayı onun haricinde memnunum smile'dan..
    Fakat bir sorunum var;
    Abone oldugum ilk günlerdehttp://direkizle.net/ adresine girebiliyordum ama daha sonraları girmeye çalıştıgımda, ekte vermidigim resimdeki siteye yönlendiriliyorum.. Kuzenlerimin bilgisayarlarında denedigimde sayfaya sorunsuz giriliyor.. Onların tek farkı ttnet'de olmaları.. Şaştım kaldım bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir ?
     smile adsl yalanları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaB0 -- 25 Kasım 2009; 20:50:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabotaj1148
    Arkadaşlar bende 6 kasım'da abone oldum. Abone oldugum ilk 2 hafta internetim sorunsuzdu ancak evdeki link kablosunu yanlışlıkla kopardım sonra birbirine ek yaptım o yüzden ara ara kopmalar oluyor. Yani benim hatamdan dolayı onun haricinde memnunum smile'dan..
    Fakat bir sorunum var;
    Abone oldugum ilk günlerdehttp://direkizle.net/ adresine girebiliyordum ama daha sonraları girmeye çalıştıgımda, ekte vermidigim resimdeki siteye yönlendiriliyorum.. Kuzenlerimin bilgisayarlarında denedigimde sayfaya sorunsuz giriliyor.. Onların tek farkı ttnet'de olmaları.. Şaştım kaldım bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir ?
     smile adsl yalanları

Hiç açılmasa DNS'dendir diyeceğim ama farklı site çıkması değişik bir olay

• quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

quote:

Fakat bir sorunum var;

ßende anlamadım işte.. Yarın sabah format atıcam bakalım bir değişiklik olucakmı..

• quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

quote:

Fakat bir sorunum var;
     smile adsl yalanları

Alıntıları Göster
    Bende ciddi bir sorunlar karşılaşmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Bende ciddi bir sorunlar karşılaşmadım.

Alıntıları Göster
    Dayanamadım format attım sorun çözüldü
    bakalım sp2 güncellemesinden sonra durum ne olcak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaB0

Dayanamadım format attım sorun çözüldü
    bakalım sp2 güncellemesinden sonra durum ne olcak..

Alıntıları Göster
    ben de 8 mb kullanıcısıyım 6 ayı geçti en ufak sorun yaşamadım. 24 saat açıktır bilgisayar artık bazen indirecek şey bulamadığımdan kapatıyorum makinayı

• Şu anda aynen arkadaşın dediği problemi yaşıyorum.

smile adsl yalanları

Bu da az önce açmış olduğum konu..

quote:

Orijinalden alıntı: orontez

Smile attı kazığını.. sorunsuz devam eden 2 aylık süreç sonunda, bayramla beraber inanılmaz problemler yaşamaya başladım. Mail, telefon yağmuruna tuttum adamları. Smile bizde sorun yok diyor, Santral hat gayet kaliteli bir sorun yok diyor. Bu ayın son gününde üyeliğim iptal ettirmeyi düşüyorum

8 Mbit kullanıyorum ama değerlere bakarmısınız. Upload hızında bir sorun yok.

smile adsl yalanları

smile adsl yalanları

Geceleri düzeliyor, gündüz bir ara düzeliyor geri yavaşlıyor.
    Buda düzgün hali.

smile adsl yalanları

Yalnız şunu söylemeliyim, bağlantı yavaş olduğu zamanlarda modeme gelen hız yine 8185 kbps civarında. Rapid premiumdan vs vs. 30 tane aynı anda bağlantı sağlayınca 850 kb ye çıkıyor hız. Ama tek sunucudan 20-30 kb yi geçmiyor. Bu problemin nedeni ne olabilir? ve problemi yaşayan başka kişiler varmı?

• quote:

Şu anda aynen arkadaşın dediği problemi yaşıyorum.

smile adsl yalanları

Bu da az önce açmış olduğum konu..

quote:

Smile attı kazığını.. sorunsuz devam eden 2 aylık süreç sonunda, bayramla beraber inanılmaz problemler yaşamaya başladım. Mail, telefon yağmuruna tuttum adamları. Smile bizde sorun yok diyor, Santral hat gayet kaliteli bir sorun yok diyor. Bu ayın son gününde üyeliğim iptal ettirmeyi düşüyorum

8 Mbit kullanıyorum ama değerlere bakarmısınız. Upload hızında bir sorun yok.

smile adsl yalanları

smile adsl yalanları

Geceleri düzeliyor, gündüz bir ara düzeliyor geri yavaşlıyor.
    Buda düzgün hali.

smile adsl yalanları

Yalnız şunu söylemeliyim, bağlantı yavaş olduğu zamanlarda modeme gelen hız yine 8185 kbps civarında. Rapid premiumdan vs vs. 30 tane aynı anda bağlantı sağlayınca 850 kb ye çıkıyor hız. Ama tek sunucudan 20-30 kb yi geçmiyor. Bu problemin nedeni ne olabilir? ve problemi yaşayan başka kişiler varmı?

Alıntıları Göster
    bende bu aralar net alacağım
    hız kısıtı olmadığı için 8mb tt yerine 2mb smile düşünüyorum

arkadaşım kullanıyor 1-2 aydır bi sorunu yoktu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.