Smite online'ı yaklaşık 1-2 hafta önce kurdum oynuyorum güzel zevkli oyun fakat bir sorunum var bu sorun genelde conquestte oluyor oyunu güzel güzel oynarken oyun birden kitleniyor reset atıyorum veya oyunu kapatıyorum yendien giriyorum düzeliyor ( bu sorun sadece smite'ta var ve genelde cq da oluyor) Fix yapmayı denedim yok yine aynı sorun yardımcı olursanız memnun olurum.
HardToBeAGod
kullanıcısına yanıt
Sistem özelliklerinizi yazar mısın hocam? Büyük olasılıkla işlemci yetersizliğinden kaynaklanıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Karpuz*
Sistem özelliklerinizi yazar mısın hocam? Büyük olasılıkla işlemci yetersizliğinden kaynaklanıyor.
Hiç anlamıyorum hocam bilgisayardan nerden bakabilirim bilmiyorumda zaten 800x600 de full lowest ayarlarda zorla oynuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Karpuz*
Can u run it 'ten baktımda söyle yazayım
CPU:Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz
CPU Speed:2.0 GHz Performance Rated at: 3 GHz
OS:Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600)
Video Card :ATI Radeon Graphics Processor (0x7143)
Video RAM 512.0mb 3D Yes Hardware T&L Yes Pixel Shader version 3.0 VertexShader version 3.0
HardToBeAGod
kullanıcısına yanıt
Dediğim gibi hocam büyük olasılıkla işlemci sıkıntı çıkartıyor. Çünkü gerçekten aşırı derecede işlemci kullanan bir oyun smite.