Şimdi Ara

Sms ulaşmadan geri alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhabalar avea hattı kullanıyorum dangalaklık edip bi kaç kişiye göndermemem gereken mesaj gönderdim onların vodafon hattı.ama telefon kapalı onların şimdi.acab ulaşmadan iptal edebilir miym bir şekilde ya :( lütfen yardım çok önemli:(

• Ulaşmadan iptal etmek olanaksız. Ama belirli bir süreden sonra kendisi zaman aşımına uğrayacaktır. Birkaç gün geçmesi gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Ulaşmadan iptal etmek olanaksız. Ama belirli bir süreden sonra kendisi zaman aşımına uğrayacaktır. Birkaç gün geçmesi gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam.

karşı tarafa ulaşmayınca kontöründe düşmeyecek(sms in varsa smsindende) 2 gün diye biliyorum yolladıktan sonra gitmezse zaten sana başarısız yada ulaşmadı raporu gelir hattına
  • geçmiş olsun aynısını bende yapmıştım bir zamanlar. Çok başım ağrımıştı. Ulaşmasın ulaşmasın diyordum 2.gün açtı telefonunu ve mesaj gitti aklıma gelince kötü oldum şimdi.
  • ben böyle şeyleride düşünerek sms gönderim süresini 1 saat olarak kullanıyorum...hem zaten 1 saatten sonra gitmiş sms inde pek bir önemi olmuyor benim için...
  • anca zaman aşımına uğrar...
  • 2 gün açmazsa anca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

ben böyle şeyleride düşünerek sms gönderim süresini 1 saat olarak kullanıyorum...hem zaten 1 saatten sonra gitmiş sms inde pek bir önemi olmuyor benim için...

Evet o günden sonra bende öyle yaptım. Ama ben 12 saat olarak kullanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Ulaşmadan iptal etmek olanaksız. Ama belirli bir süreden sonra kendisi zaman aşımına uğrayacaktır. Birkaç gün geçmesi gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam.

karşı tarafa ulaşmayınca kontöründe düşmeyecek(sms in varsa smsindende) 2 gün diye biliyorum yolladıktan sonra gitmezse zaten sana başarısız yada ulaşmadı raporu gelir hattına

bu dediğin avea ya özel olmalı turkcell ve vodafone da böyle bişey yok direk kontör düşüyor gitsede gitmesede

• quote:

Orjinalden alıntı: FaTeeH

bu dediğin avea ya özel olmalı turkcell ve vodafone da böyle bişey yok direk kontör düşüyor gitsede gitmesede

ewt avea hatlara özel sms karşı tarafa ulaştığı zamn hediye sms varsa smsten yoksa kontörden düşer
  • Benim 1 gün ulasmayınca iletilemedi raporu geldi,gecen gün.
  • 1 saat yapmanın pek bir mantığı yok zaten telefon açıksa direkt alır ama karşı tarafın telefonu açık olmayıpta yanlış gönderdiyseniz ya da pişman olursanız işe yarayabilir ancak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Javalava

arkadaşlar merhabalar avea hattı kullanıyorum dangalaklık edip bi kaç kişiye göndermemem gereken mesaj gönderdim onların vodafon hattı.ama telefon kapalı onların şimdi.acab ulaşmadan iptal edebilir miym bir şekilde ya :( lütfen yardım çok önemli:(

Avea'dan 500 sınırsız sms alın. Hepsini konusu geçen vodofon olan kişiye yollayın. Yolladığınız mesaj okunmadan silinecektir yüzlerce mesajın içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 31 Ağustos 2008; 12:42:02 >
  • Walla ilginç fikir...mesaj bombardımanı :)

quote:

Orjinalden alıntı: kalpakci

quote:

arkadaşlar merhabalar avea hattı kullanıyorum dangalaklık edip bi kaç kişiye göndermemem gereken mesaj gönderdim onların vodafon hattı.ama telefon kapalı onların şimdi.acab ulaşmadan iptal edebilir miym bir şekilde ya :( lütfen yardım çok önemli:(

Avea'dan 500 sınırsız sms alın. Hepsini konusu geçen vodofon olan kişiye yollayın. Yolladığınız mesaj okunmadan silinecektir yüzlerce mesajın içinde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vincent Lord

Walla ilginç fikir...mesaj bombardımanı :)

quote:

quote:

Gerçekten işe yarar bence

• O süreyi telefonundan kendin ayarlıyosun diye biliyorum ben....
  • quote:

Orjinalden alıntı: yarkanavci

O süreyi telefonundan kendin ayarlıyosun diye biliyorum ben....

doğru biliyorsun seçeneklerde bulunan zamana göre ayarlayabiliyorsun yaniii
  • Mesajı attığın an farkedersen telefonu hemen çat diye kapat ilk başlarda zor oluyor ama bende artık reflex haline geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karos N.

Mesajı attığın an farkedersen telefonu hemen çat diye kapat ilk başlarda zor oluyor ama bende artık reflex haline geldi

telefondan telefona deişiyor sen iptal ve kapatana kadar msj yarı yolu katetmiş oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vincent Lord

Walla ilginç fikir...mesaj bombardımanı :)

quote:

quote:

vayyy tuttum ben bu olayı aklımın ucunda biyerinde bulunsun bakarsın lazım olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.