Bildirim
Sms ulaşmadan geri alma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ulaşmadan iptal etmek olanaksız. Ama belirli bir süreden sonra kendisi zaman aşımına uğrayacaktır. Birkaç gün geçmesi gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam. -
quote:
Orjinalden alıntı: .ZeuS.
Ulaşmadan iptal etmek olanaksız. Ama belirli bir süreden sonra kendisi zaman aşımına uğrayacaktır. Birkaç gün geçmesi gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
karşı tarafa ulaşmayınca kontöründe düşmeyecek(sms in varsa smsindende) 2 gün diye biliyorum yolladıktan sonra gitmezse zaten sana başarısız yada ulaşmadı raporu gelir hattına -
geçmiş olsun aynısını bende yapmıştım bir zamanlar. Çok başım ağrımıştı. Ulaşmasın ulaşmasın diyordum 2.gün açtı telefonunu ve mesaj gitti aklıma gelince kötü oldum şimdi. -
ben böyle şeyleride düşünerek sms gönderim süresini 1 saat olarak kullanıyorum...hem zaten 1 saatten sonra gitmiş sms inde pek bir önemi olmuyor benim için... -
anca zaman aşımına uğrar... -
2 gün açmazsa anca -
quote:
Orjinalden alıntı: Rapator
ben böyle şeyleride düşünerek sms gönderim süresini 1 saat olarak kullanıyorum...hem zaten 1 saatten sonra gitmiş sms inde pek bir önemi olmuyor benim için...
Evet o günden sonra bende öyle yaptım. Ama ben 12 saat olarak kullanıyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16
quote:
Orjinalden alıntı: .ZeuS.
Ulaşmadan iptal etmek olanaksız. Ama belirli bir süreden sonra kendisi zaman aşımına uğrayacaktır. Birkaç gün geçmesi gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
karşı tarafa ulaşmayınca kontöründe düşmeyecek(sms in varsa smsindende) 2 gün diye biliyorum yolladıktan sonra gitmezse zaten sana başarısız yada ulaşmadı raporu gelir hattına
bu dediğin avea ya özel olmalı turkcell ve vodafone da böyle bişey yok direk kontör düşüyor gitsede gitmesede
-
quote:
Orjinalden alıntı: FaTeeH
bu dediğin avea ya özel olmalı turkcell ve vodafone da böyle bişey yok direk kontör düşüyor gitsede gitmesede
ewt avea hatlara özel sms karşı tarafa ulaştığı zamn hediye sms varsa smsten yoksa kontörden düşer -
Benim 1 gün ulasmayınca iletilemedi raporu geldi,gecen gün. -
1 saat yapmanın pek bir mantığı yok zaten telefon açıksa direkt alır ama karşı tarafın telefonu açık olmayıpta yanlış gönderdiyseniz ya da pişman olursanız işe yarayabilir ancak... -
quote:
Orjinalden alıntı: Javalava
arkadaşlar merhabalar avea hattı kullanıyorum dangalaklık edip bi kaç kişiye göndermemem gereken mesaj gönderdim onların vodafon hattı.ama telefon kapalı onların şimdi.acab ulaşmadan iptal edebilir miym bir şekilde ya :( lütfen yardım çok önemli:(
Avea'dan 500 sınırsız sms alın. Hepsini konusu geçen vodofon olan kişiye yollayın. Yolladığınız mesaj okunmadan silinecektir yüzlerce mesajın içinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 31 Ağustos 2008; 12:42:02 > -
Walla ilginç fikir...mesaj bombardımanı :)
quote:
Orjinalden alıntı: kalpakci
quote:
arkadaşlar merhabalar avea hattı kullanıyorum dangalaklık edip bi kaç kişiye göndermemem gereken mesaj gönderdim onların vodafon hattı.ama telefon kapalı onların şimdi.acab ulaşmadan iptal edebilir miym bir şekilde ya :( lütfen yardım çok önemli:(
Avea'dan 500 sınırsız sms alın. Hepsini konusu geçen vodofon olan kişiye yollayın. Yolladığınız mesaj okunmadan silinecektir yüzlerce mesajın içinde.
-
quote:
Orjinalden alıntı: Vincent Lord
quote:
quote:
Gerçekten işe yarar bence
-
O süreyi telefonundan kendin ayarlıyosun diye biliyorum ben.... -
quote:
Orjinalden alıntı: yarkanavci
O süreyi telefonundan kendin ayarlıyosun diye biliyorum ben....
doğru biliyorsun seçeneklerde bulunan zamana göre ayarlayabiliyorsun yaniii -
Mesajı attığın an farkedersen telefonu hemen çat diye kapat ilk başlarda zor oluyor ama bende artık reflex haline geldi -
quote:
Orjinalden alıntı: Karos N.
Mesajı attığın an farkedersen telefonu hemen çat diye kapat ilk başlarda zor oluyor ama bende artık reflex haline geldi
telefondan telefona deişiyor sen iptal ve kapatana kadar msj yarı yolu katetmiş oluyor -
quote:
Orjinalden alıntı: Vincent Lord
quote:
quote:
vayyy tuttum ben bu olayı aklımın ucunda biyerinde bulunsun bakarsın lazım olur
Benzer içerikler
- 0555 555 15 00
- telefonda bir yere üye olup olmadığımı nasıl öğrenebilirim
- türk telekom"dan bimcell"e numara taşıma
- türk telekom data hattı online işlemler
- 9520 ye mesaj gitmiyor
- türk telekom internet çekmiyor
- gizli numaradan arama
- 5g ihalesi ne zaman
- özel numara bulma
- turkcell abone sayısı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X