Pil ömrünün yanında dökümanlarda, Snapdragon X'in Intel işlemcilere göre daha düşük maliyetli olduğu da belirtiliyor. Önceki modelde bulunan Intel Core i7-1360P'nin değeri Mart 2023'te 293 dolar iken Snapdragon X'in Dell'e maliyeti 145 dolar olacak.
30 saate kadar video oynatabiliyor
VideoCardz'ın ortaya çıkardığı belgelere göre, Dell'in yaptığı testlerde Snapdragon X'in tahmini olarak pil ömründe %68 ila %98 artış sağladığı ortaya konuyor. Pil süresi tabiki kullanılan ekran türü ve çözünürlüğe göre değişiyor.
Qualcomm ise daha önce yayınladığı tablolarda Snapdragon X işlemcisinin Intel Core Ultra CPU'lara kıyasla yerel video oynatmada %43, Youtube üzerinden video oynatımında %89 daha fazla izleme süresi sunduğunu belirtmiş ve tek şarj ile 25 saatin üzerinde video izlenebileceğini iddia etmişti. Dell'in testleri de bu iddiayı doğruluyor.
Halen sadece laf var, satışa sunun da şu cihazları, neymiş, ne değilmiş görelim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Muhammed Taha Türk
kullanıcısına yanıt
benim tahminim bu değerleri oluşturacak bir modeli sunana kadar piyasada olmayacak. gerçek dünya ile testler arasında fark olsun istemiyorlar belki. m3 den beri reklamı yapılıyor m4 geldi daha piyasada yok
Üreticilerde baskı vardır her zaman ki intel baskısı, piyasadaki talep durumunu belirler.
intel boşta bile 70 derece çalışınca...
O zaman mağmanın içindeki erimiş altın rezervine ulaşılabilir ben araştırmacı biriyim bu çalışmada ben de yer almak istiyorum bana ulaşın lütfen Cuma Yeşilkurt iletişim 0545 677 5757 şanliurfa