Şimdi Ara

Soğuk çalıştırmada devir dalgalanması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2017 model F20 118i sahibiyim. İlk çalıştırmada videodaki gibi devir bazen 900-1000 bandına düşüyor, motor stop edecek gibi oluyor. Sonra kendisi deviri 1500 lere yükseltip toparlamaya çalışıyor. Aracın normal soğuk devri 1200. Sebebi ne olabilir?

• Kesin bir şey söyleyemem ama benim adayım gaz gelebeği (throttle body). Temizleyip sorunun değişip değişmediği denenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do It Yourself -- 4 Temmuz 2021; 22:2:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorunu 320ied de yaşadım aylarca sorunu çözemedik, nette aradım taradım en son çözümü Külbütör kapağındaki valf de bulduk, minnacık bir yırtık yüzünden oluyor bunlar. Sadece cold startta oluyordu bende de aynı sorun gibi gözüküyor. Ustanıza gidip siklon valfini kontrol etmesini isteyin. Yüksek ihtimalle çok minik bir yırtık var. Bu arada sakın yan sanayi külbütör kapağı almayın benim gibi sonra gene iş orjinal parçaya dönüyor

• Yarın ustamı ziyaret edeceğim, burayı da güncellerim. Teşekkürler yorumlarınız için

• Söylediğiniz parça doğru anladıysam “pcv membrane” isimli parça. Eğer oysa orjinali tek mebran olarak satılmıyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do It Yourself -- 5 Temmuz 2021; 2:31:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.