Şimdi Ara

Soğuk duş alabiliyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her yerde faydalı olduğu söyleniyor da ben iki saniye bile dayanamıyorum boğulacak gibi oluyorum size de böyle oluyor mu soğuk suyun altında?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynen, katılıyorum. bir de soğuk duş almayı sanki üstün bir meziyetmiş gibi anlatan tipler var "ben soğuk duş alırım abi en iyisi yea". normal ılık suyla yıkan geç işte ne diye boş boğazlık yapıyorsun. islamda şehveti köreltmek için soğuk suyla duş almayı tavsiye ederler, o sebeple soğuk duş alıp kendini evliya sanan salaklar da gördüm. insanımız çok tuhaf
  • soğuk suyu, içtenlikle onu olduğu gibi kabul edince rahatsız olmuyorum.
  • en fazla iki saniye duruyorum hemen yana doğru kaçasım geliyor kaçamazsam da nefesim teklemeye başlıyor
  • manyakmısınız la? aniden soğuk suyamı geçilir arkadaş? ılıktan yavaş yavaş soğuğa geçeceksiniz
  • Alıştıra alıştıra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vücudumda kan yerine lav var sanki o kadar hararetliyim.
    Yaz kış t-shirt ile dolaşanlardanım. Soğuk duşa girince çossss diye ses geliyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Soğuk suyla duş almak sağlık açısından faydalıdır,araştırın.

• Yaz aylarında soğuk tarafa çevirince gelen soğuk su pek etki etmiyor ama kış aylarında gelen soğuk su tam soğuk su böyle hissediyorsun soğuğu biraz vakit geçince alışıyorsun ama fazla durmayacaksın o suda hep hareket edip vücudunun farklı taraflarını da yıkayacaksın çok yararlı alışıp alışkanlık haline getirmen lazım çünkü bir kere girdim yıkandım la vücuduna etki etmez

• Sıcak su olmazsa gusül gerek saç yağlı olduğunda girerim saçım daha güzel oluyor

• Sıcak yaz günlerinde soğuk suyla duş almak havuza girmiş hissiyatı uyandırıyor ve süper oluyor.
  • Boğuluyomuş gibi oluyor, rahat rahat nefes alamıyorum. Sırf bunun için soğuk suyla yıkanıyorum.

• Soğuk ılık arası yıkanırım.İnsanı sakin ve arınmış hissettiriyor,insanın çıkası gelmiyor.

Ama kötü tarafı soğuk sudan çıkınca dışarı daha bi sıcak geliyor :D Kışın tam tersi..

• Soğuk suyla yıkanama boğulur gibi oluyorum.

• soğuğa hiç tahammülüm yok hasta olmamak için elimden geleni yapıyorum
  • Ilk ortaya alıyorum ılık.Sonra yavaş yavaş kademeyi arttırıyorum orgazm gibi oluyor

Kışın da sıcak sıcak ımm muhteşem

• yaz kış soğuk su ,hiç şaşmaz.antalya'da hava zaten sıcak,sıcak suyla erimeye gerek yok.

başlarda soğuk suya dalarsanız nefesiniz kesilir,alışana kadar önce ayaklarınıza soğuk su tutun sonra kafanıza kadar.direk kafanıza tutarsanız kalbinizede zor olur riske gerek yok.
  • Duşa girer girmez soğuk suyu açar girerim. Yaz/kış farketmez...

• Birkaç haftadır banyodan çıkmadan 2-3 dk önce yapmaya başladım. Faydası var diyorlar ama henüz farketmedim

• Buralara yaz gunu kar yagiyor canim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.