Şimdi Ara

SOĞUK DUŞ ALMAK YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • soğuk suyla duş alma işini nasıl yapayım direk gireyim mi suyun altına spordan sonda direk buz gibi suyla duş alsam kramp ya da kalple ilgili bişi olur mu? bi süre sonra alışır mıyım??

edit: beyler sitede sıcak su kazanlarında sorun var zaten doğal gaza geçtiğimizden beri sorunlar eksik olmadı merkeziden kombiye geççez 60da 60 imza lazım biraz sürcek gibi yüzmeye havuza gittiğimde (haftada 1-2-3 değişiyo) duş alıyom eve bisikletle geliyorum gene terden leş oluyorum arada da ketılda su ısıtıp duş alıyorum o da sarmıyo. duş alamıyorum diye evde spor yapmayı da bıraktım.
    edit2: 6-7 ay önce ekg çektirmiştim kalbimde bi sorunum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volume Up -- 14 Temmuz 2014; 5:01:06 >

• Hocam suyu sıcak yap gir altına vucut sıcaklığını yavaş yavaş düşür.
    Kademe kademe soğuğa ayarla. Böyle şok geçirmessin. Vucudun yavas yavas alısır.

• Birden soğuğa maruz kalırsan Hipotermi geçirme ihtimalin var dikkat et. ben soguk dus alırken damarlarım sogudugu an kalp daha hızlı kan pompalamaya baslıyor biraz güzel oluyor da birden olursa sakıncalı
  • Direk soğuğa girme, yavas yavas sicaktan soguğa dogru ayarla suyu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yardırıyorum bi şey olmuyo bağırıyom falan sonra alışıyom
  • Şaka bir yana ben orgazm oluyor gibi sallanıyorum titriyorum irkiliyorum yavaş yavaş alışarak soğuk suya girin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.