Şimdi Ara

Söğüşlemeyen ev telefonu paketi onerirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tabiki de telekoma guvenecek degilim. Ev telefonunu cok kullanmiyoruz ama anlik gecikmesiz iletisim icin, almanyadan akrabalarimiz ariyorlar bizi. O yuzden kapatmiyoruz. Ennnn uyhun paket nedir. Tahattut sona eriyince vampir gibi ariyorlar. Biktim bu adamlardan. Hic guvenmiyoruk cunku. Iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evinizde internet varsa turknet 1000dk ev telefonu ücretsiz veriyor muhtemelen almanya'yı kapsıyordur.

Türk Telekom ev telefonu kullanıyorsanız iptal birimine gidip güzel bir paket teklifi alabilirsiniz.
  • Ben çağrı merkezini arayıp sabit hattımı kapattırmak istediğimi söyledim.Genel müdürlüğe gidip başvuru yapmam gerektiği söylendi bende uğraşmak istemedim.1-2 gün sonra aradılar hattımı neden kapattırmak istediğimi sordular 2 sene boyunca klasik hat tarifesini vergiler dahil 21 tl ye ,24 ay boyunca günün her saati cep,ev şehir içi,şehir dışı aylık 200 dk. hediye verdiler.

• Sabit telefon numaraları da taşınabiliyor.

Sabit telefon numaranızı internet hizmeti aldığınızı internet servis sağlayıcıya (İSS) taşıyın, mutlaka uygun tarifeyi bulursunuz.

Diğer seçenek;

Sabit telefon numaranızı kapattırıp SkyPe veya WhatsApp üzerinden görüntülü görüşme yapmak..

Ofis, dükkan ve benzeri yerler haricinde sabit telefon kullanan kalmadı neredeyse..
  • Almanya ile ücretsiz konuşmak için appler var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numaranı NETGSM e taşı
    yıllık bedel 9TL diye biliyorum.

Sonra android uygulamasını kur, intenetin olduğu her yerde gelen çağrıları cevapla, yoksa ücretsiz telesekreter kur, gelen mesaj sana vaw dosyası olarak email ulaştırılsın.

istersen sabit numaranla SMS dahi almaya başlıyabilirsin

Firma ankara NETGSM

sanırım 10 yıldan beri kullanıyorum :-D

ilk zamanlar daha da süperdi, numara taşıma yıllık aidatı yoktu, ücretsiz cep telefonuna dahi yönlendirmeler vardı, fakat fiyatlardan dolayı kestiler.

Kızamıyorumda, haklılardı

bu devirde kim cep numarasına ücretsiz yönlendirme yapar !
  • Internetle konusursun da.... senkron sorunuu olmuyo mu? Mesela bi espiri yaoiosun 4 saniye sonra guluyor ya da diger karisikliklar vsvs ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • legen wait for it dary kullanıcısına yanıt
    Sen halen 90 ları yaşıyorsun gibime geldi :-)))
  • 26tl. yaptilar 2sene taahhut verdim. 500dk her yone 500 dk telekoma. yurtdişi bile araniyomuş aynı dakikalarla

• xxlboy kullanıcısına yanıt
    NETGSM kullanmaya devam ediyor musunuz?
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Evet halen biri 0850 diğeri 0312 2 hat kayıtlı ve kullanıyorum.

bilgi paylaşımı konusunda yardımcı olurum.

• Arkadaşlar bana da yardımcı olurmusunuz. Evde yaşlımız var o sebeple telekom ev telefonunu kapatmıyoruz taş çatlasa senede 10 15 görüşme yapılıyor ama 28 liraya kadar çıkmış tarife. Bana akıl verin en uygun nasıl bir yol izlemeliyim. Kapattırıcam diye blöf mü yapsam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.