Şimdi Ara

Soğutucu Fan Hakkında ACİLL BİLGİİİİ !!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bugün kendi fikirlerimle bir laptop soğutucusu yaptım 2 tane 12V ile çalışan fanlar ile güzel bir soğutma yapıyor fakat şöyle bir durum var laptopun altı aynı buzdolabı gibi soğutuyor fakat klavye üstü ve touchpadin yanı çok ısınıyor ve soğutmuyor bunun bir çaresi var mıdır ?

• AtakanSN A kullanıcısına yanıt
    Üste soğutma koyma imkanı yoktur herhalde PC içinden müdahalede edemeyeceğini düşünürsek USB takılan şu pervane gibi şeylerden alıp klavye bölümüne çevirip kullanabilirsin, bi nebze elini rahatlatır en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtakanSN

Merhabalar bugün kendi fikirlerimle bir laptop soğutucusu yaptım 2 tane 12V ile çalışan fanlar ile güzel bir soğutma yapıyor fakat şöyle bir durum var laptopun altı aynı buzdolabı gibi soğutuyor fakat klavye üstü ve touchpadin yanı çok ısınıyor ve soğutmuyor bunun bir çaresi var mıdır ?

hocam yaptığınız soğutucunun ss atarmisıniz bende yapmayı düşünüyorumda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam pc yi ilk aldığınızdan beri mi bir ısınma sorunu var yoksa sonradan mı çıktı
    bunu soruyorum çünkü sonradan ortaya çıkan bir durumsa bilgisayarın için açıp fan temizliği veya termal macun yenilemesi uygulaması yapmanız gerekebilir.
  • (bilgisayarı yeni aldım,soğutucusuz) GTA 5 oynarken en fazla 70 68 69 derece oluyor bu normal mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtakanSN -- 30 Mayıs 2015; 8:36:54 >
  • Bence normal gibi. Gta 5 azımsanacak bir oyun değil neredeyse tam performansla calışıyor bilgisayarınız. Mevsim yaz ve hava da sıcak haliyle rahatsız edebilir ama yinede bi üreticiyle veya aynı bilgisayarı kullanan birileriyle görüşün derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtakanSN

(bilgisayarı yeni aldım,soğutucusuz) GTA 5 oynarken en fazla 70 68 69 derece oluyor bu normal mi ?

max 70 normali bırakın çok iyi değer hocam.yaptığınız soğutucunun resmini atabilirmisiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3-4 senelik leptop vardı.Üniye giderken ona soğutucu almak pek içimden gelmedi.Bende kendi imkanlarımla 4 adet havlu peçetenin kıvrılmış halini leptop un köşelerine koydum , hava alacak yer oldu ve ısınma problemi %70 çözüldü , diğer %30 luk kısım üzerinde hala çalışıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.