Şimdi Ara

sogutucu tabanında aliminyummu sarı madde mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde bulunan amd işlemciler için üretilmiş hava sogutmalı işlemci sogutucu vardı bunu intel işlemci üzerine monte edebilmek için bi ayak yapmam gerekti sogutucu ayagını aliminyum yada bakırdan yapmadım yine elimde bulunan sarı adı verilen su işlerinde kullanılan malzemeden kullandım (işlemcinnin alt kısmını komple kapılıyor bakır öncesarıya degiyor sarı ise işlemciye ) sarının ısınma degeri ne olur iyi olmus kötü olmus bilemedim monte etmeden öncede sizlerden bilgi almak istedim resimde ekleyebilirim yorumlrınız için simdiden teşekkürler

• sarı dediğin prinç metalidir. Ayrıca ısı iletiminden önce, işlemci-prinç-bakır temas yüzeylerine termal macun sürmen lazım. prinç in ısı katsayılarına netten bak istersen de bi sorun olmaz, termal macun önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: horifaydo

sarı dediğin prinç metalidir. Ayrıca ısı iletiminden önce, işlemci-prinç-bakır temas yüzeylerine termal macun sürmen lazım. prinç in ısı katsayılarına netten bak istersen de bi sorun olmaz, termal macun önemli.

hocam acıklama için teşekkürler ancak bu gün kontrol edebildim sorunu hallettim baska bi sogutucunun üst kısımlarını yani ızgara halindeki kısmını düz ve prüzsüz hale getirim aynı sekilde ayak haline getirdim hatta 2 tanede ram sogutucusu yaptım ilginiz için tekrardan teşekkürler
  • resim varmı merak ettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Heatsink modu için bakır levha
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.