< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Şok Markette Paketli Tavukları Yiyen Kedi (11. sayfa)
-
-
Gıda DedektifiyoutubeTakip edenler bilir; Gıda Dedektifi olarak uzun yıllardır marketlerdeki hijyen sorunlarına dikkat çekerek bu kapsamda önlemlerin alınmasına katkı sağlıyoruz. Fare ve köpek başta olmak üzere, gıda satışı yapılan alanlarda hastalık yayabilecek sahipsiz hayvanların kamu sağlığını tehdit ettiğine dair uyarılarımızı yapıcı dille sürdürüyoruz. Önceki hafta Migros mağazalarında tespit edilen ve kamu sağlığını alenen hiçe sayan bu durumla ilgili yayınımız sonrası provokasyon yapan bir kesimin tehditlerine maruz kalıyoruz. “Sen sonunu hazırladın” diyerek tehdit eden, aleni küfür ve hakaretlerle terör estiren bu sözde hayvan dostlarını kamuoyunun takdirine ve yüce Türk adaletine bırakıyoruz. Dünyanın hiçbir gelişmiş ülkesine rastlamayacağınız bu görüntüye göz yuman firmaların bu hayvanlardan yayılacak hastalık ve tehditlere karşı sorumlu olduğunu hatırlatıyoruz. Bu hayvanların öldürülmesini aklımızdan bile geçirmediğimiz bu paylaşımları provoke ederek, kitleleri bu yönde kışkırtmaya çalışanlara itibar etmeyiniz. Bir kez daha bu hayvanlara mağazalarında yer veren firmaların acilen bu hayvanları sahiplenmesi ve sorumluluk alması çağrısı yapıyoruz. @migrostv @tarimormanhttps://www.youtube.com/shorts/ONUvyFRMbCI
-
Dogru bir cesit yaratici inanci zaten.. Ancak bilimle biraz eslesme sansi bulabilmesi muhtemel bir yaratici inanci ve evrendeki bazı seyler bundan süphe ettiriyor.. O yüzden dinlerden daha özel bir konumda sayılır.. Yine de simülasyon var da diyemeyiz cünkü buna da kesin bir kanıt yok..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Ekim 2024; 7:34:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş ŞOK markette çalışan bir kasiyer olarak asla bu olayı tasvip etmiyorum ama anlaşma gereği tavukları getiren firma tavukları soğuk dolaba koymuyor, o sırada müdür veya müdür yardımcısı WC'ye gitmiştir kasiyer ise kasada müşteriyle ilgileniyordur yani olaya bir de bizim açımızdan bakın ve kendinizi kendi yerinize koyun
-
Inanmak ve bilmek arasindaki fark zaten dindeki muhtemelen en onemli kisim. Insanlar dunyadakinseyleri bildigi veya bilebilecegi gibi bilse ortada inanç olmaz, bilinç olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Calisanin mi koymasi lazim ille de?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yalnız balık beslemek kedi beslemekten çok daha fazla meşakkatli bir iştir. O akvaryumu temizlemen, temiz tutman lazım.
Onun söyledigi sey biraz yüzeysel olmus sanki. Benim izlenimlerime göre, market önünde beslenen kediler, iceri girmek istiyorlar. Mesela ben kedi sevdigim icin, kapının önündeki kedilere cam kapı arkasından bakarım beni bakarken görünce hemen miyavlayıp iceri girmek istiyorlar beni iceri al diyorlar yani bunlar müsteriler iceri girerken iceri sızıyorlardır ama icerdekiler bunları cıkartmakla ugrasmıyorsa ya da göz yumuyorlarsa gidip tavukları yer tabii ki.. Yine calısanların kabahati diyoruz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Ekim 2024; 15:35:43 > -
Kutsal kitaplar sana mantıklı geliyorsa inanabilirsin tabii ki.. Ancak sunu unutma ki, insanlık tarihi dinlerle dolu.. yaklasık 2000 din belki de daha fazlası insanlık tarihiyle birlikte var olmustur.. Bunların icinde senin inandıgının dogruyu gösterme ihtimali zaten kitabın iceriginden bagımsız olarak bile 2000'de 1 ihtimal diyebiliriz..
-
Evet kesinlikle öyle
Siyah köpek hadisinin uydurma olduğunu ispatla.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X