Şimdi Ara

Şok Markette Paketli Tavukları Yiyen Kedi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
1
Favori
5.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    İslamcı değilim, Uzun Adamcı, BOP partici, bedevici, milliyetçi, camici değilim. Şark kültürünü nasıl savunabilirim ki ?

"sokak köpegini savunuyorsun" Hayvanları severim. Sokak sokak dolaşıp mama dağıtan hayvanseverlerden değilim bir tek.

Elit olunca hayvanları sevmemem mi gerekiyordu ?

Millete AKP'li dememden neden rahatsız oldun? AKP'ye sıfır oyverdim diyen biri olarak AKP'nin eleştirilmesinden rahatsız olman ilginç.

Söylemlerin eylemlerin uyuşmuyor. Tipik gizli Tayyipçi işaretleri veriyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alaattin_Delon A kullanıcısına yanıt

millete akp'ye oy veriyor diye haybeden sallama diyorum sen kendin oy vermissindir milleti bir seylerle suclayanlarin kendisi o seydir..  

gerci chp'ye oy vermenin de bir farki yok.. o yuzden ben ikisine de oy vermiyorum..

kandilin mübarek olsun..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Ekim 2024; 11:24:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sokakta kopek olsun, ben hayvanlari severim diyen, sark kulturunu savunuyordur.. Senin hayvan sevip sevmemen, bizim derdimiz degil, cunku senin bu istegin, medeniyetten üstün degil.. Sen ağa oglu musun, pasa oğlu musun? Sen sokak hayvanı seviyorsun diye sokaklar köpek pisligi mi dolsun?

Simdi sen aynısını mutlaka bana söyleyeceksin, o zaman sen kimsin sokaktaki itleri kaldırın diyorsun diyeceksin.. Senin söylemene gerek kalmadan, ben senin bir sonraki hamleni bilirim..

Ben Kemal Atatürk devrimlerini savunan bir vatandas olarak, muasır medeniyet seviyesine cıkılmasını isterim, Cumhuriyeti kuran adamın yönü neydi? Avrupa medeniyetlerine benzer bir muasır medeniyet olusturma gayesiydi.. Onun bu hedefi dogrultusunda, medeni ülkelerde sokak köpegi olmuyor ben de cumhuriyetin kurucusunun fikirlerini benimsemis bir adam olarak avrupa ülkelerinde sokak köpegi konusunda ne gördüysem onu savunurum..

Özetle, sokakta kopek isteyen, bana göre, ne Atatürkcüdür, ne modern bir zihniyete sahiptir.. Sark zihniyetine sahiptir.. Bu kisi gider, koyune, koyde, inek, okuz, tavuk, kopek ile birlikte yasar, medeni ulkelerde, sokakta kopek olsun diyenin köyüne dönmesi gerekir..

ayrıca benim bir köyüm olmadıgı icin ve köylü olmadıgım icin, sahsen benim sehirden baska gidecek bir yerim yok.. senin köy varsa, bence köyüne git, orada istedigin kadar köy köpegi seversin..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Ekim 2024; 11:40:56 >

quote:

Ben de cocuktum, boyum köpeklerden kısayken köpeklerin yanında dolaşıyordum. Hiçbiri bana saldırmadı. Cunku onlara karşı mallık yapmadım.

Israrla aynı sacmalik. Cocuk ne mallik yaparsa yapsin köpeğin cocuga saldirabilecegi bir ortamin olusamiyor olması gerekir. İnsan ve hayvan arasinda tercih yapilacagi zaman kimin "hakli" olduguna bakilmaz, insan secilir. Bunu konusuyor oldugumuza inanamiyorum.

Insan ve hayvan birbirine denk varliklar degildir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bu üyeyi çok zorlarsan senin demediğin şeyleri demişsin gibi yazıp o şekilde laf atar. Laf anlatmaya çalıştığın diğer üye ise forumun en sinsi üyelerinden biri. İçi o kadar kötü insan dünyada çok nadirdir.

Yani özetle, bu kafalarla konuşursan sen suçlu olursun, devamlı mesaj yazıyor diye laf bile yersin. Sinirlerini boşuna bozma, zamanını boşuna harcama.

• verin o paketi komple yesin yarasın koçuma.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Bir de o eleman, caktırmadan hakaret yazmıs.  

Bunlar sanıyorlar ki, bana hakaret edilince ben cok sallıyorum falan böyle eeeeevvvvvvv bana nasıl mal derler yahu? cık cık cık cok fena oldum ayyy falan olacağımı sanıyorlar galiba..  

Yoksa bir insan ceza yiyecegini bile bile neden hakaret eder ki? Ben okuyunca bana lafı koyduklarını düsünüyor olmalılar ben lafı koyayım bunun kafası bozulsun cezayı yesek de kardır diyorlar galiba ama bilmedikleri sey ben böyle hakaretleri sadece sikayet edip geciyorum ve üstümde hicbir etkisi olmuyor..

Biz neler gördük neler gecirdik..

Bir de cocukken sokak köpekleriyle sadece kendileri takıldı, cimlere sadece kendileri dokundu sanıyorlar galiba, ben Ankara Emek mahallesinde cocukken, en az 5 tane sokak köpegim vardı hepsini de severdim bana da hic saldırmadılar fakat bu sokakta köpek olmasının normal oldugu anlamına gelmiyor elbette..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Ekim 2024; 16:36:59 >

Sen de o zaman belki DEM partili olabilirsin.. CHP'li görünen DEM partililer de var kediyi köpegi bahane ediyorlar.. Son zamanlarda bunlardan da cok türedi..

Kaldı ki senin destekledigin parti bu ülkede secilemez.. Yani o partiye oy verip vermemek AKP ve stepnenin gitmesi üzerinde tamamen etkisiz bir durum olusturuyor..

Eğer kazanabilecek olsalardı ve kedi köpek dısında her seyleri düzgün olsaydı, kedi köpek mevzusuna belki tamam diyebilirdim fakat kazanamazlar cünkü kazanmayı zaten kendileri istemiyorlar bu cok bariz belli oluyor.. bu durumda gidip oy vermek icin bir sebep göremiyorum.. Destek vermek icin de sebep yok.. Partiye degil Ataturkcu bireylere destek veririm..

Kursunlar gercek Ataturkcu parti destekleyelim madem bu isler böyle köpek hakkı savunmakla, SMS atmakla, DEMli takılmakla olmaz yeni partide DEMliler olmayacak, kopekciler olmayacak.. Zaten Atatürkcülük günümüzün CHP'sini desteklemek anlamına da gelmiyor.. Bunlar hep DEM parti kafası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Ekim 2024; 19:32:32 >

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Kim bilir kendi hayal dunyasinda ne kadar muthis bir insan ahaha

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Evet zaten kendini övmüs de övmüs.. Bopcu, islamcı bedevici milliyetci falan degilim demis..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Ekim 2024; 22:44:27 >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler. Profilleri bilmiyorum. Esasında çeşitlilik güzel birşey. Böyle hafif şarjlara alışkınım.

Sözkonusu Headlong ta bazı çelişkiler var cunku hem Türkiye'deki 15 milyon sokak köpeğin öldürülmesine karşı olmamı AKP'ye karşı olmamla bağdaştırarak tipik bir AKP sempatizanı konuya girdi sonra da 22 yıldır AKP'ye hiç oyvermediğini söyledi! Açıkça AKP'li olduğunu söyleyemeyip başka şekillerde AKP'li olduğunu belli eden kişilerden biri olabilir.

Konuya dönecek olursak, sokak köpeklerini ben cocukluğumda çözdüm onlarla dost oldum. Onları anladım. Şu ana dek hiçbir köpek beni ısırmadı !

Bizim apartman ortası çimenlikte Eskişehir Kangalı türü köpek besledik bir ara. Apartmandan bir yakınımız sabah işe giderken köpeği sevmek istemiş köpek elini ısırmış ! Bende o köpekle onca haşır neşir oldum, sevdim elimi uzattım beni hiç ısırmadı. Köpek sabah sabah uyurken, onu uyandırıp seversen hayvan terslik yapabilir tabi ki. Bunu kediler de yapabiliyor. Herşey doğayı anlamakla ilgili.

Bunlar sadece sokakta köpek istemeyenlerden gibi gözükmeye çalışıp algı kasıyorlar. Zaten biraz konuştukları zaman ne oldukları ortaya çıkıyor. Bir konuda yazdıkları ile başka konularda yazdıkları çelişiyor mesela. Bunların bazıları iş hayvan düşmanlığına gelince böyle yazıyorlar ama bazıları neredeyse her konuda bu kafada oluyorlar. Dikkat etmek ve boşa zaman harcamamak gerek.

• Bugün Bim marketin önüne poşetlerini bırakıp kediye sosis kesen 40 yaşlarında bir adama denk geldim. Herife marketin önünde besleme sağlıksız, istersen evine götür besle vb dedim. Adam evde zaten 11 kedi besliyorum.!!? dedi.

Bu kediyide burada beslemeye kimse engel olamaz dedi.

Hayvanlar ac aç dedi : D yemin ediyorum ruhsal bozukluğu olan herif kadın sokak hayvanina sarıyor!

Yok bide sisis veriyor Sosis ne hayvan değil mi ! Pireli bir kediyi yaşatacak diye sürekli tavuk - inek mi öldürülmesi gerekiyor !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 8 Ekim 2024; 16:33:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt
    quote:

marketin önünde besleme sağlıksız, istersen evine götür besle vb dedim. Adam evde zaten 11 kedi besliyorum.!!? dedi.

benim bi arkadaş var 2 tane kedi besliyo evde. sık sık buna giderdim. dedim oğlum nerden esti 2 kedi. dedi ki, 10 tane kedi besleyen arkadaşı varmış o vermiş. koptum. sonra o arkadaşıyla da tanıştım. eleman bana da kedi vermeyi teklif etti. dedim abi ben kendimi zor besliyom, balıkla bile uğraşamam bırak kediyi.

Daha önce de söyledim: hayvanseverlik aynı veganlık gibi bir new-age din. Ahlak sistemleri falan var. Birkaçyüz sene içerisinde kendilerine ahiret de icat edeceklerini düşünüyorum ben.

Ben AKP'li olsam bunu senin gibilerden neden saklayacagım? AKP iktidar partisi ve gayet legal bir parti. AKP'li olsaydım, AKP'li oldugumu inkar etmezdim. AKP propagandası yapmak istesem ben AKP'liyim ve su su yüzden AKP'ye oy verin derim.. Ben bunu yapsam beni forumdan mı atacaklar? Ya da bir suc falan mı islemis olacagım? AKP'li olsam AKP'liyim derim, AKP'ye oy vermis olsam AKP'ye oy verdim ve verecegim derim..

Sanki senden korkup da yazmayacagım?  

Kaldı ki benim diger yazılarımdan benim AKP'li olmadıgım gayet belli profilimi de kimseden gizlemiyorum girersin mesajlarımı incelersin TOGG'cularla AKP'lilerle GSS'cilerle neler tartısmısım görürsün fakat maksat tabii böyle basa cıkamayınca konuyu baska yere saptırıp AKP'li tırı vırı diye yazıp alakasız sekilde üste cıkmaya calısmak.. Bu taktikleri cok gördük..

Bu tarz kendini saklayarak propaganda yapanlar yani olmadıgı sey gibi gözükenler ancak CHP'li gibi takılan DEM'liler falandır mutlaka.. O da iste seküler ve modern ayagında acaba milletin kafasını celip DEM'li yapabilir miyiz ayagı falan olabilir.. Yeni hesap falan alıp gelebilirler..

Iste milliyetci degilim falan degilim filan degilim derler..

Sokak köpegi itlaf mevzusunu evet sadece CHP'li oldugu icin yani daha dogrusu CHP'nin basındaki adam sokak köpeklerine dokundurtmayız ve imamoglu sokak köpegine ellesmeyin falan dedigi icin karsı cıkanların yüzdesi, gercekten derdi köpek olanlardan cok daha fazla bence.. Cünkü partileri ne derse o görüse yönleniyorlar.. Burada bir arkadas mesela bunu itiraf etti dedim ki, CHP neden köpek destekliyor? Ben sokak köpegine karsı olan bir adam olarak bu CHP'yi onaylamıyorum dedim, iktidar partisi istedigi icin CHP sokak köpegi itlafına karsı geliyor biz de ondan karsı geliyoruz itlafa dedi..

Simdi bunu yazmak beni nasıl gizli AKP'li yapabiliyor? Yapmaz..

Ben AKP'li olsam senden korkup mu yazamayacagım? Millet AKP'liyse zaten AKP'liyim der hicbir sekilde AKP'li olup da ben AKP'li degilim diyenin de olacagını sanmıyorum..

Güc adamlarda, medya adamlarda, tüm devlet kurumları adamlarda sizden mi korkacaklar da AKP'li degiliz diyecekler?  

Kaldı ki AKP siyasal islamcı parti, hayat görüsü siyasal islam olmayanları isteseler de ikna edemezler kaldı ki bu forumun bu kısmı kemik CHP secmeniyle dolu.. Burada kimseyi AKP'li takılıp AKP'ye yönlendiremezsin.. gizli AKP'li olmak icin bir sebep yok fakat mesela gizli DEM'li olmak icin sebep olabilir.. Zaten CHP'ye oy atan falan onlarla iyi anlasan DEM'liler falan da var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Ekim 2024; 18:10:32 >

• Bu twitter hesabının sahibi aynı zamanda gıda dedektifi diye ortalıkta dolaşan şehir ve bölge planlama mezunu Murat Özsoy'un şahsına ait. Bunun yaptığı tek şey etiket okumak ve onun dışında bir halt bildiği yok. Bazı ürünleri kötülüyor sonra bir bakmışsın aynı firma bunu fonlayınca bu sefer birebir aynı ürünü göklere çıkartıyor. Bunu fonlayan firmalar halk tarafından linç mi ediliyor? Eleman anında aynı ürüne cephe alıyor. Ayrıca reklamını yaptığın ürünü aldın ama bozuk çıktı diyelim bu elemana atınca bu ürünü asla yayınlamıyor.

Bu eleman uzun zamandır kafayı ülker'e takmış. Ülker coca cola satıyor İsrail'e destek oluyor diye paylaşım falan yapmıştı. Ülkerde buna bana kalırsa sponsor olmayıp para kaptırmak istemiyor ve öyle bir çatışma içerisindeler.

Ayrıca bu elemanın çocuğu sokak kedileri falan besliyor. Yani o kedi bunun sponsor olduğu bir yere girse bu videoyu hayatta paylaşmazdı. Boş boş işler peşindesiniz.  

x (formerly twitter)
    Musa Özsoy (@musaozsoytr) on X
    https://x.com/musaozsoytr/status/1843365649961366005

Seninki bak Rasim Ozan Kütayalı ile takılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 8 Ekim 2024; 18:51:21 >

• headdhunterr H kullanıcısına yanıt
    hakkaten bu gıda dedektifi ne ayak yaa

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.