Etiket okumaktan başka bir numarası yok. Sanki bir laboratuvar ortamında incelemiş gibi paylaşımla yapıyor. Kendisini eleştirenleri veya olumsuz yorum atanları engelliyormuş. Gıda mühendisi falanda değil. |
Şok Markette Paketli Tavukları Yiyen Kedi (10. sayfa)
-
-
Etiket okuyamayan insanlar için bence son derece faydali bir adam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Okuma yazması varsa içinde ne olduğunu çok rahat anlar. Artık köylerdeki teyzeler bile bir ürünün içerisinde ne var ne yok az çok biliyor. Bu tip şeyleri gıda mühendisi veya gıda ürünlerinden anlayan eğitimini almış kişilerin yapması lazım. Bilgisayar Mühendisi'nin mimarlık yapması gibi bir durum oluşuyor.
Zaten birebir aynı ürünü hem övüp hemde gömmüşlüğü var. Ülker sponsor olsa ülker'in ürünlerinide övecekti.
Sponsorlu "Özel" incelemesi...
Sponsorsuz ürün incelemesi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 8 Ekim 2024; 20:46:0 >
-
sponsorlu iş yapması bana da rahatsız edici geliyor fakat insanlara etiket okumayı öğretmeye başladı gibi, o yüzden yaptığı işlerden memnunum.
-
"Askeri ucret", "bir haber" gibi seyler yazan nesilden nesle aktarilmis cehliyle gurur duyan tipler harfleri taniyor sadece. Harfleri tanimakla okumak aynı sey degildir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sakın alma. Zaten kedinin bile çirkinini verirler. Kimse bedavaya scottish fold gibi parayla satılan kediyi vermez. Sokak kedisini verirler.
-
Dostum bilgilendirme için tesekkurler bir aydınlanma yasadım fakat marketlere sokulan kediler - köpekler vb bir propaganda değil. Ben bulunduğum semtte sureli bu bela ile mücadele ediyorum ve pekçok yerde aynı ilkellik ve akıl tutulması oldugunu pekçok kanaldan gördüm.
Bu durum sağlıklı değil, hijyenik değil. Sağlık yönetmeliklerin aykırı ve ayrıca çok ilkel bir durum.
Hepimizin sağlığı için düzeltilmesi gerekiyor, körü körüne hayvan severlik yapıp bu durumu savunmak, yanlışı savunmak emin olun uzun vadede ne savunuyırsanız ona zarara verecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok hocam zaten diyorum ya ben balık bile beslemem. ben kendimi zor besliyom yav.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kedi beslemeyerek cok sey kacırıyorsun sokak kedisi besliyorum barınaktan aldım ayrıca scottish fold almayın ve besleyenden de uzak durun genetik hastalıgı olan kedi onlar.. cins kedi merakı uğruna genetik hastalıklı gudubet kedileri üretip satıyorlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Ekim 2024; 23:32:11 > -
-
bu da cok sevimliymis yahu sokak kedilerini cins olanlardan daha cok seviyorum birak disarda dursunlar disarda zarari olmaz
Dostum kedi sevmedinze karşı değilim fakat rica ediyorum şu hayvanları marketlerden , yiyecek ve içeceklerden uzak tutun.
-
Benim de var, tekir. Yavru iken bulduk birinden. Sokağa bırakılacaktı almasaydık.
Cins kedi besleyenler genelde kendileri için besliyorlar, bir nevi oyuncak onlar için. Böyle yaparak da hayvan ticaretine katkıda bulunuyorlar.
Lan dinlerin topu uydurma zaten o aklına geldi mi hiç?? 4,5 milyar yıllık dünyada 3000 civarı din/tanrı arasından bi seninki doğru diğer hepsi yanlış? Bi insanın hayvan veya insan sevmesi için camiye gitmeye, domalmaya ihtiyacı yok.Aramızdaki fark: Biri cennet için diğeri insan olduğu için iyilik yapması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 9 Ekim 2024; 18:49:32 > -
inananların bir kısmını kapsayacak şekilde dediğin doğru. ama kimisi de elinde olana şükretmek için tapınıyor. Yani şöyle düşün. Baban seni yetiştirir, en pis işlerde çalışır okur ... sen büyüyüp işe girince babanın kirli ellerini beğenmezsin. işte bu ateizimdir.
diğerinde ise babanı hiç görmez ancak akraba ortamında görürsün : bu da cennet muhabbetine veya cehennem korkusuna ibadet edenler gibi durumu oluşturur.
işte son kalan ise babasının yaptıklarının kıymetini bilir, minnet duyar.
he kavramlar tabi değişiyor. sen bu ibrani dinleri, budist şikh gibi dinlerle bir tutabilirsin. senin bakışın. ibrani dinler ise daha gerçekçi context olarak. yani kökende tek bir yaratıcıdan çıkıyor bu fikir. bir şeyde bir uyum varsa bir hesabı vardır yani bir yaratıcısı vardır. kimisi de böyle bakıyordur.
kimisi kediye köpeğe mürid olur, ama çocuk sevmez, ama kuş sevmez, tavşan sevmez bunların şeyhleri tarafından katledilmesine ses etmezler (bak döndük mü cennet cehennem için inanan örneğine)
kimisi de kediye köpeğe tapmaz. her hayvana eşit yaklaşır. bak döndük mü üstte sonuncuya.
ne güzel demiş. İnanlar için herşeyde bir ibret vardır. senin yazdığından da kedi köpek tarikatçıları üzerinden bak ibret alabildim çok şükür.
-
Bunu ben yapamam oradaki calısanlar yapacak benim kontrolüm dısında bir durum
-
Katılıyorum hayvan ticareti de zaten tamamen yasaklanmalı sahibinden benzeri ancak bu sey icin özel olusturulmus platformlar üzerinden yürüyor oraları göcerterek baslamalılar..
-
Dinlerin gercek olmasına sıfır olasılık veririm simülasyon teorisi ve döngüsel kozmoloji gibi seylere bilimsel kanıt olmadıgı halde sıfır olasılık vermem
-
1500 yıl önce insanlara yazdığın şey 1 saniye sonra dünyanın öbür tarafına gidiyor dendiğinde de inanmazlardı.
-
Dinlere inanmamakla, evrenin akıllı tasarımla olusturulduguna inanmak farklı seyler. Bir tanrı vardır dersen belki de vardır bunu bilemeyiz derim.. Ben hayatımı tanrı yok seklinde yasıyorum cünkü tanrıdan bugüne kadar hicbir isaret almadık ve varlıgını kanıtlayacak bir seye rastlamadık.. ancak sen dersen ki, Tanrı vardır, belki de vardır derim.
Bu acıdan senin 1500 yıl önce seklinde verdigin örnek sacma sayılmaz..
Ancak sen dersen ki, Islam, Hristiyanlık, Yahudilik onlara ihtimal vermem.. Cünkü 3 kitabı da okudum ve ikna olmadım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Ekim 2024; 21:0:56 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X