Asena kıvırmaya son hızla devam ediyor |
Şok Markette Paketli Tavukları Yiyen Kedi (6. sayfa)
-
-
Ne yapsın kedicik; kendiniz löp löp etleri götürüyorsunuz; biraz da biz götürelim demiş.
Evcil hayvan diyorlar da; evcil hayvanın sokakta ne işi var. O zaman evcil olmaz, sokakcıl olur.
Tavuk,horoz,hindi kümescil hayvan; şimdi sen bunları sokağa atarsan ne olur sokakcıl; ormana atarsan ne olur ormancıl.
Yok tavuk eti reyona konana kadar şu kadar süre geçmişde; vah vah.
Vatandaş tavuk eti derdinde; o masum tavukların yaşamına son verilmiş, olur mu böyle şey diyeceğine.
Bir de bunun kırmızısı var; koyun, keçi , inek. Bunlar evcil değil mi? Evcilse nasıl kıyıp bunlara kıyma yapıyorsunuz?
Vallahi; pes.
Market broşürlerine bakarsanız; çocuklar için ayrılan alandan daha fazla alanı neyin kaplamaya başladığını görürsünüz.
Bunlar insansızlaştırma projesi gibi.
-
Asena kendini ve arkadaşlarını iyi biliyor. Hep onlara desteğe geliyor. Bakın üyenin benim söylediğim şeyler karşısında nasıl davrandığını hemen söylemiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 4 Ekim 2024; 19:2:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kedinin markette hastanede ne işi var ve. Ülke tımarhaneye döndü.
2 sene önce gögüs ağrılarından hastanelerde geziyordum. Ben can derdindeyim baktım hastanede sandalyelerde köpek oturuyor hastaların yanında. Ne biçim ülke ya. Poliklinikte sıra beklerken sağdan soldan kedi geçiyordu.
Marketlerde iş çok olduğundan o tavuklar hemen dolaba dizilmez. Sıcak havalarda süt, et, tavuk almayın soğuk zincir çoktan bozulmuştur. Tavuk ortada diye kedinin saldırması normal değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin evinde baktığın ile dışarıda duran hayvan bir mi !
Hala bana maval okuma ben bizzat market de çalıştım öyle 5 dk dışarıda durdu diye hiç bir et bozulmuyor hele ki market de klima var !
İt seversin zaten sen insan sevmiyorsun çözüm yok hayvana dokunma gitsin her haltı yesin
Yani haberlerde gördüğüme değil devamlı yalan söyleyip iftira atan sana inanmamı bekliyorsun ciddi ciddi.
Şu konuda bile olayı köpeğe getirecek ve ölüm dışında çözüm kabul etmeyen senin hem hayvan hem insan düşmanı olduğun bir kez daha ortaya çıktı.
senin gibi çoluk çocuklar dünyayı cehenneme çeviriyor... benim gibi minimalist yaşayan birine çevreyi kirleten insan muamelesi yaptığın için sen dengesiz bir insansın... öncelikle konuştuğun insanı iyi tanı ondan sonra devam ederiz. anladın mı?
-
mesajlarımı birileri şikayet edip sildirmiş... şöyle söyleyeyim, sinirlerinin yıpranmaması için bu insanımsıları fazla ciddiye almaman gerekiyor, bunu başarabildiğin günden itibaren zihninin eskiye göre daha berrak olduğunu fark edeceksin...
bunlar tıpkı çevremizdeki hayvanlar gibi içgüdü ile yaşayan insanımsı canlılardır... oysaki dünyada ki mevcut medeniyet bu tip insanlar sayesinde gelişmiyor... insanlık medeniyetinin gelişmesi tamamen akıllı insanlar tarafından gerçekleştirilir.
bak ne diyeceğim; günümüzde sokakta kedi ve köpek yüzünden insanlar ölüyor ve sakat kalıyor... bu durumu dile getiriyorum ve "bu insanların ölmesi sizin için bir şey ifade ediyor mu?" şeklinde soru yöneltiyorum ve cevap olarak "etmiyor" şeklinde dönüş alıyorum bazı kedi ve köpek sever insanlardan.
benim çoluk çocuğumun feci şekilde can vermesi bunlar için bir şey ifade etmiyorsa artık bende onları insan yerine koymaktan vazgeçerim çünkü hiç bir insan böyle bir şey düşünemez... bunu düşünenler ancak şeytan olabilir. bunlara karşı saygı sevgiyi bir kenara bırakın bunlara karşı gram acımam yoktur. yüzlerine karşı edeceğim hakaretleri de kaldırabileceklerini sanmıyorum ama tabi forum üzerinden yapamıyoruz zira forum yöneticilerinde de ruhsal sorun yaşayan birileri var sanıyorum ki hiç bir sakıncası olmayan mesajlarımız dahi siliniyor... çok ağır konuşan biriyim ve insanımsıların benimle diyaloğu kesmesi için onlara biraz hakaret etmem yetiyor...
duygularına göre hareken eden yöneticiler, psikoloğa gidin kardeşim, sizlerin keyfinize göre mi paylaşım yapacağız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 4 Ekim 2024; 23:22:31 >
-
Yani ben yalan iftira atıyorum yani devletin resmi açıklamasına rağmen iftira atıyorum
Köpek yüzünden ölümler yok hayal.gucum
Hmm aynen hacı beni sürekli şikayet ediyorsun bunu da et
Düzenli olmayan mesaj diye
Bak konuları nerelere getirdin. Bu kadar algı kasman normal değil.
Şimdi buna da başka şeylerle cevap yaz bakalım ama bu sefer daha yaratıcı ol.
Senin coluk çocuğun mu? Senin coluk çocuğun bunların gozu de köpek mamasi. Burada acik acik konusamiyorlar sadece, kendi aralarinda konusurlarken goreceksin sen...
Bak mesela bunlardan bir tanesi var iki cocugu olsa itler birini yese digerini de o kopek mamasi kokulu pis elleriyle kesip verip verir bu sereften mahrum olmasin diye.
Sokaktaki hayvanların doğru şekilde ıslah edilmesi gerekiyor, ama bu topluca onları öldürelim demek değil, kızgınlığım bir tane münferit bir olay yüzünden sokakta gördüğü her hayvanı öldürmeye çalışan zihniyete çünkü bunlar sevmediği istemediği beğenmediği her canlıyı yok etmek isteyen zihniyet ve son derece tehlikeliler ve bunlar sadece hayvanlara değil kendi gibi düşünmeyen insanlarada düşmanlar.
Benim yazdığımı tekrar oku ve anlamaya çalış zira anlamadığın belli.
Hastanede markette kedi olmamalı zaten olsun diye de birşey yazmadım münferit bir olayı her gün yaşanıyor gibi algı oluşturmak doğru değil, dünyayı steril yapmak için herşeyi öldürelim senin mantığına görede, yazılan şeyle anlaşılan şeyin bu kadar farklı olması düşündürücü.
-
Her gün yaşanıyor, munferit olay falan degil. Ben ne zaman hastaneye gitsem iceride en az bir kedi oluyor burada. Hic sasmadi senelerdir.
Köpeklerin tamaminin yok edilmesi lazım çünkü insanları parçalıyorlar ve şehir ekosistreminde yerleri yok. Kedileri mamayla besleyenlere ciddi cezalar verilmeye baslanırsa kısırlaştırılmalarına bile gerek kalmayacak. Eger kediler mamayla beslenmeye yeterince devam ederse onlar da ekosisteme faydasız hale gelecek zaten. O durumda onların da yok edilmesi gerektiğini söyleyeceğim.
Tabii ki spesifik olarak hayvan düşmanlığıyla hareket eden insanlar da var, yok demiyorum ben, ama sağduyu sahibi insanların dile getirdikleri sorunları itibarsızlaştırmak için onları hayvan düşmanı olarak yaftalamaya çalışmak hem alçakça hem de insan düşmanı bir yaklaşım. İnsan canını değil rahatını tehlikeye atan hayvanları bile hiç acımadan yok ediyoruz, sen evindeki sinekleri bocekleri yok etmiyor musun? Hasere köpek de olsa haşeredir, kedi de olsa haseredir. İnsan hayvandan ustundur, kiymetlidir. Bir insan cani icin gerekirse bir hayvan tururn bütün nesli bile yok edilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Güzel, güzel bu konular çok iyi turnusol oluyor. Konuyu açının eline sağlık.
Başıboş sokak köpeği ve kedi nüfusu patlaması yaşatanları bloklayıp problemi çözüyoruz.
Bir de tabi iki yüzlüler var. Özellikle sürekli mesaj yazan bir iki üyelik. İşlerine gelince sen en büyük muhalefet destekçisisin, işine gelincede seni en büyük iktidar yalakası olarak suçluyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mesele sokak hayvanları olunca düşmanlık uğruna devamlı yalan söyleyen, kendi yazdıklarına bakmayıp başkaları hakkında "böyle diyorlar" yazan üyeler hangi kafada çok merak ediyorum.
Başka konularda işine gelince destek veren ama burada çıkarcı, aktroll diye iftira atıp sonra masum ayağına yatıyorlar. Birine bu kadar şey dedikten sonra "sen kendine bak" diye verilen cevap hakkında ısrarla "bana işine gelmediği için en büyük iktidar yalakası dedi" demek art niyetli ve bilerek yapılan bir şey. Aslında gerçek yüzleri bu şekilde ortaya çıkıyor. Eğer bunları çok zorlarsanız da bloklayıp kaçıyorlar.
Böyle iyi oluyor aslında. Böyle kötü bir zihniyetin beni hiçbir konuda desteklemesini şahsen istemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 5 Ekim 2024; 12:41:55 >
Çok merak ediyorum, evindeki tuvalete de başıboş sokak köpeği alan insanlar var mı ?
Çünkü halka açık alanlarda alındığını ve çıkmasını isteyenlere karşı durulduğunu veya linç edilmeye çalışıldıklarını gördüm.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sırt cantalı varlıklar olmasaydı sokak hayvanı problemimiz olmazdı.. Bu sırt cantalı varlıklar sokak hayvanı problemine sebep oluyor.. Bugün burada sırt cantalı bir varlık, sırt cantasından igrenc bir madde cıkartıp kedinin önüne plastik tabak gibi bir sey koyup icine döktü nasıl bir madde anlayamadım fakat igrenc ve pelte gibi bir seydi.. O bilinmeyen madde kedilerin sağlıgına bile zararlıdır mutlaka..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Ekim 2024; 17:19:19 > -
Kedicikler en iyi etleri hak ediyorlar...
-
O zaman tavuk yerine; hindi daha makul olur gibi.
Yalnız sevdiğini söyleyenler; kendi yedikleri besin değeri yüksek, kaliteli etleri kedilerle paylaşmaktan kaçınıyorlar gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X