Şimdi Ara

Şok Markette Paketli Tavukları Yiyen Kedi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
1
Favori
5.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

XDDD

Hindistan sokak hayvanları yüzünden mi kötü bi üne sahip yoksa gördüğu turiste tecavüz eden israf gibi çoğalan insanlarıyla mı söyle onu da?

Bakılan bi hayvanın parazit taşıması etrafta ki diğer kedilerle etkileşime girdiği için bağışıklık kazandığı için ev kedisinin parazit kapma ihtimalinden daha düşük.Olsa bir hastalık bu sahibinin tedavi etmesi gereken bir şey.Kuduz olsa zaten sağa sola saldırır anlarsın.Kısırlaştırma denen bir şey var yaptırırsın ve malesef insanlar için bu geçerli değil.

Onların yaşam alanı işgal edip avm,bina dikip utanmadan şikayet ettiğin şeye bak.Hangi hayvan gasp,tecavüz,silahla yaralama yapıyor da ağıyorsunuz? Herkes belinde silahla gezerken derdin yatan hayvan mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Colda kullanıcısına yanıt

X parazitin, virüsün, bakterinin host olarak seçtiği hayvanlar...

• Madem devletin eli cebine gitmiyor, seferberlik yapılacak, her şehirde hayvanseverler belediyeye bağış yapacak, belediye de toplanan paralarla, veteriner, araç ve hayvanları yakalayacak, işçi istihdam edecek.

'' Alo, Benim sokakta beslediğim, kedi veya köpek var, kısırlaştırırmısınız'' diyecek, görevli de randevu defterine bakıp, eleman gönderecek, kısırlaştırıp, aşılarını yapacak, 3 günde iyileşince aldığı yere teslim edecek, bırakacak.

Bu yolu deneseler 1 sene de devletten 5 kuruş çıkmadan, yap, işlet, devret yöntemiyle sorun çözülür, 5 senede sokakta hayvan kalmaz, ömürlerini tamamlarlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankura kullanıcısına yanıt

Köpekçilerinde çoğu kemalist onu nereye koyacağız?

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Hayvan vücudunda yaratılanlar hangileri?

Sen de satmıyorlar mı sanıyorsun hahaha. Şunun videosu olmasa indirim ayağına dolaba koyar bunlar streçleyip.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    Bahsettigin hadislerin uydurma olduguna dair herhangi bir delilin var mi yoksa dunya gorusune uymadiklari icin mi uydurma olmak zorunda olduklari kanaatindesin?

• selamivural kullanıcısına yanıt
    Mama almiyorsak bizim satin alacagimiz yiyecekleri kontamine etmelerine razi olmamiz mi gerekiyor? Yanlış mi okudum ben yoksa gercekten boyle bir onerme mi yaptin sen?

Bak ben kedileri gerçekten çok seviyorum. Ama dikkat cekici derecede çok seviyorum, her sene garanti bir kuduz asim var sokak kendileriyle etkilesmekten, ozellikle dokunmamaya çalışıyorum sirf gidip asi olmak zorunda kalmamak icin bir de. Bir kediyle saatlerce oynayabilirim mesela o kadar bayiliyorum o hayvanlara. Bakabilecegimi dusunsem evde iki tane beslerdim.

Degil sokak kedisinin, ev kedisinin patisinin degdigi et urununun bile yanina yaklasmam. Kakalarini gomuyor bu hayvanlar, patileri iç parazitlere ve onlarin larvalarina/yumurtalarina temas ediyor surekli. Senin mantigina gore bir insanın sevdigi bir hayvanin bokunu yiyebiliyor da olması lazim, tabii mantik kelimesini epeyce liberal kullanmis oldugumu da belirtmem gerekli.

Markette, hastanede kedi olmaz. Köpeklerin aksine kedilerin şehir ekosisteminde yerleri var, hem de cok onemli bir yerleri var ama sehirdeki besin zincirinden çıkariyorlar onlari mama ile salam sosis ile besleyerek. Sokaklara mama yigmasalar kisirlastirilmalarina gerek bile kalmayacak zaten kedilerin. Bu hayvanlarin avlanarak beslenmesi gerekiyor. Bak su verilmesine karsi degilim ozellikle yazları su bulmalari imkansiz, ama kendi imkanlariyla beslenmeleri gerekiyor ki ekosistemdeki yerlerini ve dolayisiyla insanlara faydalarini muhafaza edebilsinler.

Yazmayayim yazmayayim diyorum, gene dayanamıyorum yaziyorum, guya senin gibilerle etkilesmeyi birakmistim. Dumura ugruyorum yazdiklarinizi okudukça.

• OverClocKing kullanıcısına yanıt

Yallah Londra'ya diyecegim ama Edirne'nin 1 km batısına bile çıkamazsın  

• bu insanlar şunu anlamıyor, bu hayvanların yeri sokak ve en önemlisi bir insanın sağlığından yada canından önemli değil hiç bir hayvan

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Olm ben çift pasaportluyum.
    Bulgar pasaportu ne işe yarar sence?

• market yonetiminin basiretsizligi isteseler orada 1 tane adama hayvan besletmezler besleyenin isine son verirsin tum calisanlarini uyarirsin bir daha kedinin k sini besleyemezler size dusen bunlar yani yonetim sallamiyor mu? cok rahatsizsaniz boykot edin gitmeyin o marketlere bakkal kazik olsa bile oradan alin hayatta her sey ucuzluk degil gerekiyorsa kazik yiyeceksin prensibinin dogrultusunda yasayacaksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 4 Ekim 2024; 10:45:34 >
  • salaRus kullanıcısına yanıt

Bu tarz yazanları engelleyin bunlarla polemige girmeyin hatta sikayet edin insanların yok edilmesi gerektigini savunmus bildirin silsinler

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Paylaşmanın önemini anlatmaya çalıştım, zaten ben markette hiç kedi, köpek görmedim, çok extreme hadiseler oluyordur, kapı açık olunca dalıyordur, görünce zaten çalışanlar çıkarıyordur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamerlardan çekinmiyorda şerefsiz.
    Üstüne üstlük yalanıyor da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 4 Ekim 2024; 11:25:52 >
  • Hayvanlarla ilgili bir başka propaganda başlığı daha. Şu nefterinizi bir alamadınız şu masum canlıların üzerinden. O dolapta kalması gereken tavukları oraya koyan insanın sucu yok, o hayvanın orada olmasını sağlayan insanın suçu yok ama tüm suç bu aç olan masum kedide mi?

Sizin amacınız kedi, köpek, kuş vs hayvan düşmanlığı ve nefretinden başka bir şey değil. Yeter artık şu nefretinizi ve o kirli ellerinizi çekin şu masumların üzerinden. Azıcık sevgi be.

• Sevseniz de, sevmeseniz de çoğunluğa uyacaksınız. Bu ülkenin çoğunluğunun da sokaktaki gariban hayvanlarla sorunu yok. Market çalışanları da, müşteriler de dükkanın önündeki kedi köpeğin yemeğini, suyunu koyuyor. Sizin gibi çıkıntılık yapan 3-5 kişi de işinize gelmiyorsa başka yerden alışveriş yaparsınız.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Yok abi yok anlamazlar, anlamayacaklar, Periah'ın çabasını takdir ediyorum, hala altta gelip saçma sapan mesajlar, hepsini artık engelliyorum, hayatımda olmasın, başka bi yerde başka bi şekilde ona katılmayayım, destek olmayayım, muhatap olmayayım bir şekilde diye...

Aynı şeyleri 50 kere yazdık çizdik.

Hala aynı tiplemeler gelip başka malzeme kalmayınca siz zaten katilsiniz, siz zaten akplisiniz, bilmemne diye zeka 5 önermeler yapabiliyorlar.

Bas engeli geç boşver.

Hale bak, hayvanlarla ilgili propaganda başlığıymış, nefretmiş.. Bela nefret okumuyorum artık, Allah'a havale ettim.

Hala utanmıyorlar. Hala mantıklı düşünemiyorlar. Çüş diyorum artık, çüşşşşşş....

• Söyledigim gibi boykot edin kedi köpek pisliginden gecilmeyen yerler varsa alısveris etmeyin köpeksiz kedisiz temiz bir bakkal bulun tabii bunları da ifsa edin yine de..  

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.