Şimdi Ara

Şok Markette Paketli Tavukları Yiyen Kedi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
1
Favori
5.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir de bu "sevgi"cilerin samimiyetini de biliyoruz.

Geçende tipin biri tartışıyor işte milletle, sokak köpeği kedisi şöyle olmalı, toplanmamalı bilmemne olmalı, böyle yapamazsın edemezsin...

3 gün sonra diyor ki, "evet, köpeğim yaşadığım yere geldi, buradaki köpekler toplatılsın, köpeğimi rahat gezdiremiyorum".

Oha lan ohaaaaa, bunu gayet ciddi vaziyette söylüyor yani. Ulan bu kadar mı kafayı yediniz? Vay arkadaş.

Olaya bakış bu, bu kadar samimiler.

• @Yotundasi nin isidir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben kediyle konuştum pişman değil, yine olsa yine yaparım dedi.

• Tuykil T kullanıcısına yanıt
    Bu kafalar bu yazdıklarını anlayamayacak seviyedeler. Çoğu kendi dediklerinin bile farkında olmayacak kadar uçmuş zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt
    Bunlar internette birbirlerine gaz verdikçe kendilerini bir şey sanıyorlar. Gerçeklikten tamamen kopmuşlar. Dürüst ve samimi zaten hiç değiller. Forumda şu kafada olup mantıklı ve dürüstçe konuşan tek bir üye yok.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Yine captan var yine bla bla bla

Kedilerde bulunan hastalık hamilelik döneminde kadına düşük yaptırıyor, sadece kedilerden insana geçen 66 tane hastalık var bu bilimsel kanıt

Sen o kedi oraya koyup video çek diye mi geliyor insanlar?

Kedi dükkana almazsın dışarı da ne halt edersen et !

Senin ve senin gibi düşünenler yüzünden biz böyle iğrenç manzara izlemek zorunda mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    Yine Enes ve yine alakasız bir mesajla laf atma çabası. Senin gibiler şu konuda tavukların soğuk altında olmadığından bahsetmek, insan sağlığı demek yerine hayvan düşmanlığı için algı kastığınız sürece bu manzaraları daha çok göreceğiz. Çünkü sizin asıl niyetiniz çok belli ve bu insan sağlığı kesinlikle değil. Bunu sen de çok iyi biliyorsun.

• selamivural kullanıcısına yanıt
    Cikarmiyor. Ben goruyorum, hic de ekstrem degil. Dedigim gibi kedileri cok seviyorum, ozellikle tam olarak evcillesmiyor olmalarina bayiliyorum. Sirt cantali varliklar kedileri de köpekler gibi evcillestirmeye calisiyor. Su veren kimseye tek lafim yok, şu bulmalari imkansiza yakin ama mama vermeyin sunlara. Bir kedinin beş yavru birden dogurmasinin sebebi dordunun olecek olması. Sen mamayi basinca besi de yasiyor. Tabiatin dengesiye oynuyorsunuz. Kediler avci memelilerdir, avlanmalari gerekir.

• İyice kutuplaşın iyice.

Kırın birbirinizin kafasını.

Konuyu açan trolün istediği de bu zati.

• rabitelli kullanıcısına yanıt
    Konu sahibi kafasında olan sosyal medya hesaplarının amacı bu zaten. O hesaplar zamanla ifşa oluyor. O hesaplar ve sözde derneklerle bağlantılı üyeler burada da var gibi. Çünkü art niyetli olan çok üye var.

• gorunce cikartmiyorlar kucaginda kediyle reyona bir seyler dizen calisani gammazladim mudurluge ilgili calisani bir daha o subede gormedim.. icerde kedi de gormedim.. tabii kapi onunde hala kedi var fakat kapi onundekiler hosuma gidiyor.. renk renk cesit cesit bir tane siyah kedi var ona goz koydum hatta.. sahiplendirirlerse sahiplenmeyi bile dusunebilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 4 Ekim 2024; 13:45:41 >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Hiç market de çalışmamış bir kişinin yorumu , ürünler geldiği gibi direk depolama mi yapılıyor 😀🤣

Adam gerekli miktarı bırakır sen dolaba dizersin getiren adam uğraşmaz hayvan düşmanlığı değil djyoruz ki mağaza sokma dışarı da besle ! Ama sen insan düşmanlığı yapıyorsun!

Gammazlayın bu foruma yazdıgınız gibi herilfere email yazın.. Orada calısanlara, kovulurlarsa bile acımayın.. Hayatta birilerine acımak yapacagınız en büyük yanlıstır.. Ne kadar acıma duygusundan arınırsanız o kadar iyidir.. acıma yetime gelir falan filan biliyorsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 4 Ekim 2024; 14:23:14 >
    Sıcağın vereceği zararı bilmeyen birinin yorumu. Tam dizerken geldiyse orada dizen kişiler kör mü?

Diyorum işte, senin gibilerin amaçları çok farklı.

• alpalp84 kullanıcısına yanıt

Aynen o hastaneye rahmetli dedem ve babaannem sebebiyle çok yolum düştü. Dediğin gibi orada vardı öyle birkaç tane kocaman sokak köpeği. O zamanlar başıboş sokak hayvanları konusunda şimdiki gibi düşünmüyordum. (Tabii halen daha sokak köpeklerinin tehlikeli olabildiğinin farkındaydım) Bir keresinde genç bir kızın biri bu köpeklerden birini seviyordu hastane önünde. Yanımda da hastanenin önünü süpüren çöpleri temizleyen bir çalışan vardı. Buraya kadar normal. Köpeği seven kız böyle çömelmeye hayvana sarılmaya filan başladı. Sanki böyle karşısında köpek yok da insan varmış gibi bayağı bildiğin yanına oturdu, hipnotize oldu nerdeyse. Ben o zamanlar umursamıyordum normal karşılıyordum da yanımdaki temizlikçinin dikkatini çekti bu hanımefendi. Adam işini yavaşlattı hatta durdu kıza şaşkınlıkla baktı baktı baktı. Bakış "lan napıyor bu, ne değişik, ne manyak insanlar var şu dünyada" der gibi bir bakıştı. Bir süre şaşkınlıkta izledikten sonra devam etti. Bu adamın o tavrını o zaman saçma bulsam da şimdi daha iyi anlıyorum.  

• rabitelli kullanıcısına yanıt

Aksine, "aklıselim" yandaş-muhalif herkesin birleştiği konulardan biri  

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Baba, acıma zaten ben bunun burda ne işi var dedim size ne zararı var diye çıkışına dedim nereden biliyorsunuz gizli müşteriyim dedim ertesi gün market çevresinde kediler yok oldu  

Yukarıdaki kaptan ise insan düşmanlığı yapıyor

Klavye başında hayvansever  

Bütün gerçeklerden kopan birinin yorumu. Açıkta, sıcakta etler ve diğer soğuk ürünleri tutmak yüzünden ülkede verilen cezaların, yapılan şikayetlerin sınırı yok. Ama işte senin gibi amaç farklı olunca bunları anlaman imkansız. Bunları anlamak için azıcık da olsa beyin çalıştırmak yeterli.

Eskiden tek derdinizin köpekler olduğunu söylüyordunuz ama görüldüğü gibi böyle değil. Eskiden köpek tapar diyordunuz şimdi o hayvan tapar a dönüştü. Evcil hayvanlara da aynı şeyleri demeye başladınız. Bu da hayvan düşmanlığı oluyor zaten. Aksi olsaydı bu kadar yalan söyleyip iftira atmazdınız.

Tamamen hayal dünyasından yazıp sizdenmiş gibi davranıp sizle dalga geçen yukarıda ki üye olmazdı mesela normal şartlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 4 Ekim 2024; 17:28:45 >

Ben sayfayı tam okumadım hacım. Gercekten öyle mi söyledi? Sana ne zararı var mı dedi? Vay be.. Hadsize bak.. Markette calısan adam bile ağa pasa memlekette.. Bir keresinde cok feci kargocu dövecektim y***ici kargo elemanı dısarı davet ettim, davete bu da icabet etmedi..

Böyle yerinden kalkıyormus gibi kıvırtıyor falan dedim cık dısarı gel bakalım dedim.. Gelmiyor.. Kargo firması bostu hacım böyle kalabalık yok destek alamazdı oracıkta cökertirdim.. Lakin kalabalık olsa da bir sey degismez bayıltırım.. Böyle yazınca beni tanımayanlar belki hadi len diyor ancak ciddi bir spor gecmisim var vesselam.. Neyse konuya dönelim, kendilerini pasa sanıyorlar gercekten dil pabuc gibi.. Seni anlıyorum ve hislerini paylasıyorum hacım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 4 Ekim 2024; 17:51:4 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.