Şimdi Ara

Sol'a geçmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün kapıma bir eleman geldi anlattı normalde hic dinlemem gonderirim ama benim biseyler bildigimi anlayip ona gore saygiyla anlatinca dinledim

şuan Türksat uydunet+teledünya var 1 yıl taahhüt duruyor daha 25 mgbt + 150 gb akn+teledunya temel paket 70 tl veriyorum

soldan alacaklarim 50 mgbt + 150gb akk + turkcell tv+ 74 tl dedi sanirsam tvde ek paket de var cunku internetteki fiyat daha ucuz. taahhüt ucretimi de odeyecekler ama ben nakit geri istiyorum o parayi bana direkt verirse veya 3 ay bedava yaparsa o parayi dusup o zaman anlasacagim

arkadaslar size sorum sop iyi midir suan turksattan gecmekle hata eder miyim suan turksattan da memnunum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaman01 -- 7 Ekim 2015; 22:59:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeş ben tt yi bırakıp uydunete ve teledünyaya geçiyorum. 25Mbps 25 GB AKK. Herşey dahil 39 TL. başvurdum bugün kurulcak. kullananlar oldukça memnunmuş. bence memnunsan hiç değiştirme kal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pau_20 -- 7 Ekim 2015; 10:49:51 >
  • sop ne bi açıklasan...
  • megaman01 kullanıcısına yanıt
    Nakit ödemez. Siz cayma bedelinin faturasını gönderdiğinizde onlar kendi gönderecekleri faturadan düşerler. Tabi taahhüte o tutarı eklerler, bozarsanız bu ödedikleri tutarı da geri alırlar. Bu arada sop değil, sol yani superonline. sop dediğinizde sopcast anlaşılıyor
  • sop ne be
  • süper online paket olabilir Türkcell tv kelimesi geçti :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Nakit ödemez. Siz cayma bedelinin faturasını gönderdiğinizde onlar kendi gönderecekleri faturadan düşerler. Tabi taahhüte o tutarı eklerler, bozarsanız bu ödedikleri tutarı da geri alırlar. Bu arada sop değil, sol yani superonline. sop dediğinizde sopcast anlaşılıyor

yani şimdi diyelim ki benim yaahhüt 148 lira tuttu ve ben bunu ödeyip faturaladım. bundan dolayı faturadan düşecekleri nedir 74 tl aylık faturam dersek 2 ay bedava mı yoksa 24 ay taahhüt yaptıkları için 144/24 yapıp bana her ay 5-6 lira fatura indirimi mi yapacaklar?

ya arkadaşlar cahillik edip hadi ben sop yazdım da superonline bölümüne yazmışım ordan da mı anlamadınız yani başka ne olacaksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaman01 -- 7 Ekim 2015; 22:58:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • megaman01 kullanıcısına yanıt
    2 ay bedavaya gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.