Şimdi Ara

Sol Ayak Sağ Ayaktan İyi Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Ben Sağ Ayaklı Biri Olarak Futbolda Merak Ediyorum

Bir Söylenti Var Sol Ayaklar Daha İyi Çalım Atar Veya Daha İyi Şut Çeker Daha Sert Şut Çeker

Doğru Mu Bunlar Merak Ediyorum

Tarafsız Cevaplarsanız Sevinirim

• Güncel
  • Ronaldcan R kullanıcısına yanıt
    Sol ayaklı oyuncu sağ ayaklının zayıf tarafı olan sol tarafına topu ayağının en büyük yüzeysel alanıyla itebildiği için daha rahat adam geçebiliyor. Bunun dışında ayak tarafının bir önemi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle birşey olur mu hiç? Sol ayaklı mükemmel oyuncular gelmiş ama bunu onların sol ayağına bağlamak yanlış. Daha az bulundukları için öne çıkıyor olabilirler ama fiziksel bir üstünlük olduğunu sanmıyorum. Bilimsel bir test falan yapılmışsa bilemem tabi.
  • En büyük yüzeysel alan ?
  • Ve Ona Göre Sağ Ayaklı Bir Oyuncuda Sol Ayaklının Sağ Tarafına İter :D
  • Ronaldcan R kullanıcısına yanıt
    Sağ ayaklı futbolcuların çok fazla olması sayesinde bu avantaj var oluyor. Ayak içi topu bükmek için büyük bir alan. Sahanın hepsi sola olsa sağ ayaklı oyuncu avantajlı olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladım teşekkürler
  • sol ayaklı futbolcu sağ ayaklı futbolcuya daha rahat çalım atar ama aynı şey kendi içinde geçerli. Diğer hiç bir konuda fark yok.
  • Futbol dünyasının geneli sağ ayaklı olduğu için ve belli alışkanlıklar olduğundan, sol ayaklı oyuncular savunma oyuncularına yada rakiplere ters gelebilir. Onun dışında zaten olay yetenekle alakalı...

Çok büyük fark yarattığını düşünmüyor ama belli oranda fark yaratıyor.
  • Ben Çift Ayak Olmaya Bakayım :D
  • Sol ayaklı oyuncular genellikle sağ ayağını kullanmada sorunlu oluyor. Ancak sağ ayaklı oyuncular sol ayağını daha iyi geliştirebiliyor.

• Ayak ayaktır. Neden daha iyi olsun?
  • Yani ama halk arasında bir söylenti oluşmuş fakat kesinliği kanıtı yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.