kalp sorunu çözüldüyse diğer arıza zamanla yüzde 90 hatta daha fazla oranda düzelir hocam, hasta da gençmiş zaten ama iyi bir fizik tedavi şart. geçmiş olsun. |
Sol hemipleji (felç) eşim ve benim hikayemiz (2. sayfa)
-
-
Çok geçmiş olsun hocam Allah şifa versin... Upladım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun hocam
Allah kolaylık ve sabır versin hocam
-
Cok geçmiş olsun Allah eşinize şifa sizede sabırlar versin inşallah. Çok zor okurken bile boğazı düğümleniyor insanın. Kimseye vermesin yaşatmasın böyle hastalık . İnşallah en yakın zamanda sağlığınıza kavusursunuz.
Esiniz kac yasinda ve aort kalp.kapakcigi kacinci seviyesindeydi ameliyat olmadan önce -
Allah CC şifa versin inşAllah 🤲 eşinizin en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum. -
Çok geçmiş olsun... inşallah en kısa süre içerisinde tekrarda mutlu günlerinize dönersiniz.
-
Okrken çok üzüldüm Allah kimsenin başına vermesin sizede e kısa sürede şifalar diliyorum
Hocam çok geçmiş olsun.Eşiniz SGK anlaşmalı herhangi bir tıp merkezinde ( veya devlet hastanesinde) senede 30 + 30 + 30 olmak kaydıyla 90 seans fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmetini ücretsiz alabilir bu hakkınızi unutmayınız.Ftr hekimi veya nöroloji uzmanı bir hekimin eşinize hemipleji tanısı koyması yeterli olur.Hangi ildesiniz belirtirseniz fizyoterapist arkadaşlarla irtibat kurmanızı sağlayabilirim.Her türlü destek için elimden geleni yapmaya hazırım egzersiz,genel bilgiler vs. -
Allah yardımcınız olsun
Şafi ismiyle şifa versin inşallah
Hocam çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun, size dayanma gücü versin. Elimden gelen tek şey konuyu öne çıkarmak maalesef... En kısa zamanda eşiniz sağlığına kavuşur umarım. Allah acil şifalar versin.
-
Çok, çok geçmiş olsun. Umarım her şey gönlünüzce olur..
konuyu öne çıkaralım arkadaşlar..
-
Çok geçmiş olsun. -
bingür hoca bu konuda dünyanın en iyilerindendir, dedemin kalp kapakçığı ameliyatını yapmıştı 25 sene hiçbir sorun yaşamadı.
o da ameliyat sonrası çok sıkıntılar yaşamıştı , inşallah sizin de eşiniz iyileşecek ve bir sorun kalmayacaktır.
-
çok geçmiş olsun. Rabbim hayırlı şifalar versin.Allah, eşine ve çocuğuna bağışlasın.
-
Çok geçmiş olsun, en büyük zenginlik sağlık işte... Zaman ile inşallah eski hayatına kavuşur eşiniz
-
geçmiş olsun, elimden gelen konuyu öne çıkarmak.
bir de 250 bin tl gibi bir rakama devletin hiçbir müdahalesinin olmaması çok can sıkıcı.
-
Çok geçmiş olsun hocam
Aslan yelesi mantarı tüketmek bildiğim kadarıyla beyin hasarını tamamen olmasa bile iyileştirebiliyor. Özellikle yeni inme geçirenlerde
Birde hiperbarik oksijen teparisi var düzenli gidilmesi fayda edebiliyor. Ancak covid varken o nasıl olur bilmiyorum
Geçmiş olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X