< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sol hemipleji (felç) eşim ve benim hikayemiz (9. sayfa)
-
-
CİMER'den bakanlara ulaşmaya da çalışabilirsiniz .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haluk Levent ulaşın destek olabilir. -
çok geçmiş olsun, yengemede çok selamlar umarım herşey iyiye gider sizin için
dualarımız sizinle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah yar ve yardımcınız olsun.Evladınızın tüm güzel günlerinde siz de eşinizde sağlıklı sıhhatli şekilde yanında olursunuz inşallah ömür boyu
-
Çok geçmiş olsun hocam umarım en kısa sürede iyileşir eşiniz. -
Komik olan kendinsin haberin yok, farkina vardirilabiliecegini de sanmiyorum. "Umarım işini doğru yapmıştır, umarım biliyordur ne yaptığını " demek sadece hem iyi bir dilekte bulunmak, hem de konunun insan hatasi ihtimaline de deginmektir. Sen kendin yazmissin "teorik olarak bu konuda kusursuzdurlar" diye, yani pratikte her insanin kendi uzmanlik alaninda dahi kusur isleyebilecegi ihtimali var, bunun gayet guzel ve olumlu bir uslupla sorgulanmasindan neden rahatsizlik duyuyorsun? Hekimin ismi soyismi geciyor evet, ama yazan kisi bir karalama yapmiyor, senin okuma perspektifin bozuk. (Teorik olarak bu konuda kusursuz olmalari dahi dorgru bir onerme degil, oyle olsa bilimsel dergilerde birbirine tezat yayinlar cikmazdi, teorik olarak da kimse kusursuz degil. Aldiklari egitime atifrta bulundugunu anliyorum ama herkesin herseyi anlama becerisi bile farkli, kimse terorik olarak kusursuz olamaz, bunu anlatmaya calisiyorum.)
Bir de "faydadan uzak da ne demek?" diye sormussun, tam olarak senin yazma seklin demek, daha hala sacma sapan bir uslupla, mesela "4 yıllık okuyan bir eleman" gibi, yaziyorsun. Ben de kendi uzmanligi disinda herseyi bilme hastaligina karsi olan birisiyim, ama fizyoterapist arkadasin kendi uzmanligi icerisinde konuya yardimci olabilme isteginden baska bir icerik gormedim yazisinda. Kendi uzmanligi disinda biliyormus gibi yapmak ne kadar tehlikeliyse, senin yaptigin gibi kendi uzmanliginin icserinde kusursuzluk iddiasinda olanlar da tehlikeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabaci_takimi -- 29 Kasım 2020; 18:56:38 >
-
daha da komik oldun tebrikler. diyorsun ki uzmanlık alanı dışında fikir beyan etmek doğru bir davranış değildir. ee benim bu konuyla alakalı fikrim var. koskoca 2. kurulumu(6hafta) bu konuları görerek harcadım. tus kitaplarından okudum. textbookdan yararlandım. fizyoterapist arkadaşın kısmi bilgisi var. uzmanın ilah seviyede bilgisi var. senin bu konuda fikrin yok hala gelmiş yorum yapıyorsun? sEnİn okUMa PerSPektİfin bOzuK :S
konu tıp ile ilgili değil de bir makine mühendisinin hesaplama yanlışı yapıp ,bir makinede can veren bir kardeşimiz olsaydı; ben bu konuya mesaj atmazdım. gemişler olsun diyip bırakırdım. Ama asla konuya dahil olan makine mühendisi arkadaşlara akıl vermezdim, karışmazdım. çünkü konuyla ilgili fikrim yok? ama sen karışırdın. SEN boş yapma.
-
Hocam son durum nedir? İyileşme vardır inşallah.
-
Istinye üniversitesi bahcesehir hastanesindeyiz 30 kasimdan beri yataral fizik tetavi görüyoruz. İnşallah herşey çok güzel olacak arkadaşlar inanıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: savcı963
Istinye üniversitesi bahcesehir hastanesindeyiz 30 kasimdan beri yataral fizik tetavi görüyoruz. İnşallah herşey çok güzel olacak arkadaşlar inanıyorumçok geçmiş olsun. son durum nedir hocam. güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X