Şimdi Ara

Sol hemipleji (felç) eşim ve benim hikayemiz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
7
Favori
18.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
653 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun hocam inşallah en kısa zamanda sağliğınıza ve mutluluğu geri kavuşursunuz.
  • Geçmiş olsun ameliyat sonrası bu durum olacağı söylendimi.

• Bezmialemde prof.ramazan özdemir ile bir görüşün kesinlikle..kardiyoloji bölüm başkanıdır kendisi..tüm olanları anlatın..kendisinden iş çıktıysa artık bile yol göstermesini rica edin..( zaten gösterecektir)

bu tarz şeylerde üni hastanesi şart sanırım.bezmialem en uygun fiyata halledebileceğiniz tek özel hastane..

ramazan beyi gördükten sonra büyük ihtimal geçmiş tecrubeleriniz için pişman olacaksınız.

https://instagram.com/profdrramazanozdemir?igshid=1hcz2su8sml7i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 28 Kasım 2020; 9:28:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇOK geçmiş olsun

2015 yılında babam da sağ taraftan felç geçirdi ilk başlardan bize çok zor gelmişti fakat zamanla fizik tedavi ve ilaç tedavisi ile yaklaşık 2 yılda bisiklet kullanabilir duruma gelip ayağa kalktı şuan bisiklete binip istediği yere gidebiliyor kendi işini görebilecek durumda evet belki eli ayağı sağlıklı bir birey gibi değil ama tutuyor balığa gidiyor çıkıp geziyor

sizinde umarım eşiniz en kısa zamanda düzelir

• Hocam geçmiş olsun ve kolaylıklar dilerim.

Eşiniz , çocuğunuz için güçlü olmanız şart.

Eminim bugünler geçecek ve buraya yazacaksınız.

• arabaci_takimi A kullanıcısına yanıt
    Inşaallah teşekkür ederim
  • Geçmiş olsun. Öncelikle başıma gelen olayı anlatayım. Yüzük parmağım halı saha maçında çok kötü bir şekilde kırıldı. başta yerine takmaya çalıştılar doktor hatası 1 hafta sonra da olmuyor diye ameliyata aldılar. İçini açınca da beklediklerinden kötüydü ama yalapşap bir şey yaptılar. 1 ay sonra her şey bitti ve iyileşti denilen parmak için kontrole geldim. Heyet toplandı bana dedikleri o parmağı bir daha oynatamayacaksın. bir ameliyat daha yapıp o parmağı vida ile sabitleyelim yoksa acı çekersin. ben tabii hayır dedim sonra belki başta yapmam gereken ama 15 tane doktora gittim en son fizik tedavide karar kılındı hareket kabiliyeti neredeyse 70 dereceye kadar çıktı. Bu olay olalı. neredeyse 20 sene oluyor. Yani kesinlikle umudunuzu kaybetmeyin fizik tedavide olabildiğince sonuç sağlayın. İnşallah siz çocuğunuz annenizle eskisi gibi olacaksınız.
  • savcı963 kullanıcısına yanıt
    Abi çok büyük geçmiş olsun dilerim en kısa sürede sağlıgına kavuşur yenge de mutlu olursunuz
  • çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun.

up up up up!

• Çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin. Eşinizde biküspit aort (3 yerine doğuştan 2 kapakçık olması durumu) mu vardı acaba, ameliyatı ondan mı oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6882984C7

Bu mesaj silindi.

İnsan ol önce, diplomaya bakmaz bu işler. Ne hekimler duyduk sağlam insanları masada bırakan, yatalak hale getiren.

• Hocam karamsarlığa gerek yok. Eşiniz iyileşecek inşallah. Zaman kaybetmeden hemen fizik tedaviye başlarsanız ben herşeyin iyi olacağına inanıyorum. Çok geçmiş olsun şimdiden. Hastalıkta , sağlıkta biz insanlar için.Allah yardımcınız olsun , tez vakitte güzel günlere dönün inşallah.

• Çok çok geçmiş olsun hocam.

Benim annem de geçen ay kalp ameliyatı oldu aynı eşinizinki gibi aort kapkçığı değişti ve matal kapak istemediği için organik kapak taktılar.

Yalnız doktorun bize söylediği bu kapağın ömrü ortalama 10 sene gidiyormuş. 2. Kez ameliyatta sizin dediğiniz gibi büyük bir riskden bahsetmedi, size bunu diyen doktorun adını paylaşır mısınız?

• Acil şifalar dilerim.

UP

• bedrettin123 B kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle saygılar.

Çalıştığım özel hastanede inme merkezi var. Konu sahibi ile irtibata geçtim. İnme hekimlerimiz hastayi gereken tedaviyi ( inme tedavisi + rehabilitasyon) olarak tedavi edebileceklerini ilettiler. Hasta hareket kabiliyeti kısıtlı olduğundan yarın hekimle birebir görüşüp hafta içi en kötü ihtimalle hasta yakınını davet edip evraklar ile hekimlerle görüşturecegjm.

Tahminimce trombektomilik bir durum yok diye düşünüyorum ben fakat yinede tam olarak diffizyon mr lari vs kontrol edeceğiz.

Ayni bizim hastanedeki beyin cerrahlarada iletmemi istermisiniz acaba?
    Sizinde fikrinizi almakta fayda var

Saygılarımla
  • Arkadaşlar konu sahibi ile iletişime geçtim. O da uygun görürse ekşi'de de başlık açacağız. Orada çaylak ya da yazar hesabi olan varsa açacağımız başlığa entry girerse daha çok insana ulaşabiliriz. Çok geçmiş olsun hocam.

• Geçmiş olsun umarım iyi bir tedavi süreci ile eşiniz iyileşir. Ortada bir malpraktis varsa hukuki anlamda doktorun-hastanenin peşine düşmeyi de ihmal etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adam94 -- 28 Kasım 2020; 13:34:25 >
  • geçmiş olsun... up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Soul

Çok çok geçmiş olsun hocam.

Benim annem de geçen ay kalp ameliyatı oldu aynı eşinizinki gibi aort kapkçığı değişti ve matal kapak istemediği için organik kapak taktılar.

Yalnız doktorun bize söylediği bu kapağın ömrü ortalama 10 sene gidiyormuş. 2. Kez ameliyatta sizin dediğiniz gibi büyük bir riskden bahsetmedi, size bunu diyen doktorun adını paylaşır mısınız?

Öncelikle sizede geçmiş olsun. Anneniz açık kalp ameliyati olarakmi yapay kapak takildi ?

Şuan hangi doktora gitseniz size ikinci bir açık kalp ameliyatinin ilkine oranla %15 daha riskli olduğunu maalesefki söylerler. Ama annenizin tekrar çocuk yapma istemi yoksa neden metal kapak yercoh etmediginide anlayamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Bezmialemde prof.ramazan özdemir ile bir görüşün kesinlikle..kardiyoloji bölüm başkanıdır kendisi..tüm olanları anlatın..kendisinden iş çıktıysa artık bile yol göstermesini rica edin..( zaten gösterecektir)

bu tarz şeylerde üni hastanesi şart sanırım.bezmialem en uygun fiyata halledebileceğiniz tek özel hastane..

ramazan beyi gördükten sonra büyük ihtimal geçmiş tecrubeleriniz için pişman olacaksınız.

https://instagram.com/profdrramazanozdemir?igshid=1hcz2su8sml7i

Kendisi ile görüştük bizi hastanedeki cerraha yönlendirdi yakup beydi sanirim ama sonuç alamamıştık

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.