Şimdi Ara

Sol hemipleji (felç) eşim ve benim hikayemiz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
7
Favori
18.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
653 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: firatkrky

valla her gittiğim hasta benden önceki fizyoterapistten yakınıyor. Yok iki masaj yapıp gidiyordu yok sadece ayağıyla ilgileniyordu yok senin kadar bilgi vermiyordu... Ben bıktım bu vurdum duymazlıklarından günde 3 hasta aldığım günler eve kendimi zor atıyorum bel ağrısından omuz ağrısından uyuyamıyorum "orada bulunduğum 1-2 saatin hakkını dibine kadar vereyim az para vermiyor adamlar yazıktır" diye. Arkadaş devlette 15 hastaya bakıyor çıkıp 2 de özel hasta alıyor akşam çıkalım mı diye beni arıyor.

Hoş bu dolandırıcılar ve 600 binden öğrenci alanlar yüzündan bu mesleği bıraktım ama yine de yalnızca referans şartıyla çalışmaya devam ediyorum o da sırf beni arayıp da bulabilecek hastanın gerçekten ihtiyacı olduğunu varsaydığım için...

Alıntıları Göster
    Elinize emeğinize sağlık, maalesef muhattap olduğumuz fizyoterapist bizi canımızdan bezdirmişti. Maalesef siz çirkin olup baskın gelmezseniz böyle oluyor, faşist ve diktatör yönetimli AK Türkiye'den olağan kareler, bezdik artık değil mi bu hallerden?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

Geçmiş olsun, Allah(cc) şifa versin. Yalnız 250 bin TL ameliyat masrafı ne demek? SGK da geçmiyormuş, üstüne de fizik tedavinin günlüğü 5000 TL diyorsunuz. Sağlıkta ABD gibi oluyoruz haberimiz yok.

Mecbur kaldik profesör Bingür sönmeze çünkü sadece o bize umut verdi ve ben yaparım dedi bizde yaşamak için bir şekilde parayı bulduk ve ameliyata girdik. Bende sgk geçmiyor dediğinde paraniz yoksa yapmam demeye zaten çoktan getirmisti ama ne yapalım çocuğumun anasi benim yarim onsuz hayat düşünemem o sebeple bir sekilde buldum parayi ama simdi baska bir savasimiz basladi allahımin izni ile insallah bunuda atlatiriz yok olmuyor sa bilmiyorum cok iyi degilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım, tedaviniz en az sekel ile tamamlanır. Kan sulandırıcı denen pıhtıyı çözme amaçlı tedaviniz zamanında başladıysa, inşallah çok çok az güç kaybı ile tedaviniz tamamlanır iyi bir fizik tedavi ile. Evde uzmanının önereceği masaj yağları ile yapılacak masajların ve açma, kapama ve germe hareketleri ile(eklemleri fazla zorlamadan) eklem kitlenmelerinden hareket kısıtlığından sakınabilir, az da olsa hareket ettirebiliyor dediğiniz bacağı için su içinde yapılabilecek egzersizler ile bacak gücünü arttırabilirsiniz. Hemşireyim fizyoterapist ve hekim arkadaşların bilgisi daha önemlidir. Yanlışım varsa düzeltmelerini rica ederim. Tekrardan çok geçmiş olsun.
  • Allahım sen şifa ver yarabbim, çeşitli hastalıklardan muzdarip biri olarak sizin psikolojinızı anlıyorum, inşallah en kısa sürede gever esınızın bu rahatsızlıgı

• erka1907 kullanıcısına yanıt

hiç kimsenin yapmak istemediği zor bir ameliyata 250 bin tl çok mu? kötü bir golf parası veya bir ev parasının çeyreği bile değil ???? Bu milletin kafası harbiden çok güzel ya..

• Allah yardımcınız olsun dostum.

• hocam çok geçmiş olsun Allah acil sifalar versin insallah🙏🤲

• Allah acil şifalar versin. Tek yapabildiğim dua ve konuyu üstte tutmak...

• Allah Yardımcınız Olsun Hocam. Tek Yapabildiğim Size Dua Etmek Olacaktır. Aklıma Geldikçe Dua Edicem. Dini inancınızı bilmiyorum ama söyliyeyim bol bol sadaka verin hocam. Biz sadaka belayı def eder diye öğrendik. İnşaallah her şey gönlünüzce olur.

• DrUltiva kullanıcısına yanıt

Asıl senin kafan güzel. Ekonomiyi golf topuyla olcenlerden misin. Burada asil mevzu her seye para bulan devletin boyle ameliyatlarda destek sunmadigina dikkat cekmek istedim. 250 bin liranın aşırı yüksek bir meblağ olması ise ayrı bir tartışma konusu olur.

• Geçmiş olsun acil şifalar dilerim, umarım sağlığına kavuşur.

Konuyla alakalı yorumları beğenerek mesajları en beğenilenlere taşıyalım.

• Hastanın yaşam enerjisi, isteği de önemli sanırım bu konularda.

Annem ve ben kalp hastasıyız, ikimiz de kan sulandırıcı kullanıyoruz.

Annem yaklaşık 5 yıl önce durup dururken beynine pıhtı attı (ilaç kullanmadığı zamanlar).

Sol tarafı tamamen tutmuyordu. Ağzı kaymıştı konuşamıyordu o gece. Yatakta oturamıyordu devriliyordu.

Ambulans çağırdık 1-2 saate hastanedeydiler. Bu geçen süre çok önemliymiş. Kısa sürede müdahale edilmeliymiş.

Bi ara yolda ambulanstayken hafiften bacağını çektiğini söylemişti babam. O umut olmuştu.

Yoğun bakımda kaldı 2-3gün.

Servise aldıklarında konuşabiliyordu ama düzgün değildi, sol eli hareket bacağı hareket edebiliyor ama iş yapamaz durumdaydı sadece ufak titremeler.

Zamanla elinde top sıkmaya, yürümeye başladı. Fizik tedavi almıştı, kendisi de istekliydi hareketler yapıyordu düzenli.

6 ay gibi bir sürede fiziksel bir sorunu kalmamıştı. Ağzı da düzelmişti, konuşması hareketleri normaldi.

Fiziksel bir sıkıntısı yok şuan. Kalp hastalıklarından ve geçirdiği felçten dolayı bazen nefes almada güçlük çekiyor, kafamı sıkıyorlar gibi dediği oluyor. Psikolojisi inişli çıkışlı.

Beyindeki hücrelerin ne kadarı zarar aldı, süre ne kadar sanırım bunlar önemli.

Devlette oldu her tedaviyi. Sadece üni hastanesinde özel odaya çıkarmıştık günlük 150 tl mi neydi onu ödedik. FTR için ücret ödemedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestgr -- 27 Kasım 2020; 22:46:22 >

• Acil şifalar dilerim,inşallah eşiniz eski sağlığına kavuşur.
  • savcı963 kullanıcısına yanıt
    Birgür sönmez'in sadece ismi var öyle duymuştum.
  • Geçmiş olsun Allah şifa versin

• erka1907 kullanıcısına yanıt
    Kayinpederim hcc kanseri son evre. Yeni farkettik. Olaylar uzun hikaye, 4 kür kemoterapi almaya başladı. Her kür 26.000 tl. Sgk karşılamıyor ilacı.

İlacı diyorum ameliyati bile değil.

Radyoterapi cyberknife cihazlarini karşılamıyor. Fiyatlar 150.000 tllere uçuyor.

Aslinda cok şey varda neyse.. anladiniz siz :)
  • Çok geçmiş olsun,Allah yardımcınız olsun.
    Bol bol dua edeceğim size.

• Çok çok geçmiş olsun. Ekşi sözlük'te başlık açıp yardımcı olabilirim. Umarım sağlığına kavuşur eşiniz.

• Çok büyük geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede ve en iyi şekilde sağlığına kavuşur eşiniz.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.