< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sol hemipleji (felç) eşim ve benim hikayemiz (4. sayfa)
-
-
Çok geçmiş olsun, herşeyden çok eşinizin hayatta olduğunu unutmayın. Sizin ve sevdiklerinin destekleriyle düzeleceğine inanıyorum. İnşallah eşiniz ve oğlunuzla beraber daha nice güzel zamanlar geçirirsiniz. Moralinizi bozmayın. -
Benim kuzenimde oldu kalp ameliyatında beyninde pıhtı oluştu konuşma ve yürüme kaybı oldu. Şuan fizik tedavi görüyor. Yavaş yavaş kelimeleri kullanmaya başladı ve yavaş yavaş yürümeye başladı. İlkin hiç konuşamıyordu ve yürüyemiyordu. Sanırım böyle durumlarda biraz sabır gerekiyor. Fizik tedavi çok önemli gerçekten. Allah şimdiden sabır versin. Umarım kısa sürede iyileşir. Zaten doktorunuz iyi sonuçlar olduğunu söylemiş biraz sabır, evet zor biliyorum ama çocugunuzda var atlatırsınız bence...
-
Geçmiş olsun, inancınızı ve moralinizi düzelecek olarak motive edin, yaşınız genç ve atlatacaksınızdır. Sürekli motivasyon ve hareket, geçer hocam. Geçmiş olsun.
-
Üzüldüm arkadaşım.Resmen bıçak parası almış doktor.Sen sen ol bu ülkenin bırak doktorlarını hastanelerine bile düşme.Git o kadar para vermişsin Küba'ya,İsrail'e bas git.Benim dişim çürüsün ne olursa olsun dayanıyorum ilk fırsatta kaçıp dışarıda başka ülkede yaptırıyorum.Kaldı ki kalp ameliyatı olacak ailemden biri bu ülkenin doktoruna dokundurtmam.Yeminliyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 27 Kasım 2020; 18:59:5 > -
Bu kesinlikle doğru, geneli çok küstah ve burnu havada oluyor, çoğu parayı alıp gidiyor, asla yakın bir ilişki kuramadığı gibi o bir yerden kabarmış balon egosunu mutlaka tattırıyor size Bir de yazıldığı gibi devlette çalışıyorsa aman aman aman, delilik sınırına getirene kadar hem fiziken hem manevi olarak çok yıpratıyorlar eve gidince sızsın da ağzını açamasın diyequote:
Orijinalden alıntı: firatkrkyKardeşim ben fizyoterapistim. İşim çoğunlukla Hemipleji parapleji quadripleji problemleriyle. Diyeceğim şu ki en kısa zamanda fizyoterapi seanslarına başlayın. Bu işte erken tedavinin etkisi çok çok çok fazla. hele ki bilinci açıksa ve mental durumu normalse bu çok büyük avantaj. Devlet hastanelerinden uzak dur. İyi fizyoterapistler var fakat aşırı hasta yoğunluğu ve zaman yetersizliğinden dolayı doğru düzgün ilgilenebilen olmaz. Mümkünse ilk etapta eve özel fizyoterapist çağır. Ama çağırdığın kişinin adını namını iyi araştır. Gün içinde hastanede koşturup yorgun argın akşamları 2 özel hasta alıp önemsemeden indir kaldır yaptırıp araba parasını çıkarmaya çalışan fizyoterapistler %95 gibi bir çoğunluğu oluşturuyor. Kendim bu işi yaptığım için biliyorum bir insanın tam zamanlı fizyoterapistlik yapıp akşamları da özel hasta alıp verimli zaman geçirmesinin İMKANI YOK. Özel hastanede çalışan (adını duyurmuş ve hastasını kendi seçen iyi fizyoterapistlerden bahsediyorum yeni mezun ve karınca gibi oradan oraya koşturanlar değil) veya kendi kliniği olan fizyoterapist için bu çok geçerli değil ama devlet hastanesinde çalışıp da akşamları özel hasta alan fizyoterapistlerden fayda göremezsin (belki hastanesinin yoğunluğu aşırı değilse olabilir. Bunu da iyi araştırmalısın.). En ideali sadece özel hasta ile ilgilenen fizyoterapistler olur.
Bunula birlikte mutlaka kendiniz de egzerszilere devam edin ve en önemlisi hastamızın kendi isteğiyle yaptığı hareketlerdir. Yani senin bin kere kaldırıp indirdiğin bacağı o bir kere kaldırsa senin yaptığından kat ve kat daha faydalı olur. Bu nedenle hasta katlımı çok çok önemli. Kendim sadece özel hasta ile ilgileniyorum. Bu nedenle hastalarıma maksimum özeni gösterebiliyorum. Onların en uygun ve kendini hazır hissettiği saatlerde rehabilitayona alıyorum. Böylece yüksek başarı oranını sağlayabiliyoruz
Yani kısacası çok çok acil olarak rehabilitasyona başlamalısınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Önünüzde eğiliyorum, devlet ilk başta beyinlerini kemiriyor sonra hastalar, zaten eğitim süreci sıkıntılı üzerine bunlar eklenince gerçekten çok kötü oluyor...quote:
Orijinalden alıntı: Guest-41A94D448Üzüldüm arkadaşım.Resmen bıçak parası almış doktor.Sen sen ol bu ülkenin bırak doktorlarını hastanelerine bile düşme.Git o kadar para vermişsin Küba'ya,İsrail'e bas git.Benim dişim çürüsün ne olursa olsun dayanıyorum ilk fırsatta kaçıp dışarıda başka ülkede yaptırıyorum.Kaldı ki kalp ameliyatı olacak ailemden biri bu ülkenin doktoruna dokundurtmam.Yeminliyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun.
Rabbim yardımcınız olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla konuyu okuyunca bende dedim inşallah geçici bir şeydir. İnşallah kurtulurlar diye. Heralde tedavisi mümkün bişey Allah şifa versin bı an önce insallah -
Allah acil şifalar versin en kısa zamanda
quote:
Orijinalden alıntı: börteçine@.m
Bu mesaj silindi.Emeğinin hakkıda 250 binde nedir ya. Parası olmayan ölsün bu ülkede.
Çok geçmiş olsun fizyoterapist meslektaşlarım yazmış gerekenleri ben sadece sunu soylemek istiyorum hemipleji hastalarında ilk sene sınırsız seans hakkı var eğer mümkünse yatılı bir eğitim ve araştırma hastanesinde yatış ayarlayın bu aralar koronadan dolayı hasta bulunamadığından sıra beklemeden yatışınızı yapabilirsiniz -
Geçmiş olsun, Allah(cc) şifa versin. Yalnız 250 bin TL ameliyat masrafı ne demek? SGK da geçmiyormuş, üstüne de fizik tedavinin günlüğü 5000 TL diyorsunuz. Sağlıkta ABD gibi oluyoruz haberimiz yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tubytube
Bu kesinlikle doğru, geneli çok küstah ve burnu havada oluyor, çoğu parayı alıp gidiyor, asla yakın bir ilişki kuramadığı gibi o bir yerden kabarmış balon egosunu mutlaka tattırıyor size Bir de yazıldığı gibi devlette çalışıyorsa aman aman aman, delilik sınırına getirene kadar hem fiziken hem manevi olarak çok yıpratıyorlar eve gidince sızsın da ağzını açamasın diye
Alıntıları Göstervalla her gittiğim hasta benden önceki fizyoterapistten yakınıyor. Yok iki masaj yapıp gidiyordu yok sadece ayağıyla ilgileniyordu yok senin kadar bilgi vermiyordu... Ben bıktım bu vurdum duymazlıklarından günde 3 hasta aldığım günler eve kendimi zor atıyorum bel ağrısından omuz ağrısından uyuyamıyorum "orada bulunduğum 1-2 saatin hakkını dibine kadar vereyim az para vermiyor adamlar yazıktır" diye. Arkadaş devlette 15 hastaya bakıyor çıkıp 2 de özel hasta alıyor akşam çıkalım mı diye beni arıyor.
Hoş bu dolandırıcılar ve 600 binden öğrenci alanlar yüzündan bu mesleği bıraktım ama yine de yalnızca referans şartıyla çalışmaya devam ediyorum o da sırf beni arayıp da bulabilecek hastanın gerçekten ihtiyacı olduğunu varsaydığım için...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X