Şimdi Ara

SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI... (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.582
Cevap
53
Favori
234.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

Cokk onemli bisi sormak istiorum. Ornegin baskasinin yaptigi bi parca cizimini ben yaptim diye yutturabilir miyim? Onun yaptigina dair kullanici bilgisi oturum bilgisi bi yerde var midir? Nasi deistirebilirim varsa?

farklı bir soru olmuş ama donanım hemen cevaplar
  • quote:

Orijinalden alıntı: atoxi

quote:

Cokk onemli bisi sormak istiorum. Ornegin baskasinin yaptigi bi parca cizimini ben yaptim diye yutturabilir miyim? Onun yaptigina dair kullanici bilgisi oturum bilgisi bi yerde var midir? Nasi deistirebilirim varsa?

farklı bir soru olmuş ama donanım hemen cevaplar

Evet cevpladi arkadasim saolsun ama nasi deistiricem onu?
  • quote:

O ksmi deiatirinnce sorun gider dimi ?

Yardım ve yataklık etmek istemem ama ,

Evet o kısımlar değiştiriliyor. Başka bir güvenlik varsa onu bilemem tabii.
  • Cokk hayirli biseye yataklik etyinizz sagolun
  • quote:

Cokk hayirli biseye yataklik etyinizz sagolun

Ben bişey yapmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LionTech16

quote:

Cokk hayirli biseye yataklik etyinizz sagolun

Ben bişey yapmadım

bişi daha sorsam :D bu arada sadece ben deilim 15 kişi olarak size selamlarımızı yoluuyoruz. son bişi kaldı :(( herşeyi yaptık diğer şekilde görünen orta kısmı açamadıok yaa bi türlü iki saattir uğraşıruz resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 16 Kasım 2011; 23:39:21 >
  • Pardon, yazıyı şimdi okudum, geliyorum şimdi
  • pm
  • bu işin sonu iyiye gitmiyoy arkadaşlar
  • quote:

bu işin sonu iyiye gitmiyoy arkadaşlar

• sorun tamamen öğretilmeyen bişeyin sorulması. o en son kısım kesinlikle gösterilmedi. koskoca sınıfta kimse yapamadı yani.
  • LionTech16

o uç kısmı yapmak için extrude cut olayını belirli ölçüde yaptın ve şekil ortaya çıktı dimi ? yani çok zor bir kısım varmış gibi gelmedide
  • yok benn yaptım bütün kısımlarını ama ortadaki değişik bi şekil var orayı yapamıoum. ikinci resimde altta küçük görünüo biraz ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 16 Kasım 2011; 23:23:32 >
  • quote:

LionTech16

o uç kısmı yapmak için extrude cut olayını belirli ölçüde yaptın ve şekil ortaya çıktı dimi ? yani çok zor bir kısım varmış gibi gelmedide

Kısım zor değil. Ödevde malzeme verilmiş ve kütle 1.7 lb olacak şekilde simetrik malzeme çalınacak demiş. Onu ayarlamaya çalışıyorum
  • quote:

quote:

LionTech16

Kısım zor değil. Ödevde malzeme verilmiş ve kütle 1.7 lb olacak şekilde simetrik malzeme çalınacak demiş. Onu ayarlamaya çalışıyorum

saolun :D allah razı olsun allah sevdiğinize kavustursun :D bekliyorum sabırsızlıkla

• quote:

quote:

quote:

LionTech16

saolun :D allah razı olsun allah sevdiğinize kavustursun :D bekliyorum sabırsızlıkla

Geliyor ....

SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI...

• OHHH MYY GOD :d gözlerim yaşardı. bide kısaca özet geçseniz nası yaptınız. öğreniyim birazda.
  • quote:

OHHH MYY GOD :d gözlerim yaşardı. bide kısaca özet geçseniz nası yaptınız. öğreniyim birazda.

Yukarıda görülen alan , yeterli kütleye düşmek için az oldu. Biraz büyütüp malzeme eksilticem .
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.