Merhaba arkadaşlar Solo 6 almayı planlıyorum digitürk için solo 6 tv ye değil digitürk box a bağlanıcak.Philips 5+1 ev sinema sistemim var ama yayın 5+1 desteklemediği için sadece 2 kolon çalışıyor ses düzeyi çok düşük ve kalitesiz.Şimdi gelelim sorularıma solo 6 veya solo7 alsam onlarda da bir sorun olurmu.Maç yayını için olacak salonda 200m2 felan güçleri yeterli gelir mi?(o nasıl ev salonu demeyin iş yeri ).Yorumlarınız için şimdiden sağolun Saygılarımla.
Hocam konuyu açalı bayağı bi zaman olmuş ürünü aldınız mı almadınız mı bilemiyorum ama ses kaynağı kaliteli değilse solo serisi herhangi bir hoparlörün ötesine geçemez. Verilen paraya da yazık olur. Bilgisayarımda solo7 ve z2300 kullanıyorum. Ayrıca solo7 uydu alıcıya da bağlı ama ses kalitesi olarak tatmin edici değil. Çünkü solo ses kaynağı çok seçiyor ve ne kadar kaliteli veri gelirse o kadar kaliteli çaldırıyor. Maç izlemekten bahsetmişsiniz sizin yerinizde olsam aynı paraya logitech z2300 alırım. Maç izlerken davul sesleri, tezahürat sesleri acayip derecede gerçekçi geliyor.