< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 8 Şubat 2025; 12:53:24 > |
(SOLVED)TR PSN ''SUNUCU BAĞLANTISI ZAMAN AŞIMINA UĞRADI'' HATASI!

-
-
-
Aradan 6 yıl geçmesine rağmen aynı sorun tekrarlıyor ve çözümü de aynı. Çözüm için teşekkürler.@TheLuBu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sorun hala devam ediyor. Şifreyi de sıfırlayamıyorum ben. "Sunucu bağlantısı zaman aşımına uğradı." hatası veriyor sıfırlama bağlantısına tıklayınca.
-
web ve mobilden hesaba giremiyorum zaman aşımı uyarısı veriyor sürekli, konsolda da hesaba girince online servislere bağlanamıyor, store da geziyorum satın alma yapamıyorum vb.
-
-
Konunun başına "PlayStation™Network AĞ HIZMET DURUMU KONTROL LİNKİ =>https://status.playstation.com/" ekledim.
-
gardaşım haftasonu yapılacak iş mi etmeyin la
-
Gelince haber edersiniz seviniriz
Evet ciddi bir sorun var kimileri satın aldıkları oyunların hesabında olmadığını söylüyor.. Umarım satın alımların yedekleri ciddi bir yerde yedeklidir..
-
Bir ara aylarca patlamıştı. Ne dönemlerdi ya :)
Sonra özür mahiyetinde bedava oyun vermşlerdi.
1 hafta kapalı kalsın sonra spider-man 2 versinler özür olarak
2011’de neredeyse 1 ay kapalı kalmıştı. Dijital sürüm olayının en boktan yanı da bu. Erişim olmayınca eğer hesap ortak kullanılıyorsa mokoko :) Yaşasın eski nesil , yaşasın CD’li sürümlerquote:
Orijinalden alıntı: drejtcSonra özür mahiyetinde bedava oyun vermşlerdi.
1 hafta kapalı kalsın sonra spider-man 2 versinler özür olarak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kutulu oyunun avantajı çok bence de.
ama yine storedan satın alınan oyunlar şu an bile oynanabiliyor en azında o olay iyi çevrimdışı olarak, kardeşlik yapılmayan bir hesapta. ki ben genelde ağ bağlantısını kapatıp oynarım eğer single player bir oyun ise.
zaten kardeşlik olayını da hiç sevmiyorum yapmadım da.
asıl mesele elimde kutulu (dijitali de farketmiyor tabi) “gt7”, “crew motorfest” var ve bu oyunlar sürekli internet bağlantısı istiyor.
şimdi oynayasayım tuttu, geceden beri hizmet yok ve bu iki oyun oynanamıyor.
başka oyunlar da vardır sürekli internet bağlantısı isteyen, bendekiler bunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceman0 -- 8 Şubat 2025; 15:39:6 > -
Geldi geri gitti
Çok kötü oldu bu , haftasonuna denk gelmesi
Diablo da oynanmıyor
arkadaslar yeni hesap alıp psn plus alacaktım ilk kez. Su an psn çöktüğü icin üyelik ve satin alma işlemini tamamlayamam mi ? veya pin kütüphanesinden oyun indirip single player oynayabilir miyim ?
-
Sorun düzelmiş.
En Beğenilen Yanıtlar

Benzer içerikler
- girdiğiniz hesap bu ps5 sistemindeki başka biri tarafından zaten kullanılıyor
- ps4 10 haneli indirim kodu bedava
- ps5 10 haneli indirim kodu bedava
- ps5 çevrimiçi kimlik isimleri
- ps4 mü ps5 mi
- ps5 ile ps5 pro arasındaki fark
- ps5 kırıldı mı
- ps5 pro avrupa fiyatı
- playstation el konsolu
- en iyi oyuncu kulaklığı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X