Şimdi Ara

Son 50 Gün Hayatsız Kampı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
3
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar son 50 gün de ciddi bir kampa başladım burada motivasyon ve anı olması amacıyla not tutmak istedim. Bu süreçte çalışmalar günde 18 saate kadar çıkacak ve sonuçları hep birlikte göreceğiz. Şu an ilk 3 günü tamamladım ve günde ortalama 12-13 saat çalışmaya ulaşabildim. Çok fazlı uyku sürecine geçiş sürecindeyim ve uykumu minumum süreye çektim(4.5 saat). Yavaş yavaş yemek ve diğer molaları da kısaltırsam 17-18 saate ulaşmayı hedefliyorum. İlk 3 gün benim için aslında bir alışma süreci oldu diyebilirim genelde bildiğim konuları üzerinden tekrar ettim. Şu an ki netlerim tyt 80-90 arası ve ayt 25-35 arası. Bunun sonunda kendime belli bir hedef koymadım tabii ki kafamda motivasyon açısından belli hedefler var ama yaklaşık 2 ayda maksimum çalışmayla ne kadar olursa artık

Şu an ana hedefim geometri ve fen kısmını maksimuma çekmek. Tyt Sözelim türkçe 35 ve sosyal 15-18 net civarı olduğu için onları çalışma denklemimden çıkardım. Eğer program başarıya ulaşırsa son 10 günde onları da tekrar etmek için vaktim olacak.

Çalışma rutinimden ve genel hedeflerimden bahsedicek olursak:

Geometride Kenan Kara videolarını tamamen bitirip onla birlikte acil soru bankasından da ilerlemeye çalışacağım.

Biyolojide biyokampla birlikte Selin Hocadan hem tyt hem aytyi bitireceğim bu süreçte biyolojim deneme odaklı soru çözümüyle ilerleyecek.

Kimyayı Gülçin Hocadan hem tyt hem aytyi halledeceğim yine deneme odaklı soru çözümüyle ilerleyeceğim.

Fiziğiyse Barış Akıncıoğlundan ilerleyecem deneme ve vaktim oldukça palme soru bankasından ilerleme kaydedeceğim.

Matematikte videoyla çok vakit kaybetmek istemiyorum hocalara geldikten dinleyeceğim ve üstüne Karekök - 3,4,5 ve denemelerle ilerleyeceğim.

Bu denemelere ek her hafta sonu 1 TYT ve 1 AYT olacağım

Bu çalışmaları günlere bölmeden her gün FKB ve Mat çalışması yapacağım.

Genellikle haftada bir buraya ilerlememi yazacağım.

Bu arada soracaklar için mezunum geçen seneki netlerim 60 tytye 10 aytydi geçen sene ve bu sene hiç çalışmadım şu ana kadar ve bu sene dershaneyle biraz ilerleyerek bu netlere geldim. Hiç çalışmamış olmama güvenerek bu program bana baya şey katacağını düşündüğüm için başladım ve bakalım herkese başarılar.

4.30 saatlik uyku sistemimi de merak eden olursa anlatabilirim.

• 4.5 saat nasıl uyuyacaksın? 3 gündür zorluyorum kendimi yapamadım
  • Hocam nasıl o kadar az uykuyla yetinebiliyorsunuz taktik var mı
  • 18 saat sürdürülebilir değil.
    9 saat çalışıyorum günlük ve 9 saat bile çok zor gelebiliyor
  • Şimdi uyku konusunu merak edenler şöyle ki eğer ki 4.30 saati normal tek bir uyku olarak yatarsan yeterli olmaz gün içinde sızıp kalırsın.

Benim yaptığım 3.30 saatlik bir gece ana uykusu ve uyandıktan 4 saat sonra bir 20 dk, ondan 2 saat sonra bir 20 dk ve ondan 6 saat sonra bir 20 dk daha uyumak. Böylece 3.30 saat + 3 yirmişer dakikalık kestirme uykusuyla 4.30 saat uyumuş oluyorum.

Bu uyku düzenine geçerken ilk başta 4.30 saat uyuyup 30 ar dkdan 3 kestirme yapıp sonradan buna geçmenizi öneririm. Aksi takdirde vücudunuz için bu değişim çok ani olur ve bu düzene alışana kadar günleriniz verimsizleşir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drizzef -- 10 Mayıs 2020; 0:7:48 >
  • Geçen sene 68 tyt 40 ayt yaptım. Şuan tytden hala 80 üstünü göremedim. Sen 60dan 90a nasıl çektin?
  • Drizzef kullanıcısına yanıt
    Hocam peki nasıl ha diyince uyuyabiliyosunuz ben uyumaya çalışırken bir saat geciyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SON 2 AY KAMP
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pazernus651 kullanıcısına yanıt
    Sürdürelebilir ancak çok zor her gün kesin olarak 18 saat çalışmayı hedeflemiyorum ona yakın olayım haftada birkaç gün ulaşayım yeter. Şu an 12-15 bandında ilerliyorum en fazla 15 saat çalışabildim ve ortalama bir sayı dersek birkaç gündür 13 saat çalışıyorum. Gerçekten söve söve söylene söylene çalışıyorum ama yapıcak bir şey yok bu güne kadar yeterince güldük eğlendik.
  • rabego R kullanıcısına yanıt
    Yani aslına bakarsan çok bir şey yapmadım ya da bana öyle geldi. Dershaneye gittim 1.dönemin başından beri haftada en az 1 deneme olduk ne kadar fazla olduğumu sen hesapla bunun üstüne evde ek çalışma olarak sadece çözemediğim konulara arada bir göz gezdirdim o kadar. Ayrıca sözelin iyi olması tyt de büyük bir etken ve bende bunun ekmeğini yedim hep bu zaman kadar ama deneme çözmek ve analizini yapmak tyt de konu eksiğin yoksa gelişmenin en büyük anahtarı.
  • hukukunturevi kullanıcısına yanıt
    Bu uyuma yönteminde az uyuduğum için sürekli aslında bir nebzede olsa uykum oluyor. Muhtemelen çok uyuyorsun ve uykuya toksun bundan uyuyamıyorsun.
  • Hocam böyle olmaz 18 saat insansın sonuçta.Ben 24 saat diliminde 2 gün önce 7, dün 8 buün 9 saat çalıştım.11 ya da 12 saate çıkaracağım.Fazlası inan bana zarar hocam.Öğrenilen bilginin hafızaya girmesi için en az 6 saat uyku şart
  • BLACKFACT B kullanıcısına yanıt
    Hocam valla yavaş yavaş alışmaya başladım ne diyim. Her gün öğrendiğim bilgileri ertesi sabah tekrar ederek ve denemelerle taze tutmaya çalışıyorum. Bu çalışma benim için de biraz deneysel olacak bakalım bence zor ama imkansız değil.

Dipnot: Evet arkadaşlar bugün daha fazla soru cevaplamayacağım ve 1 hafta sonra konuyu güncellemek için tekrar döneceğim. Molaları forumda yedik ama olsun kendimi motive tutmuş oldum ve sınava az zaman kalmışken çalışmaya başlayıp bu konuyu okuyacakları da motive etmeye çalıştım. Bu arada telefon kullanmayı da sınava kadar bıraktığımı buraya not düşeyim. 1 hafta sonra görüşmek üzere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzef

Hocam valla yavaş yavaş alışmaya başladım ne diyim. Her gün öğrendiğim bilgileri ertesi sabah tekrar ederek ve denemelerle taze tutmaya çalışıyorum. Bu çalışma benim için de biraz deneysel olacak bakalım bence zor ama imkansız değil.

Dipnot: Evet arkadaşlar bugün daha fazla soru cevaplamayacağım ve 1 hafta sonra konuyu güncellemek için tekrar döneceğim. Molaları forumda yedik ama olsun kendimi motive tutmuş oldum ve sınava az zaman kalmışken çalışmaya başlayıp bu konuyu okuyacakları da motive etmeye çalıştım. Bu arada telefon kullanmayı da sınava kadar bıraktığımı buraya not düşeyim. 1 hafta sonra görüşmek üzere...
    Gönlünce olsun hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.