Bildirim
Son dakika acil vs 345 soru kavgası matbaada bitti
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
*sahneye gelir ve prompterdan okumaya başlar*
KARDEŞLERİM
buuuuuu yeni üreyen affedersiniz “acil” isimli yayınevine güven olmazzzz. Bizler bunların ciğerlerini biliriz ya. Daha 2 seneye kadar isminiz geçmiyordu isminizz. Allahtan mehmet kıvrak hocamız var da piyasa bunlara kalmıyorr. Suphanallah artık türkiyenin her ilinde, her liseninde 345ler kullanımda.
*sürüden alkış sesleri*
İnşallah yeni dönemde; yeni ve müfredata uygun özelleştirilmiş soru tarzlarıyla fen derslerine de elimizi attık, atacağız. Hedeflenen 2023 politikamıza uygun işler yapıyoruz, çatlasalarda patlasalarda yapmaya devam edecezz.
*alkış tufanı*
Ee ne dersiniz şarkımızı söyleyelim mi??
*müzik girer ve halkın kafasına oyuncak atma etkinliği başlar*
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kafi olan var mi bir de o teyit etsin sorulari
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
hatırlamıyorum fakat buna benzer bir çıkmış soru vardır. bu soruyu yazmak gerçekten zor değil. Çıkmış soru yoksa da örnek kitapçıkta vardır.
Sağlam bir soru olmadığından ve belge yetersizliğinden dolayı konu kilit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coreturk4 -- 24 Ekim 2018; 22:59:51 > -
+Okullarda 345 sıraların üzerinde mi ???
-eveeeeeettt
Ardından şakşak sesleri gelir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
345 çalmamıştır -
İroni yapıyorum hocam yoksa kimsenin kimseyle alıp veremediği yoktur
hocam bu arada üçdörtbeş bitecek tyt mat acil alayım mı? Mat kötü diyorlar geometri alacağım önerir misin
üçdörtbeş bitecek dediğim yeni başladım kaf seriside bitti -
345 çalmıştır.Net.Neden mi? Adamaların orijinal sorular diye kısmı var.Yani diğer sorular orijinal değil.Orijinal değil ise çakmadır.O halde 345 piyasanın hırsızıdır.Dersem inanmayın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkseid09 -- 25 Ekim 2018; 0:2:34 >
Kaf 1 2 var bende bunları bitirirsem faydası olur mu ?quote:
Orijinalden alıntı: İmam Bayıldı
hocam bu arada üçdörtbeş bitecek tyt mat acil alayım mı? Mat kötü diyorlar geometri alacağım önerir misin
üçdörtbeş bitecek dediğim yeni başladım kaf seriside bitti
Ya da sen bitirdin tyt mat kaç net çıkartıyorsun ?
ortalama 25 yapıyorum. Çok düşük netlerle başlamıştım.
Ayrıca az gözükmesin hocam geometri hiç çözmüyorum sadece 1 tane üçgen sorusu çözüyorum bazen.
Sıfırdan geometri fasikülleri aldım hocalar belirledim bu yıl full geo çalışıcam. Mat yönünden eksiğim yok. Ortalama 10 geo çıkıyor 7-8ini yapsam zaten hedeflediğim netlere ulaşıyorum. -
Kesin.. 😂
2015 kitabında bile var sanırım bu soru acil ne zaman çıkmıştı ilk onu hatırlamıyorum ama -
hocam almanda fayda var kaliteli sorular var
mesela adam bir soruda sayıları matematik dükkanına götürüyor elbise bakıyor
kafa yorucu sorular bolca var -
Fe* in simetrilerinde böyle bi soru çözmüşdüm sanırım.Başka yayınlarda çözdüklerimide simetrilerde çözmüşdüm.Yayın patlayınca herhalde sorulara telif atıcak kalmadı.Aynı soruları olanlarda birbirine atamıyor çünkü onlarda başka yerden aldı ben böyle düşünüyorum
Kimse kimseden çalmıyor.Her kitaba, ortak soru havuzundan soru seçilip değiştirilerek koyulur.Öğrencinin klasik tarzda sorularla konuyu kavraması için bunu yaparlar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Acil alan fedöcüdür,fırsatçılara destek olan vatan hayinidir vallaha 155i ararın
Takmayın bu kadar hepsi çıkmış soruların bir benzeri
25 net için sırasıyla hangi kaynakları çözdünüz ? -
En temelden mi diyorsun? Genel hatlarıyla
antremanlarla matematik birey b gelişim mat kaf1-2 bunları çözdüm ama başka çözüp bıraktığım kitap,deneme vs. çok olmuştur. -
antrenmanlarla 1 bitti birey yarıladım sayılır birey a dan sonra karekök yada başka bir kaynak düşünüyorum öneriniz var mıdır ?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
*sahneye gelir ve prompterdan okumaya başlar*
KARDEŞLERİM buuuuuu yeni üreyen affedersiniz “acil” isimli yayınevine güven olmazzzz. Bizler bunların ciğerlerini biliriz ya. Daha 2 seneye kadar isminiz geçmiyordu isminizz. Allahtan mehmet kıvrak hocamız var da piyasa bunlara kalmıyorr. Suphanallah artık türkiyenin her ilinde, her liseninde 345ler kullanımda. *sürüden alkış sesleri* İnşallah yeni dönemde; yeni ve müfredata uygun özelleştirilmiş soru tarzlarıyla fen derslerine de elimizi attık, atacağız. Hedeflenen 2023 politikamıza uygun işler yapıyoruz, çatlasalarda patlasalarda yapmaya devam edecezz. *alkış tufanı* Ee ne dersiniz şarkımızı söyleyelim mi?? *müzik girer ve halkın kafasına oyuncak atma etkinliği başlar* |
hatırlamıyorum fakat buna benzer bir çıkmış soru vardır. bu soruyu yazmak gerçekten zor değil. Çıkmış soru yoksa da örnek kitapçıkta vardır.
Sağlam bir soru olmadığından ve belge yetersizliğinden dolayı konu kilit |
Benzer içerikler
- harper biyokimya pdf
- tus dershanesi fiyat 2024
- psikoloji bölümü işsizlik oranı
- bilkent ilk 100 bursu
- aile evinde üniversite okumak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X