Şimdi Ara

Son Donem DH Can sıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fırsat buldukca ara ara yazılanları okuma fırsatı buluyorum....
    kimseye hakksızsın yada haklısın demiyorum ama uslubunu konusma tarzını insanların aptallıklarını kullanıp ortamı bulandırip artistlik yapanlar var... Aramızda Sayıca Az olan karsı cinsler bunlar
    Aslında Cok fazla parametresi olan derin tartısmayı gerektirecek olan bir konu bu Ortam Aynen 1000 erkegin ve 10 seytan kadının bulundugu bir ortama dondu Egosuna yenik dusenler cok iyi kullanılıyorlar nedense bundan yakınan kabahatli oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATTRACTION -- 22 Kasım 2004, 15:06:39 >

• Kovalım gitsinler mi yani. Bence böyle daha güzel. Hoşuna gitmiyorsa girme demeyeceğim elbette ama o muhabbetleri gözardı et. Bence bayanların olması aramızda ki abazanları ayırmak için güzel bi yönetem.
  • sabahki tartışmamıza rağmen, objektif davranacağım...
    çok güzel b ir konuya değinmişsin... tebrik ederim... sonuna kadar arkandayım...

not: sabah için özür dilerim... moralimin bozuk olduğu bir ana denk geldi... üstüme alındım... kusura bakma...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Kovalım gitsinler mi yani. Bence böyle daha güzel. Hoşuna gitmiyorsa girme demeyeceğim elbette ama o muhabbetleri gözardı et. Bence bayanların olması aramızda ki abazanları ayırmak için güzel bi yönetem.

• Sadece durumu dilegetirdim iste Abazanlar sinir bozmuyor aslında abazanları kullananlar ve abazan olmak icin sınırları zorlayanlar sinir bozucu oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

Fırsat buldukca ara ara yazılanları okuma fırsatı buluyorum....
    kimseye hakksızsın yada haklısın demiyorum ama uslubunu konusma tarzını insanların aptallıklarını kullanıp ortamı bulandırip artistlik yapanlar var... Aramızda Sayıca Az olan karsı cinsler bunlar
    Aslında Cok fazla parametresi olan derin tartısmayı gerektirecek olan bir konu bu Ortam Aynen 1000 erkegin ve 10 seytan kadının bulundugu bir ortama dondu Egosuna yenik dusenler cok iyi kullanılıyorlar nedense bundan yakınan kabahatli oluyor...

Tamamen katılıyorum dostum. O kadar seviyesiz ve sokak ağzıyla konuşanlar varki (Bunlardan kız olanlarda var James gibi) ortalığı bulandırmaktan başka bir işe yaramaıyorlar.

Mantıklı bir konuda birşeyler konuşulur ama hemen bu kişiler hakaretvarimsi sözlerle kendilerini haklı çıkarmaya çalışırlar. (Örnek çok..) Kızın unbreakcable a gönderdiği pm'e baktık, artık seviyeyi siz tahmin edin....

Tabii sırf kız diye bunlara yalakalık yapanlarda var...

• Her turlu ortamda bu boyledir.... Az bulundukları ortamda potansiyel ilgiyi uzerlerine cekip kendilerini on plana cıkarma cabası icine girerler surekli Bu forumda da irc de kanallar da da Gercek hayatta da boyledir....
    Sadece can sıkan bi durumu dilegetirdim sorunun kendisine aksedecegini dusunupte actıgım konuya bos sivri dilli bir aksanla yorum yapan cok cıkacak bunu bugun icinde bekliyorum... Sonuc yine cıkmaz ve yine topice konulacak bir kilitle son bulacak.. Bundan adım Gibi eminim.. Cıkıp insanı cinsiyet degilde insan olarak degerlendirmemiz gerektigini soyleyenler de cıkacak... Olayı farklı dusuncelerle yorumlayıp bunun yobaz ve bagnaz dusunce oldugunu soyleyenlerde olacak bunları da bekliyorum.. Tek bi konua üzüntüm var Su an is yerindeyim yogun da aksam burada olamayacam yoksa hepsiyle tek basıma uygun dille konusmayı cok iyi bilirdim..aslında yazacagım daha cok sey var ama vaktim yok
    bu konuda Sizden gerekli duyarlılıgı gostermenizi rica ediyorum sevgilerimle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir konuda sana hak veriyom ki "bu tip yerlerde kızlar ön plana çıkıyor!" Ama bu konuda düşünülmesi gereken birşey daha var.Ki bunu sizlerde belirtiyorsunuz: Kızlar az sayıda.Burada kızlar ve erkekler yarıyarıya olsaydı kimse sivrilmezdi.Aslında bunu yaratan da sizlersiniz.Bakın bu forumda "ne kadar bayan var? , neden var? , bayanlar için sorulan sorular? , bayan mevzularını konuşup (bayanların karışmamasını isteyen bile var) sorulan sorular?" var.Birçoğu da burada bulunan erkek arkadaşlar tarafından açılmış..Bayanlar ne yapsın yaa?Böyle devam ederse şahsım adına konuşuyorum "Konu Dışı" topiğine girmeyeceğim.Siz de rahat bir nefes alırsınız
    quote:

Her turlu ortamda bu boyledir.... Az bulundukları ortamda potansiyel ilgiyi uzerlerine cekip kendilerini on plana cıkarma cabası icine girerler surekli Bu forumda da irc de kanallar da da Gercek hayatta da boyledir....
    Sadece can sıkan bi durumu dilegetirdim sorunun kendisine aksedecegini dusunupte actıgım konuya bos sivri dilli bir aksanla yorum yapan cok cıkacak bunu bugun icinde bekliyorum... Sonuc yine cıkmaz ve yine topice konulacak bir kilitle son bulacak.. Bundan adım Gibi eminim.. Cıkıp insanı cinsiyet degilde insan olarak degerlendirmemiz gerektigini soyleyenler de cıkacak... Olayı farklı dusuncelerle yorumlayıp bunun yobaz ve bagnaz dusunce oldugunu soyleyenlerde olacak bunları da bekliyorum.. Tek bi konua üzüntüm var Su an is yerindeyim yogun da aksam burada olamayacam yoksa hepsiyle tek basıma uygun dille konusmayı cok iyi bilirdim..aslında yazacagım daha cok sey var ama vaktim yok
    bu konuda Sizden gerekli duyarlılıgı gostermenizi rica ediyorum sevgilerimle

• Simdi bir kisinin eksik veya fazla olmasıyla cozumlenebilecek bir durum degil bu aslında
    sorun Yakındıgımız tiplerin dusuncelerini dilegetirirken kendilerine yakısan uslupta konusmaları bunların son bulması acısından Cok buyuk yararı olacaktır
    Ha tek suc yakındıgımız insanların degil kendini bilmez gordugu her bayana ac kurt gibi bakanlarında kabahati var ama bunları kullanınca da dısarıya bayanların kisiligiyle ilgili hic hos olmayan bir profil yansıyor Bu da bundan yakınanların tepesinin atması icin yeterli bir sebep zaten.
  • Sana hak veriyorum.Ben artık kız-erkek mevzularının kapatılmasından yanayım.Devam ederse zaten cevap yazmayacağım.Yada yokum bu konuda.Bizim de sinirler bozuluyor
  • Kapatılması zor gorunen bir konuymus gibi duruyor.. Konu aslında bayan erkek olayı da degil sadece uslubu bozan bayanlar
    Lutfen kendisine aksettigini dusunmeyen bayan arkadaslar uzerine alınmasın cunku acılan konudan dolayı biz yanlıs dusuncelere hedef oluyoruz
  • Foruma katılanların daha çok günümüz Türkiyesinin genç gurubu olduğu düşünüşürse, bu durum elbette kaçınılmaz bir hal alıyor ve almakta.
  • quote:

Aramızda Sayıca Az olan karsı cinsler bunlar

isim ve nedenlerini vermen gerekir...
    yargısız infaz yapamazsın..
  • Kacınılmaz olan bi durum icin sozumuz yok aslında... Sinir bozucu konusmalar kendini on plana cıkarıp sivri dilli takınanlar Kulturlu ve zeki imajı cizenler..
    Ben bunu yazanların hic birinin gunluk hayatta boyle olduklarını dusunmuyorum... Sadece ortamı bos bulup avantajını kullanarak Bu tur davranıs icine girenlere burda aslında benim sozum...
    Bugun bu yakındıgım kesimle kesinlikle bireysel bir sohbete yada tartısmaya girmedim bana aksetmedigi halde konulardaki cevapların altına gizlenmis anlamlar seziyorum. Bunlar konuyu tartısma yerine Soze istinaden cumle kurup bos konusuyorlar iste bu tepemi attırıyor.. Misilleme anti tez ile olur.. Soze istinaden Sivri dilli bir tavırla cocuk gibi herseyin karsılıgını vererek degil...
  • çok üstü kapalı konuşuyorsun
    dediklerinden bir şey anlamadım
  • Birdaha okuman anlaman acısından daha faydalı olacaktır,
    Simdi benim demek istedigim su Sadece cingene diyebilecegin insanların agzından duyulabilecek sozleri burda konularda cumle icinde bir kac bayanın kullanması garip geldi ve ortalık karıstı yakındıgımız sorun bu
    iste gecen biri boyledi buna istinaden böyle bir cevap verildi yakıstıramadım soyleyen kisiye durumu degil bu aslında Genel konusmalar buraya yansıyan profil... sorunun kaynagı bu da işte .......
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brcu

quote:

Aramızda Sayıca Az olan karsı cinsler bunlar

isim ve nedenlerini vermen gerekir...
    yargısız infaz yapamazsın..

sayıca az deyince isim vermesine gerek kalmaz; kesin olumlu veya olumsuz bir görüş yok burada. yargısız infaz falan değil kesinlikle. ayrıca arkadaşımızda topiğe kilit konulacağından emin konuşmuş. çok fazla kavgalı bir tartışma çıkmadıkça neden kilit koyalım ki. şuanda seviye düşük değil. (seviye düşsün hele) şaka tabi.

• şahsen:
    çingene denilebilecek insanların söylediklerini söylediğimi düşünmüyorum
    olduysa ve belirtirsen sevinirim
  • Uzerine alınanların verecegini dusundugum kendini bilmez cevaplara istinaden yazılacak olan sert yorumların olması dahilinde boyle olabilecegini dusundum.. o yüzden emin konusup yazdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brcu

şahsen:
    çingene denilebilecek insanların söylediklerini söylediğimi düşünmüyorum
    olduysa ve belirtirsen sevinirim

:) Ben kimse icin bireysel konusmam su an icin...
    Benim sinir oldugum burada pek hos tepki gormeyen cingene yakıstırmasına mahruz kalmayan hernhangibir aksanla yazı yazmadıgını dusunuyorsan uzerine alınma ozaman :)

Yargısız infaz yaptıgımı soyledin bir yerde ben yargısız infaz yapmıyorum ne isim verdim ne birsey soyledim ve yeterince de ustu kapalı konustum Arkadaslarla ortak yakındıgımız durumu neden dolayı oldugunu da dilegetirdim ortada herhangibir yargısız infaz durumu yok cunku bireysel olarak kimseye sen boylesin yada soylesin denmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATTRACTION -- 22 Kasım 2004, 17:08:53 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.