Şimdi Ara

SON KARAR ::DİZEL focus titanyum & bravo sport style & ceed motion hangisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
6.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

bir kaç ay daha bekle aynı fiyat aralıgında yeni c4 al harika bir araç

bunun dışında focusu öneririm kullanıpta memnun olmayan çok az insan var ve ikinci eli gayet kuvvetli.

bekleme işinden vazgeçtim 1 hafta içinde alacağım, ikinci el konusunda haklı olabilirsin, ayrıca beklememi gerektirecek c4 için bunlardan üstün yönleri nelerdir.
  • Ben Bravo derdim tipi süper motoru süper malzemesi de çok iyi olmayıversin
  • 3 aracıda kullandım
    kia için herkes benim gibi yanılmakta
    içlerinde
    en çabuk kia yı satarsın
    kia diğer 2 sinden daha kaliteli
    daha büyük
    daha konforlu
    çok daha ucuz
    satış için fiyat al
    fiyat konusunda yardımcı olabilirim
    3 ününde dene
    aracı kullananlar birebir görüş
    ne demek istediğimi anlayacaksın
    yorum yapanların çoğu 3 arabayıda kullanmamış kişiler
    olduğunu sanıyorum
    denediğin zaman zaten ne demek istediğimi
    çok çok iyi anlayacaksın
    eğer illlede kia almıyacağım dersen
    sakın sakın ha fiat alma
    asla...
  • bravo yada ceed
  • quote:

Orijinalden alıntı: banabunno

3 aracıda kullandım
    kia için herkes benim gibi yanılmakta
    içlerinde
    en çabuk kia yı satarsın
    kia diğer 2 sinden daha kaliteli
    daha büyük
    daha konforlu
    çok daha ucuz
    satış için fiyat al
    fiyat konusunda yardımcı olabilirim
    3 ününde dene
    aracı kullananlar birebir görüş
    ne demek istediğimi anlayacaksın
    yorum yapanların çoğu 3 arabayıda kullanmamış kişiler
    olduğunu sanıyorum
    denediğin zaman zaten ne demek istediğimi
    çok çok iyi anlayacaksın
    eğer illlede kia almıyacağım dersen
    sakın sakın ha fiat alma
    asla...

hocam yapma gözünü seveyim epi topu kia'dan bahsediyoruz dünyaya ne vermiş ki ne olmuş kia biraz mantıklı düşünelim ve başkalarını aşağılamayalım lütfen akıl var mantık var

• roman ibrahimoviç
    ben senin gibi düşünüyordum
    bak kia hakkında düşüncelerim
    aman aman kia mı kalsın abi
    nedir alt tarafı kia
    derdim 2. eli asla yok
    derdim
    toyota vw kullanırdım
    başımdan bir sürü deneyim geçti
    24 yıllık sürücüyüm
    lafın kısası en sonunda kia
    aldım
    doğruyu da bu yaşta buldum
    kia kullananlara sorun lütfen
  • Yukarıda büyük bir tezat var...Arkadaşlar Kia markasının 2. elinin güçlü olmadığını söylüyorsunuz,fakat kısa süre içinde yeni kasası çıkacak olan bir aracı tavsiye ediyorsunuz.Atıyorum 40 bin tl verdiniz bir araca,3 ay içinde yeni kasası geldi,sizin aracınızın değeri ne kadar düşecek farkında mısınız?Normalde 40 bin tl verip alacağınız bir aracı 1 yıl sonra 33 bin tl ye satacakken,sırf eski kasa diye 28 bin tl ye satacaksınız.Bence mantıklı olalım.Tamam takıntınız yok fakat,bence ya biraz daha bekleyip yeni kasa Focus alın,yada diğer 2 model arasında seçim yapın

Fiyatın da 5 bin tl kadar fark edeceğini sanmıyorum.Eski kasanın fiyatı stokları bitirmek için düşürülecektir,yeni gelecek olan kasa ise şuanki fiyattan 2-3 bin daha fazla olacaktır.

Ayrıca rica ediyorum bana cevap olarak 2. el ilanları koymayın,adamlar sıfırından pahalı araç satmaya çalışıyorlar

• 3 aracıda test ettim ben bravodan yana karar kıldım yarın odemesini yapıp 10 gun sonra teslim alicam
  • quote:

Orijinalden alıntı: AssistForte

Yukarıda büyük bir tezat var...Arkadaşlar Kia markasının 2. elinin güçlü olmadığını söylüyorsunuz,fakat kısa süre içinde yeni kasası çıkacak olan bir aracı tavsiye ediyorsunuz.Atıyorum 40 bin tl verdiniz bir araca,3 ay içinde yeni kasası geldi,sizin aracınızın değeri ne kadar düşecek farkında mısınız?Normalde 40 bin tl verip alacağınız bir aracı 1 yıl sonra 33 bin tl ye satacakken,sırf eski kasa diye 28 bin tl ye satacaksınız.Bence mantıklı olalım.Tamam takıntınız yok fakat,bence ya biraz daha bekleyip yeni kasa Focus alın,yada diğer 2 model arasında seçim yapın

Fiyatın da 5 bin tl kadar fark edeceğini sanmıyorum.Eski kasanın fiyatı stokları bitirmek için düşürülecektir,yeni gelecek olan kasa ise şuanki fiyattan 2-3 bin daha fazla olacaktır.

Ayrıca rica ediyorum bana cevap olarak 2. el ilanları koymayın,adamlar sıfırından pahalı araç satmaya çalışıyorlar

beni en çok düşündüren olay yeni kasasının çıkacak olması yoksa tercihim focus olacaktı, fakat dediğiniz eski kasanın fiyatları aşağı çekilecek bir de autoshow indirimi ile iyi bir fiyata titanyum donanımı alsam 5 yıl bu araca binsem yinede pek fazla zarar etmem diye düşünüyorum. tabi yarın bir gün sıkışıp satmak zorunda kalırsam ikinci eli iyi bir araç bile olsa kasa farkından epey bir zararım. bu açıdan doğru söylüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şavşat -- 1 Kasım 2010; 20:53:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ___Murat___

focus ve bravo'da pişman olmazsınız. Ceed için pişman olma ihtimaliniz yüksek. Ben bravo alırdım.

Ceed açık ara tartışmasız en kaliteli ve bir üst sınıf arabası.. neye göre pişmanlık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinancd

3 aracıda test ettim ben bravodan yana karar kıldım yarın odemesini yapıp 10 gun sonra teslim alicam

hayırlı olsun resimleri bekliyoruz

ayrıca en doğru kararı verdiğinizi belirtmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roman İbrahimoviç -- 1 Kasım 2010; 21:10:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue night

quote:

Orijinalden alıntı: ___Murat___

focus ve bravo'da pişman olmazsınız. Ceed için pişman olma ihtimaliniz yüksek. Ben bravo alırdım.

Ceed açık ara tartışmasız en kaliteli ve bir üst sınıf arabası.. neye göre pişmanlık?

neye göre açık ara en kaliteli hatta bir üst sınıf arabası biraz açarmısınız
  • yaklaşık 10 sene fiat la çalıştım
    şimdi 0-100 program editörü olan SAFFET ÜÇÜNCÜ ile araç hazırladık
    o yıllarda fiat teknik direktörü idi fiatların tekerleğinden tutunda camlarına kadar tek tek ilgilendik
    fiat bravo yanlış seçim olmuş
    forumda sormuşsunuz o yüzden yazdım
    hayırlı olsun
    iyi günlerde kullanın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banabunno -- 2 Kasım 2010; 9:21:31 >
  • quote:

3 aracıda test ettim ben bravodan yana karar kıldım yarın odemesini yapıp 10 gun sonra teslim alicam

hayırlı olsun ama ben focus alırdım
  • quote:

hayırlı olsun.en doğru kararı vermişsin.zamanla ne demek istediğimi anlayacaksın.
  • 2 saat önce kia ceed cool 90hp kısa bir süre test ettim , araç içerisine motor sesini fazla alıyor gibi geldi, ancak kısa keskin virajı çok iyi aldı, hızlanması gayet iyi sayılırki ben 115hp olanın çok dah iyi olacağını düşünüyorum. aracı dikkatlice incelediğimde malzeme kalitesinin bayağı iyi olduğunu kapılarının çok tok kapandığını gördüm. eksilerine gelince motion donanımda esp ,patinaj önleme(hac) yağmur,park ve far sensörü gibi donanımlarının olmaması, consept donanımın düz vitesinin olmamasını sayabilirim. ancak aracın dizaynı yol tutuşu motor performansı kaliteli işçiliği ki avrupa üretimi bir araç olarak fiyat avantajı da olmasıyla gözüme girdi. iki sonrayada bravo için test sürüşüne çıkıcam ondan sonra bravo veya ceed den birini alacağım. fordun yeni kasa çıkaracak olması ve fiyatının da bu ikisinden yüksek olması nedeniyle ilk tercihimden son tercihime düştü onada bir bakıcam yinede

• bravo
  • Ben tercihimi Cee'd den yana kullandım hiçte pişman değilim. 3 aracıda deneyerek farklarını görebilirsin
  • aynı donanım şartlarında bravo ceed den 2500-3000tl daha pahalı olduğunu tespit ettim. ayrıca ikisininde donanım ve opsiyon belirleme konularındaki esnekliklerini beğenmedim. örneğin ceed en üst donanımı olan consetp te düz vites seçeneği yok, yine bu en üst donanımda park, yağmur ve far sensörü, otamatik katlanır ayna,otm kararan iç dikiz aynası gibi konfor ekipmanları yok. bravonunda dinamik ve en üst sport style donanımında standart olarak alırsanız bir çok şey eksik kalıyor. hemen paket donanım almak zorunda kalıyorsun (spk+ak+skydome vs) tabiki fiyatlarıda çok artıyor hatta bir de özel renk için 800tl artı fiyat istiyorlar. işin başka boyutuda satış temsilcisi dahi hangi donanım ve pakette sonuçta araçta olacakları bilemiyor şaşırıyor. en sonunda kardeşim en üst donanım tüm paketleri vs bu araba kaç olur dersek fiyat 47-48 bin liraya ulaşıyor. bu parayı vereyim dediğimde aklıma tabiki daha marka ve kalite olarak önde olan seçenekler geliyor. yani göz boyama dediğimiz taktikler geliştirmişler gibi bir izlenim ediniyorum. tamam kardeşim iyi bir alternatif olarak bravo gibi bir aracı yapmışsında sonuçta henüz fiat marka olarak bir modelle diğerlerinin yıllarca oluşturduğu imajı ve kaliteyi bu fiyatlarla yeterince rekabet ve alternatif oluşturamaz kanaatindeyim. bence 35-40 aralığında oluşturmalıydı ki diğer firmaların eli eteği biraz tutuşsun. kia ceed kalitesi bravonun kalitesinden aşağı değil ancak en azından fiyat olarak daha cazip 35-40tl bandında. ayrıca diğer cerato venga carens sorento gibi farklı modelleride aynı kalite konseptinde oysa fiat diğer modelleri halen kalite yönünden alt seviyelerde. bu açıdan mantığım kia ceed olayına daha yakın. focus kasa değişimi olmasa bu ikisinde 2-3 bin fazla olsada tercih etmeyi ilk planda düşündüğüm dizel 1.6 seçeneğim halen test için bravo ve focusu bekliyorum. son kararımı ondan sonra vericem. focusun yeni kasasını beklesem bile 45-50 bin aralığından aşağı olmayacağı için beklemeyeceğim. bence bu üç aracın hangisini alırsam alayım pişman olmam durum sadece sürüş dinamikleri genel beğeni ve özellikle fiyat olarak zorlanmayacağım birini tercih edeceğim gibime geliyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.