Şimdi Ara

SON KARAR ::DİZEL focus titanyum & bravo sport style & ceed motion hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
6.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • manuel vites sıfır fosus titanyum hb 1.6 109hp , bravo sport style 120hp spk+ak ve ceed motion ( en üst consept donanımda düz vites olmadığından orta donanım olan motion ) arasında kararsız kaldım. Bekarım , 38000tl var ama zorlayarakta olsa 42000tl ye çıkabilirim. bu seçenekler içinden hangisini alırsam pişman olmayacağım bir seçim yapmış olurum. f/p oranı , sorunsuzluk, güvenlik, konfor vs açılardan +ve - yönlerini belirtirseniz memnun olurum. aracı en az 5 yıl kullanacağım, yılda 7bin km ile 15bin km yapacağım. Birde fiyatlar bayram sonrası yeni yıla yakın düşerrmi yoksa autoshow indirimi ile hemen mi alsam ben hemen alayım düşüncesindeyim.

• focus ve bravo'da pişman olmazsınız. Ceed için pişman olma ihtimaliniz yüksek. Ben bravo alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___Murat___

focus ve bravo'da pişman olmazsınız. Ceed için pişman olma ihtimaliniz yüksek. Ben bravo alırdım.
    açıklamamda ceed en üst donanımda otm. vites sunduğu için aracı beğenmeme rağmen düz vites yüzünden eliyorum. şu halde iki seçenek kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: şavşat

açıklamamda ceed en üst donanımda otm. vites sunduğu için aracı beğenmeme rağmen düz vites yüzünden eliyorum. şu halde iki seçenek kaldı

Alıntıları Göster
    bu ayki bi araba dergisinde cee'd yeni astra ve golf karşılaştırması vardı. cee'd den öcgüyle bahsetmişler.özellikle performansta astradan iyi hatta golften de iyi şeklinde yorumlar vardı.kalite olarak bunların biraz altı diyodu tabi.belki fikir olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___Murat___

focus ve bravo'da pişman olmazsınız. Ceed için pişman olma ihtimaliniz yüksek. Ben bravo alırdım.

tasarım açısından bravo daha göze hoş geliyor , motorda çok iyi , yakıt tüketimi açısından herhalde pek fark yoktur. donanım olarakta focus tan fazlaları var. fakat iç hacim ve bagaj hacminde ford önde , sanırım dayanıklılık marka imajı konusunda da ve yol tutuşta ford daha iyi deniyor. aslında her iki aracı test etmek ve ona göre karar vermem gerekiyor
  • quote:

ceed - dizel otomatik motion paket işinizi görür. Ayrıca araçları test etmeden kesinlikle almayın, bravoyu öven kadar yeren de var, gidip kendiniz karar verin en iyisi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_motive

quote:

ceed - dizel otomatik motion paket işinizi görür. Ayrıca araçları test etmeden kesinlikle almayın, bravoyu öven kadar yeren de var, gidip kendiniz karar verin en iyisi..

Alıntıları Göster
    ben düz vites consept donanımı istiyorumdum ancak bu donanımda düz vites yokmuş otmatik istemediğimden vazgeçtim.

• quote:

ben düz vites consept donanımı istiyorumdum ancak bu donanımda düz vites yokmuş otmatik istemediğimden vazgeçtim.

Alıntıları Göster
    Yeni Focus Nisan 2011 de Türkiyede.
    Kia desen 2. eli acaip zayıf. Servis olayları da mechul.
    Fiat Bravo derim.Hem güncel kasa hem motor hem donanım açısından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Alıntıları Göster
    kesinlikle ford focus titanyum
  • Katılıyorum , fiyat performans oranı en güzel araç Bravo , tipi, motoru, servis maliyetleri de hepsinden daha iyi.

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: cicero501

Katılıyorum , fiyat performans oranı en güzel araç Bravo , tipi, motoru, servis maliyetleri de hepsinden daha iyi.

quote:

Alıntıları Göster
    Focus
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicero501

Katılıyorum , fiyat performans oranı en güzel araç Bravo , tipi, motoru, servis maliyetleri de hepsinden daha iyi.

quote:

Alıntıları Göster
    Geçen bayide cam tavanlı Sport Style Bravo'nun içine bindim, mükemmeldi. Bu segmentte Golf, Yeni Astra, vs. bir çok arabayı inceledim ama hiç birisi Bravo Sport Style + Cam tavan kadar yüreğimi hoplatmadı... Şu an Autoshow indirimi var, fiyatlar gayet uygun... Ben Bravo diyorum... 120hp, 300Nm tork, 1.6 dizellerin lideri şu an...

• quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

Geçen bayide cam tavanlı Sport Style Bravo'nun içine bindim, mükemmeldi. Bu segmentte Golf, Yeni Astra, vs. bir çok arabayı inceledim ama hiç birisi Bravo Sport Style + Cam tavan kadar yüreğimi hoplatmadı... Şu an Autoshow indirimi var, fiyatlar gayet uygun... Ben Bravo diyorum... 120hp, 300Nm tork, 1.6 dizellerin lideri şu an...

Autoshowa gitmedim ama ne kadara geliyor o araç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaDoW_17

quote:

Alıntıları Göster
    eğer yeni kasa takıntınız yoksa focus en ideal tercih olur

• quote:

quote:

Fiyat için Autoshow'a gitmeye gerek yok. Bayilerde Autoshow haftası nedeniyle kampanya var, 1500 TL kadar indirmişler fiyatı. Benim bindiğim araba çok özellikliydi, fiyatını sormadım ama 1.6 MJet Dynamic Plus 120hp + Dualogic + Assist Kit (CC, sensörler, vs.) için 42.600 gibi bir fiyat söylediler. ESP, Hill Holder falan var...

Sport Style paket Dynamic Plus'tan daha pahalı. Spor koltuklar, spor kapı döşemeleri, krom pedallar, 17" jantlar, Spoiler ve yan marşpiye, vs. gibi çok ekstrası var.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

quote:

quote:

Fiyat için Autoshow'a gitmeye gerek yok. Bayilerde Autoshow haftası nedeniyle kampanya var, 1500 TL kadar indirmişler fiyatı. Benim bindiğim araba çok özellikliydi, fiyatını sormadım ama 1.6 MJet Dynamic Plus 120hp + Dualogic + Assist Kit (CC, sensörler, vs.) için 42.600 gibi bir fiyat söylediler. ESP, Hill Holder falan var...

Sport Style paket Dynamic Plus'tan daha pahalı. Spor koltuklar, spor kapı döşemeleri, krom pedallar, 17" jantlar, Spoiler ve yan marşpiye, vs. gibi çok ekstrası var.

Alıntıları Göster
    ben olsam aradan direk bravo yu cıkartırım focus ve ceed cok güsel arabalar ikisinin motoru harika ama tasarım olarak ceed biraz daha ön planda karar sana kalmıs arkadasım iki aracta seni üzmez ama yedek parca konusunda ceed daha uygundur

• quote:

Orijinalden alıntı: 9997

ben olsam aradan direk bravo yu cıkartırım focus ve ceed cok güsel arabalar ikisinin motoru harika ama tasarım olarak ceed biraz daha ön planda karar sana kalmıs arkadasım iki aracta seni üzmez ama yedek parca konusunda ceed daha uygundur

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bravonun motoru 120hp ve torku 300nm olmasına rağmen focusun 0-100km hızlanması daha iyi bu durumu anlayamadım. ikincisi iki aracıda kullanan veya test eden varmı aranızda kullanım özellikleri ne hissettiriyor. yol sesi hangisinde daha az bilenlerden rica ediyorum.

• quote:

arkadaşlar bravonun motoru 120hp ve torku 300nm olmasına rağmen focusun 0-100km hızlanması daha iyi bu durumu anlayamadım. ikincisi iki aracıda kullanan veya test eden varmı aranızda kullanım özellikleri ne hissettiriyor. yol sesi hangisinde daha az bilenlerden rica ediyorum.

Alıntıları Göster
    kesinlikle bravo.ben yaklaşık 20.000 km dir kullanıyorum.çok memnunum.bu zamana kadar olan yol bigisarındaki ortalama tüketimim 5,1 litre.şu ana kadar bir sorun olmadı.vites oranlarının yakıt tüketimini azaltmak amacıyla uzun tutulması nedeniyle bu şekilde olabilir.daha ayrıntılı bigiyiwww.fiatbravotr.com adresimnde bulabilirsin.test edersen zaten anlayacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: aliserpil2006

kesinlikle bravo.ben yaklaşık 20.000 km dir kullanıyorum.çok memnunum.bu zamana kadar olan yol bigisarındaki ortalama tüketimim 5,1 litre.şu ana kadar bir sorun olmadı.vites oranlarının yakıt tüketimini azaltmak amacıyla uzun tutulması nedeniyle bu şekilde olabilir.daha ayrıntılı bigiyiwww.fiatbravotr.com adresimnde bulabilirsin.test edersen zaten anlayacaksın

Alıntıları Göster
    bir kaç ay daha bekle aynı fiyat aralıgında yeni c4 al harika bir araç

bunun dışında focusu öneririm kullanıpta memnun olmayan çok az insan var ve ikinci eli gayet kuvvetli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garcia1905 -- 1 Kasım 2010; 18:43:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

eğer yeni kasa takıntınız yoksa focus en ideal tercih olur

takıntım yok ayrıca yeni kasa en az 5 bin daha fazla olur ki zaten benim bütçeyi aşar. neden bravo yada neden focus bunu biraz açarsak iyi olur. ikisini de 1 hafta kullansam anlıyacağım, o nedenle kullanıcı yorumlarını bekliyorum. ancak yorum olmasa bile tercihler bir yönde ağır basarsa bende o yönde tercihimi oluşturacağım( bir bildikleri vardır bu kadar kişi böyle söylüyor diye)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.