Şimdi Ara

Son kullanma tarihi geçmiş ice tea içtim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
16.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bugün bakkaldan 1lt lik lipton ice tea aldım ve 2 bardak içtim sonra son kullanma tarihine baktım 24 temmuzdu. aradan 1 haftaya yakın süre geçmiş herhangi bir zararı olur mu?
    edit: beyler konu ciddi lutfen baltalamayalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tasmalı Kedi -- 2 Ağustos 2013; 23:15:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tarihi Geçmiş Ice Tea İçmek: Bilmeniz Gerekenler

Bilgi eksikliği nedeniyle tarihi geçmiş ice tea içmek konusunda herhangi bir bilgi sunamıyoruz. Güvenilir kaynaklardan bilgi edinmenizi ve tıbbi tavsiye için bir sağlık uzmanına danışmanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Helvan Çilekli olsun kardeş

• Ben 5-10 kez son kullanma tarihi gecik urun tuketrim bir sey olmadi sanada olmaz olursa alt tarafi zehirlenirsin bundabuyutulcek bir sey degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 2 Ağustos 2013; 23:15:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenab@

Helvan Çilekli olsun kardeş

Yaninda da bir top vanilyali donfurma

• tarihi geçtiği günden itibaren içeceğin içinde alg oluşumu başlar... alg patlaması yaşanmış suyu içtiğiniz zaman ciğerlerinizde hafif yanmayla birlikte gece uyurken ani olarak kalp çarpıntısı gösterir ve zehirlenme meydana gelir. hastaya 10 dakika içerisinde müdahale edilmezse hayatını kaybeder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilekliivanilya

Ben 5-10 kez son kullanma tarihi gecik urun tuketrim bir sey olmadi sanada olmaz olursa alt tarafi zehirlenirsin bundabuyutulcek bir sey degil

hangi urunlerden tuketmistin?

• YAKİNDA OLECEKSİN HAHAHAHA

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En fazla çay çıkar karnında sıkıntı yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tasmalı Kedi

quote:

Ben 5-10 kez son kullanma tarihi gecik urun tuketrim bir sey olmadi sanada olmaz olursa alt tarafi zehirlenirsin bundabuyutulcek bir sey degil

Meyvesuyu,cips,Ayran(1-2 yudum aldim tadi berbatti) Korkmayin hocam bisey olmaz gecmis olsun :) eger kendinizi kotu hissederseniz gidin kusun . Ama takilcak bir sey yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tasmalı Kedi

quote:

Meyvesuyu,cips,Ayran(1-2 yudum aldim tadi berbatti) Korkmayin hocam bisey olmaz gecmis olsun :) eger kendinizi kotu hissederseniz gidin kusun . Ama takilcak bir sey yok

icimi rahatlattin biraz sagol:-)

• Tarihi geçmiş ürün öldürdü.SONHABER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 2 Ağustos 2013; 23:25:54 >
  • benim ark a101 den kutu pepsi aldı son kullanma tarihi 6 ay gecmiş içti hepsini yarım saat sonra kustu midesini bozdu. pepsi yaşatır seni.....
  • geçenlerde şoktan 4 lü çiğköfte aldım 2 de ayran aldım mis çok açtım eve gelince tarihlerine bakmak aklıma geldi yemeden baktım geçmişti baktım bozulmamış yedim bende
  • kipadan skt geçmiş tavuk göğsü-kalça-but alıyorum buzlukta saklıyorum sonra yiyorum birşey olduğu yok
  • dostum sen tam bir çılgınsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.