|
Son LPG zammı sonrası Türkiye de 5.19 olan yerler var!
-
-
Memleketim Tokat görev yeri Kars ikisinde de LPG 5.17-5.19 ayarında. Benim indirimim ile 7.50 ye benzin alıyorum LPG işinin iyice tadı kaçtı. Şu da var benzin de zam yiyecek gibi duruyor bakalım ucu nereye gidecek.
-
benzinin 8 tl olduğu yerde lpg 5 tl olmuş çok mu! o da aynı petrolden üretilmiyor mu sonuçta... bence benzin-lpg makası bu kadar çok olmamalı...
-
Cimer'e yazdım bu LPG piyasasındaki uçurum hakkında, birkaç ay oldu hala cevap bekliyorum.
-
Normalde benzin ne fiyatsa lpg yarı fiyatı olmalı.
Benzinin 7.80 olduğu yerde lpg 3.90'ı geçmemesi lazım.
Fakat benzinin 7.80 olduğu yerde kimse kusura bakmasın LPG 5.20 ise burda bir sıkıntı vardır.
LPG'nin ekonomisi falan kalmadı. 1.0 Turbo Benzin alın geçin.
Ne dizel ne lpg hikaye... -
İZMİR ÇİĞLİ MENEMEN TARAFINDA 4.34. 4.40 CİVARI
-
Epdk tavan ve taban arası fiyata müdahele edemeyiz diyor hocam cevaplarda daha önce bende yazmıştım -
4.50 üst LPG mantıklı değil şuan Manisa lı ve Kütahya da görevliyim 4.10-4.70 arası Yoğunluk burda fiyatlar şükür 😁 -
Çok değil şunun şurasında 5-6 yıl önce LPG 2TL altındaydı.
Neredeeeen nereyee.
-
Benzin zamları konusunda daha önce konu açıp uyarı almıştım, forumda siyasi olarak eleştirmemizden çekinen bir yönetim olduğundan yorum yapamıyorum ama 4.25 LPG litre fiyatı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iGroN -- 11 Ağustos 2021; 12:29:53 > -
Eski Türkiye den Büyük ve güçlü Yeni Türkiye ye 😏
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmd.239 -- 11 Ağustos 2021; 12:34:0 > -
Tayyip başkanlık gelince uçucaz diyordu maşallah o günden beri hakikaten uçuyor fiyatlar...
-
Dün akşam aldım Kırıkkale'den 4,59 tl
-
Kırıkkale en ucuz yer lpg konusunda orada rafineri var sanırımquote:
Orijinalden alıntı: yasin-yasinDün akşam aldım Kırıkkale'den 4,59 tl
-
Ağustosta ki şahlanış bu olsa gerek. -
LPG montaj yapan dükkanlarda patladı kimse taktirmaz oldu, montajı için çok düşük fiyatlar veriyorlar artık, ama tasarrufu kalmadı gibi -
-
Lpgnin de bir esprisi kalmadı. Sırf şu yakıt meselesi yüzünden arabayı satıp bisiklete binesim var. -
Az. Lpg en az 10 lira olmalı güçlü ülke olmak bunu gerektirir. Herkesin altında telefon gardeşim.
Zaten hep 50 liralık alıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: MyWorldLife
Benzinin 7.80 olduğu yerde lpg 3.90'ı geçmemesi lazım.
Fakat benzinin 7.80 olduğu yerde kimse kusura bakmasın LPG 5.20 ise burda bir sıkıntı vardır.
LPG'nin ekonomisi falan kalmadı. 1.0 Turbo Benzin alın geçin.
Ne dizel ne lpg hikaye...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 11 Ağustos 2021; 20:36:26 >
Tayyip başkanlık gelince uçucaz diyordu maşallah o günden beri hakikaten uçuyor fiyatlar... |
Benzinin 7.80 olduğu yerde lpg 3.90'ı geçmemesi lazım. Fakat benzinin 7.80 olduğu yerde kimse kusura bakmasın LPG 5.20 ise burda bir sıkıntı vardır. LPG'nin ekonomisi falan kalmadı. 1.0 Turbo Benzin alın geçin. Ne dizel ne lpg hikaye... |
Çok değil şunun şurasında 5-6 yıl önce LPG 2TL altındaydı. Neredeeeen nereyee. |
Eski Türkiye den Büyük ve güçlü Yeni Türkiye ye 😏
|
Yazın ortasında domates 5 liradan aşağı düşmedi siz LPG ye mi sasiriyorsunuz
|
garibanın bi lpgsi vardı onu da sömürü aracı yaptılar.. yakında garibanı sıka sıka iyice posasını çıkaracaklar.. |
Benzer içerikler
- goodyear eagle sport 2 yorum
- ford kuga 1.5 ecoboost yorum
- oto şampuan tavsiye
- en iyi kış lastiği
- blueefficiency ne demek
- peugeot 3008 hibrit yorumlar
- toyota corolla 2024 fiyat listesi
- byd denza d9 gt
- skoda kodiaq 2024
- corolla cross bagaj hacmi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X