Bildirim
SON TM3 KONUM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
SON TM3 KONUM
(En Son Oy Tarihi: 12.7.2016)
Giriş
-
Hay sıçacam erzurumuna millete yardımcı olmak için bi konuya giriyorum hepsinde sen çıkıyosun karşıma. Bi ton yeri tutturmuşsun zaten git tatil yap forumda gezip durma deli gibi 18'i bekle. -
quote:
Orijinalden alıntı: St. Dupont
Hay sıçacam erzurumuna millete yardımcı olmak için bi konuya giriyorum hepsinde sen çıkıyosun karşıma. Bi ton yeri tutturmuşsun zaten git tatil yap forumda gezip durma deli gibi 18'i bekle.
kardeşim kızma nabayım yav :( 1 sene mezuna kaldım heyecan stres -
sıkıntı yapma. buralarda fazla gezmek iyi değil. Ygs sonuçları öncesi birkaç gün girmiştim baktım millet çok saçmalıyor sonuç açıklanana kadar bidaha girmedim. Sonuçta ne oldu burda konuşulanlar yanlış çıktı benim kendi hesapladığım sonuç doğru çıktı. -
hocam tm3 için öngörülerin nedir? -
Bence 2012'ye yakın gelecek gibi sonuçlar genel olarak. Ama edebiyatın katsayısı bu sene daha fazla. Tm3 ü tam olarak kestirmek zor. -
++++quote:
Orijinalden alıntı: St. Dupont
Bence 2012'ye yakın gelecek gibi sonuçlar genel olarak. Ama edebiyatın katsayısı bu sene daha fazla. Tm3 ü tam olarak kestirmek zor. -
50 Edebiyat herseyi yapar kardesquote:
Orijinalden alıntı: kolombiya
++++
Alıntıları Göster -
updullahquote:
Orijinalden alıntı: Kaiross
50 Edebiyat herseyi yapar kardes
Alıntıları Göster -
1.si ygs netlerim senden yuksek olmasina ragmen nasil ayni puan geliyor? 2.si ygs5 372 benimde 81.900lerde sen nasil 80desin? Wtf gardas hani sen lise sondun. Kolombiya ifsa.... -
1.si demekki kendini kandırıyorsun ikincisi bütün virgüllerimi aşağı cektım 2.9 sa 2 olarak aldım 3.sü lise sonum demedım hıcbır zaman 19 yasındayım mezunum hadi uza boşuna banada sarma rezilsin işte mezuna kalmışın 40k sıralaman var bana havlama
edit: özele bayıldıgın parayla ben devlette okurken benzin atıcam ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolombiya -- 10 Temmuz 2016; 4:42:10 > -
Ne kadar sahtekar oldugun verdigin yanitlardan belli sonuclardan sonra yuzunun patlicanimsi halini merak ediyorum neyse sana erzurumda basarilar
Not: senin gibiler erzurumda cok dayak yer
Dip not: azcik büyü -
ok 18 temmuzda burda ol -
upppppquote:
Orijinalden alıntı: kolombiya
ok 18 temmuzda burda ol -
Sen şimdi başka konularda sıralama tahmini yapıp burada bana erzurumdan başka yer gelir mi diye mi agliyorsun? -
yav bırader ben yapıyom bılıyomda ama ne bıleyım ben kendimi kör yada bılmıyo falan sandım zamanla deli deliye baka baka deli olur hesabı paronayak yapıyolar ınsanı la -
Yazmıyorum amq ben diyorum diyorum adam hala Atatürk hukuk diyor neyse bekle sen ataturk hukuku -
kardeşim teşekkür ederim bana 20k civarı dıyosun umarım öyle gelir ama korkudan hep bunlar kusuruma bakma özür dilerim -
Abi az rahat ol ozur dilenecek Bisey yok tamam ygsde şok yaşadık ama belli sıralama bence ham 375 25k gelecek 400 hamda 10k gelecek -
Hocam pbg puanları yüksek hesaplıyorsa hepimiz sikntidayiz
Benzer içerikler
- testlerde çok yanlışım çıkıyor ne yapmalıyım
- kenko kronometre sıfırlama
- yağlar enzimlerin yapısına katılır mı
- türkçe netleri nasıl artar
- cos eksiyi yutar mı
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X