Şimdi Ara

SON TM3 KONUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

SON TM3 KONUM

(En Son Oy Tarihi: 12.7.2016)
Giriş

ygs:
    31.5 türkçe
    30.75 mat
    23 sosyal

ygs5=372=80k

lys
    23.25 mat
    12.5 geo
    13.25 cografya
    50 edebiyat

puanza = 382/430
    ŞİMDİ BANA ERZURUM DIŞINDA 25k içinden hukuk gelecek mı gelmeyecek mı la

• Hay sıçacam erzurumuna millete yardımcı olmak için bi konuya giriyorum hepsinde sen çıkıyosun karşıma. Bi ton yeri tutturmuşsun zaten git tatil yap forumda gezip durma deli gibi 18'i bekle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: St. Dupont

Hay sıçacam erzurumuna millete yardımcı olmak için bi konuya giriyorum hepsinde sen çıkıyosun karşıma. Bi ton yeri tutturmuşsun zaten git tatil yap forumda gezip durma deli gibi 18'i bekle.

kardeşim kızma nabayım yav :( 1 sene mezuna kaldım heyecan stres
  • sıkıntı yapma. buralarda fazla gezmek iyi değil. Ygs sonuçları öncesi birkaç gün girmiştim baktım millet çok saçmalıyor sonuç açıklanana kadar bidaha girmedim. Sonuçta ne oldu burda konuşulanlar yanlış çıktı benim kendi hesapladığım sonuç doğru çıktı.
  • St. Dupont kullanıcısına yanıt
    hocam tm3 için öngörülerin nedir?
  • Bence 2012'ye yakın gelecek gibi sonuçlar genel olarak. Ama edebiyatın katsayısı bu sene daha fazla. Tm3 ü tam olarak kestirmek zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: St. Dupont

Bence 2012'ye yakın gelecek gibi sonuçlar genel olarak. Ama edebiyatın katsayısı bu sene daha fazla. Tm3 ü tam olarak kestirmek zor.
    ++++
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolombiya

++++

Alıntıları Göster
    50 Edebiyat herseyi yapar kardes
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaiross

50 Edebiyat herseyi yapar kardes

Alıntıları Göster
    updullah
  • 1.si ygs netlerim senden yuksek olmasina ragmen nasil ayni puan geliyor? 2.si ygs5 372 benimde 81.900lerde sen nasil 80desin? Wtf gardas hani sen lise sondun. Kolombiya ifsa....
  • J.J kullanıcısına yanıt
    1.si demekki kendini kandırıyorsun ikincisi bütün virgüllerimi aşağı cektım 2.9 sa 2 olarak aldım 3.sü lise sonum demedım hıcbır zaman 19 yasındayım mezunum hadi uza boşuna banada sarma rezilsin işte mezuna kalmışın 40k sıralaman var bana havlama
    edit: özele bayıldıgın parayla ben devlette okurken benzin atıcam ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolombiya -- 10 Temmuz 2016; 4:42:10 >
  • kolombiya K kullanıcısına yanıt
    Ne kadar sahtekar oldugun verdigin yanitlardan belli sonuclardan sonra yuzunun patlicanimsi halini merak ediyorum neyse sana erzurumda basarilar
    Not: senin gibiler erzurumda cok dayak yer
    Dip not: azcik büyü
  • J.J kullanıcısına yanıt
    ok 18 temmuzda burda ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolombiya

ok 18 temmuzda burda ol
    uppppp
  • kolombiya K kullanıcısına yanıt
    Sen şimdi başka konularda sıralama tahmini yapıp burada bana erzurumdan başka yer gelir mi diye mi agliyorsun?
  • hoppia H kullanıcısına yanıt
    yav bırader ben yapıyom bılıyomda ama ne bıleyım ben kendimi kör yada bılmıyo falan sandım zamanla deli deliye baka baka deli olur hesabı paronayak yapıyolar ınsanı la
  • Yazmıyorum amq ben diyorum diyorum adam hala Atatürk hukuk diyor neyse bekle sen ataturk hukuku
  • MariJuann M kullanıcısına yanıt
    kardeşim teşekkür ederim bana 20k civarı dıyosun umarım öyle gelir ama korkudan hep bunlar kusuruma bakma özür dilerim
  • Abi az rahat ol ozur dilenecek Bisey yok tamam ygsde şok yaşadık ama belli sıralama bence ham 375 25k gelecek 400 hamda 10k gelecek
  • MariJuann M kullanıcısına yanıt
    Hocam pbg puanları yüksek hesaplıyorsa hepimiz sikntidayiz
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.