Şimdi Ara

Son zamanlarda Çaydaki değişimi farkettiniz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • birkac yil once herseye zam firtinasi basladiginda cayin kalitesi inanilmaz bozulmustu. buyuk ihtimalle fiyatini fazla arttirmamak icin çer çöp toz ne bulurlarsa karistiriyorlardi ve cayi demledigimde camur gibi oluyordu.

ama birkac aydir bisey dikkatimi cekti. demlige 1 kasik bile cay atsam kipkirmizi ve su gibi berrak gozukuyor. buna ragmen fazla guzel bi tadi olmuyodu.

dun haberlere bakarken bisey gordum. market urunlerinde hile yapan markalari devlet liste halinde paylasmis. bazi cay markalarinda gida boyasi tespit edilmis. simdi tum taslar yerine oturdu.

cayi gunde 1 bardaga dusurmustum ama onu da birakiyorum. bu nereye kadar gidecek bilmem ama bu ulkede igrenc yapay kansorejen kimyasallardan uzak durmak icin ac susuz yasamak gerekiyo galiba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Gıda dedektifini takip edin.

Bi çay markasında boya tespit edilmişti.Evet.

• 10 sen önceki çayla şuanki çay arasında lezzet koku farkı var yada ben öyle hissediyorum.

önceki lezzetler özellikle çocukluğumdaki lezzetler gıdalarda genel olarak gitmiş durumda...

• Kaplan261 kullanıcısına yanıt

lezzet oranından ziyade güncel maaş ve karı oranınız nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben son 1 yıldır ne Çaykur Kamelya' dan ne de Çaykur Filiz' den mennun değilim.

Önceki senelerdeki gibi renk vermiyor...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    renk vermiyosa yine iyi en azindan cöpünü tozunu falan katmislardir. ama boya sikinti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kırmızı gıda boyası = ezilmiş böcek tozu

böceğin adını unuttum, bi böcek var, tüm dünyada oje-ruj dahil, jöle-dondurma dahil, kırmızı renk için o kıllanılıyo.

E'li bi kodu var onun, hani oluyo ya E285 gibi kodlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 4 Ekim 2024; 15:56:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben hangi marka kullanırsam kullanıyım yarısı toprak toz dal budak.

Her bardağa süzgeçle çay koyduğumda bardağın dibine toz çöküo.

İçerken buda boğazımı acıtıo. Normalde de zaten tadı yok bulaşık suyu.

Maddi durumum iyiyken ithal çay içiyordum. Şuan onu rüyamda bile göremem. Onda sıfır toz vardı. O kadar pislik varken sıra boyaya gelmedi.

Başka pislikleri düşünemiyorum.

Aranızda toprağı çamuru engelleyen bi yöntem kullanan var mı. Bardağın içine girmesini engellemk için.

• Boya karıştıran çay markasının ilk iki harfini yazabilir misiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.