< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 7 Eylül 2024; 11:3:23 > |
SONAR son seçim anketini açıkladı: CHP-AKP arasındaki fark 13 puana çıktı !
-
-
Aynı şirketin TEMMUZ 2024 anketi ile karşılaştırmak isteyenler olabilir :
-
2023 secimlerini en iyi bilen anket firmasiydi kilicdaroglunu önde göstermeyen tek anketciydi.
-
Seçin sonuçlarında aaa akp yine kazandı, niye "muhalefet yok". blaa blaaa.. hala anadolu irfanını anlamadınız.. anadolu irfanı evrim geçirdi haberiniz yok.
-
Evet, kimi kızdırırım, kimi üzerim diye bakmadan anketini yapan şirket olarak biliyorum ben de.
Yalnız, son yerel seçimde aynı isabeti gösterebildiğinden emin değilim. İstanbul için; başa baş gidiyor E.İmamoğlu az farkla önde demiş, 12 puan farkla sonuçlandı. Ankara için ne dediğini bulamadım.
Gerçi genel ve yerel seçimlerin dinamikleri farklı, üstelik özel koşulları gereği bu son seçim tahmin edilebilirlik açısından ekstra zorluklara da sahipti...
-
Anti demokratların 25 leri görmesi bile sorun...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akp başka ülkede olsa yüzde 1 bile alamazdı. Ülkeyi bu kadar kötü yönetip 20 yıldır seçilen bir parti ve ona oy veren halk'a dünyanın başka hiç bir yerinde rastlayamazsın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mamalanmadan önce yapılan tüm anketler geçersizdir.
Unutmayın EYT adındaki kazık çakılmadan önce anketler banyo terliği bile kazanır diyordu. EYT patladı +5 milyon oy aktı bunlara
Seçim zamanı bir beleş iş daha patlatırlar %0.69 gibi düşük faziden bol bol kredi dağıtırlar, kallavi de maaş zammı %50+1 hayırlı olsun.
Cebine üç akçe koydun mu satın alamaycağın insan neredeyse yok. Geçiniz.
-
Ankara, İstanbul ve daha birçok ilde o aşağıladığın halk size oy verdi. Ankara İstanbul 25 sene sonra size geçti.
Halkı aşağılayacağına önce aynaya baksan nasıl olur.
Ülke insanımızın, malının, canının ve ırzının satılık olması mı sebep diyorsunuz. Hatta çok ucuza satılık olması mı sebep?
Allah'tan çok kuldan mı korkuyorlar diyorsunuz yoksa?
Bu forumda bir tane aktrol var, yerel seçim konusu açıp seçim akşamı arazi olmuştu. Ona göre AKP CHP’nin 4 puan önündeymiş..Tayyibib popülaritesi artmış
Onun söylediğine görw tabi..gerçi kendisi çapsız Murat’ın İstanbul’da imamoğlu’nu yeneceğini de sanıyordu
Mhp ve İYİ Parti seçmenden nasıl bu kadar destek alıyor,Ürettikleri bir siyasette yok,Türkiye'nin gündemini belirleyen partiler belli CHP-AKP ve az buçuk Zafer Partisi.
-
Afganistan pakistan Türkmenistan gibi ülkelerde oy alır...
Kim nederse desin benim hiç umudum kalmadı tek umudum yeni seçmenlerdi onlarda hayal kırıklığına uğrattı çoğu gitti Sian Oğana verdi İnceye verdi yani bu demektirki gençlerimizde çok kolay kandırılabiliyor bir sonraki 2028 seçimlerinde yeni seçmen katlanacak gençker sandığa gidicek yarısı sandığa gitmiyor yarısıda manipilasyonlara kanıyorlar tek çarenin ana muhalaefet partisini destdklemek olduğunu kabul etmiyorlar zannediyorlar Zafer partisi incenin partisi %1 %2 oyuyla herşeyi değiştirebikecek doğru seçeneği yapmasan hiçbirşey değişmez sistem bôyle işliyor bu düzenden kurtulmak istiyorsa ne yapıp ne edip chp oy vermesi şart ondan sonra ne yaparlarsa yapsınlar yoksa bu düzen bütün gençlerin hayatını karartacak yapcak birşey uyanık olmak zorundalar yoksa kendileri bilir oturur ağlarlarlar ondan sonra! Gençlerden hala umudunuz varmı? Benim yok kalmadı.
Daha durun bakalım, kış şartları meyve sebze fiyatlarını vurunca biberi 400'e domatesi 300'e yiyince görecem ben bu anketleri
-
İyide hocam kusura bakmayın son genel seçimin sorumlusu gençler değil. Zorla kendini dayatan Kılıçdaroğlu. O seçimin kaybedileceği, Kılıçdaroğlu'nun adaylığının açıklandığı gün belliydi. Kılıçdaroğlu'nun aday olduğu bir ortamda muhalefetin kazanması bir mücize olurdu. Bunu seçim kaybedildiği için filan söylemiyorum. Cidden öyle, adamda bir vizyonsuzluk var. Misal İmamoğlu ya da Mansur öyle ama Kılıçdaroğlu öyleydi. Zaten ondan dolayı girdiği her seçimi kaybediyordu.
-
Yok hocam kusura bakılacak birşey yok.Bunu bir sonraki seçimde görücez artık yalvardım sinan oğana oy vermeyin die 2 tane gence dinlemediler.Sinan oğan sattıkdan sonrarada dediler keşke seni dinleseydik dediler.Yani gençlerin birçoğu manipilasyona eğilimli bunu demek istiyorum.Bir sonraki seçimde İnce gibi Oğan gibi birçok parti çıkıcak hep gençlere vaatlerde bulunucak CHP ye oy gitmesin die herşey yapılacak.Herkesin kendi seçimi sonucu hiçbirşey değiştimez herkes sandıkda istediği kişiye oy vermekte özgür ama sonucuna katlanırız hepimiz şimdi olduğu gibi.
Hocam aslında yeni çıkacak çok bir parti yok. Yavuz Ağıralioğlu parti kuracak deniyor. Oda Sinan Oğan etkisi yaratmaz. Sinan Oğan etkisi yaratmaz derken gençler heyecan oluşturup Yavuz Ağıralioğlu'na oy verelim diyen milyonluk bir kitle olmaz. Onun dışında Sinan Oğan denen zat aday olacakmış, oda imza toplayamayıp adaylıktan çekilir. İmza toplasa bile alacağı oy %1 bile olmaz. Geriye Ümit Özdağ kalıyor. Onun da ne yapacağı şuan belli değil. Mansur Yavaş aday olursa onu destekler, onun dışında kendisi aday olur mu bilmiyor? Zaten eski havasıda yok.
-
Seçime yakın kredi dağıtacak bedavadan bu halk garanti oy verir böyle bir durumda ve AKP yeniden seçilir.
-
Cumhur ittifakı yine %40 üstünde oy alacak gibi gözüküyor ankete göre, bence sevinme tablosu değil bu
Seçim gelince yine pkk, din, togg, iha siha gibi kozlarını oynar yine %50 alırlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Akp başka ülkede olsa yüzde 1 bile alamazdı. Ülkeyi bu kadar kötü yönetip 20 yıldır seçilen bir parti ve ona oy veren halk'a dünyanın başka hiç bir yerinde rastlayamazsın.
|
Benzer içerikler
- singapur pasaportu neden güçlü
- emre ayan
- kadir mısıroğlu neden vatandaşlıktan çıkarıldı
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- baykar italya firmasını kaça aldı
- devletin ücretsiz yazılım kursu
- telsiz kullanım ücreti 2025
- threads kapandı mı
- iphone zam gelecek mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X