daha sonra uzun uzun sonata ile yaşadığım kötü tecrübeleri yazarım öncelikle yardımcı olacak bilen arkadaşlar ltfen cevaplar versin trabzondayım 2004 sonata 2.0 aracıma conta ve triger bakımı yaptırdım usta iyi bir usta diyorlar aracı topladı marşa basıyoruz çalışmyor ne benzinde ne lpg de araç çalışmıyor hava deliğindne balata spreyi verince çalışıyor benzin hortumu benzini veriyor lpg de de sıkıntı yok ama araç ne benzinde ne lpg de çaışmıyor 3 saat uğraştı usta , bilgisayara bağladık bir hata kodu alamadık en son bir elektrikçi "krank mili pozisyon sensörü " nden olabilir demiş zaten kabloları haşat durumdaydı inşallah ondandır yoksa sıkıntım büyük bugün istanbula acil olarak dönmem lazımdı çocuk hasta bana istabul avrupa yakasında bulabilecğeim bir adres telefon verirmisiniz bir arkadaşım hemen alıp , uçak ile bana yollayacak. sabaha kadar internette araştırmada olacam uyanık arkadaşlardan yardım bekliyorum
http://www.orjinalhyundaiyedekparca.com/urun-10939-hyundai-sonata-krank-mili-pozisyon-sensoru.htm Google Arama sonucum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >