Bildirim
Sonradan takılan hardiske format gerekir mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
windows ssd de ise sorun çıkmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamdır , eyvallahquote:
Orijinalden alıntı: Texassm0ke
windows ssd de ise sorun çıkmaz -
Eski 1tb yi yenisiyle değiştirdim şimdi beni bios ekranına atıyor eski hdd de hiç windows için dosya yoktu ama neden devamlı beni biosa atıyor anlamadım. Boot sırası ssd de ve biosta yeni takdığımda gözüküyor ama hala pc başlamıyor beni devamlı bios ekranına atıyor -
Sadece ssd takılı iken denedim yine biosa attı , eski hdd takıp denedim bu sefer açıldı ama anlamadığım şey eski hdd de sistem dosyası yokki sadece oyun var başka hiç birşey yok . Yeni hdd taklı iken nasıl pc biosu geçip windows açılabilir ? biosta yeni hdd gözüküyor ama bir türlü windows başlamıyor ssd yi boota seçsem bile -
pc açık iken eski hdd yi çıkarıp yenisini taktım ve aygıtlardan biçimlendirdim hdd yi . Çok güzel görüyor c de ssd d de ise 900 küsür gb ama reset atınca ya da kapatıp açınca yine bios ekranına atıyor eski hdd yi taktım yine açıldı sorunsuz . Yeni hdd bozukta değil yani demek oluyor bu. -
Hocam merhaba aynı durumu yasarmıyım
sorunu nasıl çözdünüz acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pek hatırlamıyorum ama yt de biçimlendirme vidyoları görmüştüm biçimlendirmiştim olmuştu çok uğraştırmadı diye hatırlıyorum .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X