Şimdi Ara

sonradan webasto taktıran var mı..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracına sonradan webasto uygulayan var mı.. nedir..

• değmez.

aracın sağı solu delinecek ki bu kimsenin isteyeceği bir şey değil.

kış geliyor çoluk çocuk üşütmesin dersen 10 dk erken in klimaları fulle ısıt arabayı, dizel ise birkaç km dön dolaş uzay mekiği değil kısa sürede seyir halinde ısısını bulur.

benzinli ise uzaktan aracı çalıştırma modülleri var ki dizel için de geçerli -daha yavaş ısınır tabi- sonradan takılma webastodan çok daha mantıklı.

en kötü 12 volt ile çalışan elektrikli battaniye olabilir.

webasto uzun araç ve minibüs hariç gerisi için özellikle günümüzde çok maliyetli kaçar ve hiç gerek yok.

• Sonradan koltuk ısıtma takılıyor bence daha pratik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emekkk kullanıcısına yanıt

Koltuk ısıtma mat'ları var, güzel cihazlar. hatta arabanın kendi koltuğuna göre hızlı ısınıyor. iş görüyor.

Bizim arkadaş almıştı. Güzel dedi kullanıyordu.

Sonrasında bende az daha eli ayağı düzgün birşey aldım kullandım uzunca bir süre.

Bizim arkadaşın ki kısadevre yapmış. Kokudan farkedip bir kaldırıyor. Koltukta sigara gibi bir yanık oluşmuş. sövüyordu.

Alacaksanız bunun kalitelisini almaya çalışınız.

He bebek için bir şey ifade etmeyecektir koltuk ısıtma.

webasto işini de. Forumdan bir arkadaş yaptırmıştı.

https://forum.donanimhaber.com/binek-aracta-dizel-park-harici-isitici-webasto--123121954

• Forumda aracına takıp görüşlerini paylaşan bir arkadaş vardı.

https://forum.donanimhaber.com/binek-aracta-dizel-park-harici-isitici-webasto--123121954

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Valla bizim teknede var cayır cayır ısıtıyor çok kısa sürede :) araca yapılır mı bilemedim

• Sadece aracın ısınması değil, camdaki buzu da çözüyor. Ben 2-3 sene önce düşünüyordum, hatta çıkma falan bulurum diyordum ya da aliexpressten ama şimdi çok pahalı olduğu için düşünemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arabam ( Mercedes vito) delinecek

bu sonradan webasto sistemini uyguladıktan sonra trim sesi artar mı..

araç içi sesler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 14 Ekim 2022; 2:29:57 >
  • Kendi araclarima 3 5 tane takmişligim var yine takacam cok guzel icat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motor suyu ısıtanı yüzyılın buluşu yalnız...

Rahmetli dayımın v8 403 ünde vardı.

• Mazdanın suvlarında standart donanımda var. Uzun süreli araç içi bekleyişler de gayet mantıklı. Aracı deldirmeye gerek yok. Motor kısmında devir hortumlarına paralel hat ile bağlarsın. içeride kalorifer den sıcağı alırsın. Brülör diye geçiyor bu cihazlar. Benim 15 sene önce Sakarya'da öğrenci evimde vardı.
    Bu arada webasto bir markadır. Selpak gibi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 14 Ekim 2022; 9:32:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.